Aeolis (Samos)

Aeolis

  • • Sentral beliggenhet i Samos by
  • • Panoramautsikt over havet

Aeolis ligger sentralt i Samos by og lokker med en takterrasse som har en fantastisk utsikt over havet og byen. Her oppe på toppen av hotellet er det et basseng med barneseksjon og poolbar. Nedenfor hotellet ligger byens shoppinggate med hyggelige små butikker.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Jeg ble positivt overrasket over at det var såpass bra i forhold til oppgitte stjerner. Godt renhold.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,2 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aeolis ligger sentralt i Samos by med kort vei til restauranter, barer og butikker. På hotellets tak ligger bassenget med barneseksjon samt poolbar med enkel matservering. Fra takterrassen er det en fantastisk utsikt over havet og Samos by. På gateplan er det en restaurant som ligger mot byens shoppinggate.

Gratis wifi i fellesområdene og  laptop kan lånes i resepsjonen. Siden hotellet ligger sentralt kan trafikken oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Verdt å vite

  • Resepsjonen er åpen døgnet rundt.
  • Bassenget åpner først klokka 10.00 og poolbaren kl. 12.00.
  • Det er ikke solsenger men gode solstoler ved bassenget.

Alle hoteller – Samos by

Anthemis

Anthemis ligger i utkanten av Samos by i gangavstand til sentrum. Her tilbringer du en avslappende ferie i rolige omgivelser vakker havutsikt. Når sola står på sitt høyeste kan du ta en forfriskende dukkert i bassenget.

Bella Vista (Samos)

På Bella Vista i Samos by kan du oppleve et stykke gresk, familiesjarm i vakre omgivelser med en forførende utsikt over havet. Liker du strandlivet er det kort vei til herlige bad. Rett utenfor hotellet ligger det to restauranter og vil du ha et større utvalg ligger sentrum av Samos by omtrent 1 kilometer fra hotellet.

Andromeda

Andromeda har en hyggelig beliggenhet i utkanten av Samos by. Herfra kan du nyte den flotte utsikt over Vathibukta, eller ta den lille stien fra bassengområdet ned til en solterrasse med badetrapp og ta et bad i det krystallklare vannet. Søker du litt med liv og røre er det bare en spasertur inn til Samos by der du finner hyggelige restauranter og barer.

Samos City

Samos City er et perfekt utgangspunkt for å oppdage øya Samos og strendene. Hotellet ligger midt i Samos by og har basseng på taket og mellom slagene kan du slappe av med en drink i poolbaren.