Samos City

  • * Midt i Samos by
  • * Basseng på taket
  • * Frokostbuffé inkludert

Samos City er et perfekt utgangspunkt for å oppdage øya Samos og strendene. Hotellet ligger midt i Samos by og har basseng på taket og mellom slagene kan du slappe av med en drink i poolbaren.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Samos City bor du midt i sentrum der alt skjer ved havna i Samos by. Her ligger restaurantene og barene som perler på en snor og fiskebåtene legger til om morgenen for å selge nattens fangst til restaurantene for kveldens middag.

På taket ligger et bassengområde med et basseng, jacuzzi, solsenger, parasoller og en poolbar. Samos City har en kombinert restaurant og loungebar.

Wifi inkludert i fellesområdene. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Parkering.

Vi anbefaler leiebil eller sykkel for å komme seg til strendene rundt Samos by. Til steinstranda Roditses er det cirka 300 meter, til stein- og sandstranda Gagkou er det 500 meter. Les mer om Samos vakreste strender her.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Verdt å vite

Trafikken og folklivet rundt hotellet kan oppfattes som forstyrrende.

Alle hoteller – Samos by

Aeolis (Samos)

Aeolis ligger sentralt i Samos by og lokker med en takterrasse som har en fantastisk utsikt over havet og byen. Her oppe på toppen av hotellet er det et basseng med barneseksjon og poolbar. Nedenfor hotellet ligger byens shoppinggate med hyggelige små butikker.

Anthemis

Anthemis ligger i utkanten av Samos by i gangavstand til sentrum. Her tilbringer du en avslappende ferie i rolige omgivelser vakker havutsikt. Når sola står på sitt høyeste kan du ta en forfriskende dukkert i bassenget.

Bella Vista (Samos)

På Bella Vista i Samos by kan du oppleve et stykke gresk, familiesjarm i vakre omgivelser med en forførende utsikt over havet. Liker du strandlivet er det kort vei til herlige bad. Rett utenfor hotellet ligger det to restauranter og vil du ha et større utvalg ligger sentrum av Samos by omtrent 1 kilometer fra hotellet.

Andromeda

Andromeda har en hyggelig beliggenhet i utkanten av Samos by. Herfra kan du nyte den flotte utsikt over Vathibukta, eller ta den lille stien fra bassengområdet ned til en solterrasse med badetrapp og ta et bad i det krystallklare vannet. Søker du litt med liv og røre er det bare en spasertur inn til Samos by der du finner hyggelige restauranter og barer.