Anthemis

Anthemis

  • • Populært blant våre gjester
  • • Rolige omgivelser
  • • Basseng med barneseksjon

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Anthemis ligger i utkanten av Samos by i gangavstand til sentrum. Her tilbringer du en avslappende ferie i rolige omgivelser vakker havutsikt. Når sola står på sitt høyeste kan du ta en forfriskende dukkert i bassenget.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Toromsleiligheter superior for 2-4 personer. Treromsleiligheter for 4-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Anthemis er et populært leilighetshotell i Kalamiområdet i utkanten av Samos by. Bassengområde med barneseksjon i bassenget. Poolbar. Gratis solsenger og parasoller.

Gratis wifi i resepsjonen. Begrenset åpningstid i resepsjonen. Liten bar med TV. Mange trapper og nivåforskjeller på hotellet. Gangavstand til butikker, restauranter og barer. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i visse leiligheter.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Verdt å vite

  • Ved ankomst/avreise er det bytte av buss, dette medfører at transporten til hotellet tar litt mer enn 30 minutter.
  • Vei må krysses for å komme til stranda.
  • Opphenting til utflukter skjer på den lokale busstasjonen, som ligger cirka 2,5 kilometer fra hotellet, og dit må du komme deg på egen hånd.

Alle hoteller – Samos by

Aeolis (Samos)

Aeolis ligger sentralt i Samos by og lokker med en takterrasse som har en fantastisk utsikt over havet og byen. Her oppe på toppen av hotellet er det et basseng med barneseksjon og poolbar. Nedenfor hotellet ligger byens shoppinggate med hyggelige små butikker.

Bella Vista (Samos)

På Bella Vista i Samos by kan du oppleve et stykke gresk, familiesjarm i vakre omgivelser med en forførende utsikt over havet. Liker du strandlivet er det kort vei til herlige bad. Rett utenfor hotellet ligger det to restauranter og vil du ha et større utvalg ligger sentrum av Samos by omtrent 1 kilometer fra hotellet.

Andromeda

Andromeda har en hyggelig beliggenhet i utkanten av Samos by. Herfra kan du nyte den flotte utsikt over Vathibukta, eller ta den lille stien fra bassengområdet ned til en solterrasse med badetrapp og ta et bad i det krystallklare vannet. Søker du litt med liv og røre er det bare en spasertur inn til Samos by der du finner hyggelige restauranter og barer.

Samos City

Samos City er et perfekt utgangspunkt for å oppdage øya Samos og strendene. Hotellet ligger midt i Samos by og har basseng på taket og mellom slagene kan du slappe av med en drink i poolbaren.