Aeolis Samos

Aeolis Samos ligger sentralt i Samos by og lokker med en takterrasse som har en fantastisk utsikt over havet og byen. Her oppe på toppen av hotellet er det et basseng med barneseksjon og poolbar. Nedenfor hotellet ligger byens shoppinggate med hyggelige små butikker.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Eget basseng. beliggenhet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,2 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aeolis Samos ligger sentralt i Samos by med kort vei til restauranter, barer og butikker. På hotellets tak ligger bassenget med barneseksjon. Gode solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert. Poolbar med enkel matservering. Fra takterrassen er det en fantastisk utsikt over havet og Samos by. Bassenget åpner kl. 10.00 hver dag, poolbaren kl. 12.00. I blant i høysesong er det livemusikk i poolbaren (frem til midnatt).

På gateplan er det en kafé med uteservering som ligger mot byens shoppinggate.

Wifi inkludert i fellesområdene og laptop kan lånes i resepsjonen. Siden hotellet ligger sentralt kan trafikken oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30.
  • Middag serveres i restauranten Zen, med greske spesialiteter på menyen, denne ligger cirka 50 meter fra hotellet.

Alle hotell – Samos by

Anthemis

Anthemis ligger i utkanten av Samos by i gangavstand til sentrum. Her tilbringer du en avslappende ferie i rolige omgivelser vakker havutsikt. Når sola står på sitt høyeste kan du ta en forfriskende dukkert i bassenget.

Bella Vista Samos

På Bella Vista Samos i Samos by kan du oppleve et stykke gresk, familiesjarm i vakre omgivelser med en forførende utsikt over havet. Liker du strandlivet er det kort vei til herlige bad. Rett utenfor hotellet ligger det to restauranter og vil du ha et større utvalg ligger sentrum av Samos by omtrent 1 kilometer fra hotellet.

Andromeda

Andromeda har en hyggelig beliggenhet i utkanten av Samos by. Herfra kan du nyte den flotte utsikt over Vathibukta, eller ta den lille stien fra bassengområdet ned til en solterrasse med trapp ned i det krystallklare vannet. Søker du litt med liv og røre er det bare en spasertur inn til Samos by.

Samos City

Samos City er et perfekt utgangspunkt for å oppdage øya Samos og strendene. Hotellet ligger midt i Samos by og har basseng på taket og mellom slagene kan du slappe av med en drink i poolbaren.