Anthemis

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Anthemis ligger i utkanten av Samos by i gangavstand til sentrum. Her tilbringer du en avslappende ferie i rolige omgivelser vakker havutsikt. Når sola står på sitt høyeste kan du ta en forfriskende dukkert i bassenget.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Toromsleiligheter superior for 2-4 personer. Treromsleiligheter for 4-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Leiligheten og utsikten, bassengområdet og hun i bassengbaren
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Anthemis er et populært leilighetshotell i Kalamiområdet i utkanten av Samos by. Bassengområde med barneseksjon i bassenget. Poolbar. Solsenger og parasoller inkludert.

Wifi inkludert i resepsjonen. Begrenset åpningstid i resepsjonen. Liten bar med TV. Mange trapper og nivåforskjeller på hotellet. Gangavstand til butikker, restauranter og barer. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i visse leiligheter. Vei må krysses for å komme til stranda.

Ved ankomst/avreise er det bytte av buss, dette medfører at transporten til hotellet tar litt mer enn 30 minutter. Opphenting til utflukter skjer på den lokale busstasjonen, som ligger cirka 2,5 kilometer fra hotellet, og dit må du komme deg på egen hånd.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 har alle to- og treromsleiligheter havutsikt og ettromsleilighetene har begrenset havutsikt.

Alle hotell – Samos by

Aeolis Samos

Aeolis Samos ligger sentralt i Samos by med kaféer, restauranter og butikker rett utenfor hotelldøra. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for deg som vil kombinere late feriedager med oppdagelsesferder på Samos. Her er det en fin takterrasse med basseng, musikk om kvelden og en fantastisk utsikt over havet. Aeolis passer for deg som liker folkeliv og ønsker nærhet til havet med lokale innslag. Rommene er enkle og funksjonelle, alle med balkong og noen med havutsikt.

Bella Vista Samos

På Bella Vista Samos i Samos by kan du oppleve et stykke gresk, familiesjarm i vakre omgivelser med en forførende utsikt over havet. Liker du strandlivet er det kort vei til herlige bad. Rett utenfor hotellet ligger det to restauranter og vil du ha et større utvalg ligger sentrum av Samos by omtrent 1 kilometer fra hotellet.

Andromeda

Andromeda har en hyggelig beliggenhet i utkanten av Samos by. Herfra kan du nyte den flotte utsikt over Vathibukta, eller ta den lille stien fra bassengområdet ned til en solterrasse med trapp ned i det krystallklare vannet. Søker du litt med liv og røre er det bare en spasertur inn til Samos by.

Samos City

Samos City er et perfekt utgangspunkt for å oppdage øya Samos og strendene. Hotellet ligger midt i Samos by og har basseng på taket og mellom slagene kan du slappe av med en drink i poolbaren.