Andromeda

Andromeda har en hyggelig beliggenhet i utkanten av Samos by. Herfra kan du nyte den flotte utsikt over Vathibukta, eller ta den lille stien fra bassengområdet ned til en solterrasse med trapp ned i det krystallklare vannet. Søker du litt med liv og røre er det bare en spasertur inn til Samos by.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig bartender, fin utsikt, gode solsenger og rolig området.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Andromeda ligger pent til i bydelen Kalami i utkanten av Samos by med flott utsikt over Vathibukta. Her er det et bassengområde med solsenger og parasoller samt en pool-/snackbar like ved.  Mange trapper for å komme ned til bassenget fra rommene. En liten sti fører ned til steinstranda Gagkou fra bassengområdet.

Wifi inkludert på hele hotellet. Deponering i resepsjonen mot avgift. Nivåforskjeller og trapper både på og rundt hotellområdet.

Det er omtrent 1,3 kilometer til nærmeste restaurant. Gangavstand (cirka 2 kilometer) til sentrum av Samos by eller Vathi, som grekerne selv kaller byen. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Ved ankomst/avreise er det bytte av buss, dette medfører at transporten til hotellet tar drøye 30 minutter. Opphenting til utflukter skjer på den lokale busstasjonen, som ligger cirka 3 kilometer fra hotellet, og dit må du komme deg på egen hånd.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Samos by

Aeolis Samos

Aeolis Samos ligger sentralt i Samos by og lokker med en takterrasse som har en fantastisk utsikt over havet og byen. Her oppe på toppen av hotellet er det et basseng med barneseksjon og poolbar. Nedenfor hotellet ligger byens shoppinggate med hyggelige små butikker.

Anthemis

Anthemis ligger i utkanten av Samos by i gangavstand til sentrum. Her tilbringer du en avslappende ferie i rolige omgivelser vakker havutsikt. Når sola står på sitt høyeste kan du ta en forfriskende dukkert i bassenget.

Bella Vista Samos

På Bella Vista Samos i Samos by kan du oppleve et stykke gresk, familiesjarm i vakre omgivelser med en forførende utsikt over havet. Liker du strandlivet er det kort vei til herlige bad. Rett utenfor hotellet ligger det to restauranter og vil du ha et større utvalg ligger sentrum av Samos by omtrent 1 kilometer fra hotellet.

Samos City

Samos City er et perfekt utgangspunkt for å oppdage øya Samos og strendene. Hotellet ligger midt i Samos by og har basseng på taket og mellom slagene kan du slappe av med en drink i poolbaren.