Samos City

Samos City er et perfekt utgangspunkt for å oppdage øya Samos og strendene. Hotellet ligger midt i Samos by og har basseng på taket og mellom slagene kan du slappe av med en drink i poolbaren.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer. Renovert dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Samos City bor du midt i sentrum der alt skjer ved havna i Samos by. Her ligger restaurantene og barene som perler på en snor og fiskebåtene legger til om morgenen for å selge nattens fangst til restaurantene for kveldens middag.

På taket ligger et bassengområde med et basseng, jacuzzi som varmes opp på forespørsel. Solsenger, parasoller og en poolbar. Poolbaren åpner i begynnelsen av juni. Vil spise/drikke utendørs før dette kan man bestille i restauranten og få det servert ved bassenget. Samos City har en kombinert restaurant og loungebar.

Wifi inkludert i fellesområdene. Deponering i resepsjonen inkludert. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Trafikken og folkelivet rundt hotellet kan oppfattes som forstyrrende.

Transport til dette hotellet tar litt mer enn 30 minutter, da det er bytte til en mindre buss for å kunne komme rundt i Samos by. Når du deltar på Apollos utflukter hentes du ved den lokale busstasjonen som ligger cirka 500 meter fra hotellet, og dit må du komme deg på egen hånd.

Vi anbefaler leiebil eller sykkel for å komme seg til strendene rundt Samos by. Til steinstranda Roditses er det cirka 300 meter, til stein- og sandstranda Gagkou er det 500 meter. Les mer om Samos vakreste strender her.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Halvpensjonen serveres som frokostbuffé og lunsj eller middag fra en à la carte-meny. Ønsker du å bytte middagen med lunsj så si i fra dagen før.

Alle hotell – Samos by

Aeolis Samos

Aeolis Samos ligger sentralt i Samos by med kaféer, restauranter og butikker rett utenfor hotelldøra. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for deg som vil kombinere late feriedager med oppdagelsesferder på Samos. Her er det en fin takterrasse med basseng, musikk om kvelden og en fantastisk utsikt over havet. Aeolis passer for deg som liker folkeliv og ønsker nærhet til havet med lokale innslag. Rommene er enkle og funksjonelle, alle med balkong og noen med havutsikt.

Anthemis

Anthemis ligger i utkanten av Samos by i gangavstand til sentrum. Her tilbringer du en avslappende ferie i rolige omgivelser vakker havutsikt. Når sola står på sitt høyeste kan du ta en forfriskende dukkert i bassenget.

Bella Vista Samos

På Bella Vista Samos i Samos by kan du oppleve et stykke gresk, familiesjarm i vakre omgivelser med en forførende utsikt over havet. Liker du strandlivet er det kort vei til herlige bad. Rett utenfor hotellet ligger det to restauranter og vil du ha et større utvalg ligger sentrum av Samos by omtrent 1 kilometer fra hotellet.

Andromeda

Andromeda har en hyggelig beliggenhet i utkanten av Samos by. Herfra kan du nyte den flotte utsikt over Vathibukta, eller ta den lille stien fra bassengområdet ned til en solterrasse med trapp ned i det krystallklare vannet. Søker du litt med liv og røre er det bare en spasertur inn til Samos by.