Aeolis Samos

Aeolis Samos ligger sentralt i Samos by med kaféer, restauranter og butikker rett utenfor hotelldøra. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for deg som vil kombinere late feriedager med oppdagelsesferder på Samos. Her er det en fin takterrasse med basseng, musikk om kvelden og en fantastisk utsikt over havet. Aeolis passer for deg som liker folkeliv og ønsker nærhet til havet med lokale innslag. Rommene er enkle og funksjonelle, alle med balkong og noen med havutsikt.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Sentralt i byen.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,2 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aeolis Samos ligger sentralt i Samos by og rett utenfor passerer promenadestrøket som tar deg til stranda og inn til byens torg med restauranter, barer og butikker. På hotellets tak ligger bassenget med en grunnere del for barn. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert. Poolbar med enkel matservering. Om kvelden forvandles takterrassen til en herlig bar med musikk flere ganger i uka. Fra takterrassen er det en fantastisk utsikt over havet og Samos by. På gateplan er det en kafé med uteservering som ligger ut mot byens shoppinggate.

Restaurant der frokosten og middagen serveres.

Wifi inkludert i fellesområdene og laptop kan lånes i resepsjonen. Bytrafikk. Musikken og folkelivet fra nærliggende barer og fra hotellets takterrasse kan oppfattes som forstyrrende. Til den grovkornede stranda er det cirka 1,2 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.30.

Alle hotell – Samos by

Anthemis

Anthemis ligger i utkanten av Samos by i gangavstand til sentrum. Her tilbringer du en avslappende ferie i rolige omgivelser vakker havutsikt. Når sola står på sitt høyeste kan du ta en forfriskende dukkert i bassenget.

Bella Vista Samos

På Bella Vista Samos i Samos by kan du oppleve et stykke gresk, familiesjarm i vakre omgivelser med en forførende utsikt over havet. Liker du strandlivet er det kort vei til herlige bad. Rett utenfor hotellet ligger det to restauranter og vil du ha et større utvalg ligger sentrum av Samos by omtrent 1 kilometer fra hotellet.

Andromeda

Andromeda har en hyggelig beliggenhet i utkanten av Samos by. Herfra kan du nyte den flotte utsikt over Vathibukta, eller ta den lille stien fra bassengområdet ned til en solterrasse med trapp ned i det krystallklare vannet. Søker du litt med liv og røre er det bare en spasertur inn til Samos by.

Samos City

Samos City er et perfekt utgangspunkt for å oppdage øya Samos og strendene. Hotellet ligger midt i Samos by og har basseng på taket og mellom slagene kan du slappe av med en drink i poolbaren.