Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 89 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Nydelig mat og kjempegod service, blide og hyggelige ansatte, herlig hage med basseng. Artig med vanngymping.
-
Det var for harde senger og puter. Altfor høylydt kveldsunderholdning, kunne ikke sitte på balkongen på kvelden og prate sammen pga for høy discomusikk. Trivelig med musikk, men ikke så høyt til kl. 23. Skulle vært litt mer dempet. Ellers et kjempekoselig og flott hotell med en herlig hage med palmer og blomster og fint basseng, nydelig frokost- og middagsbuffet samt herlig dessert. Meget godt utvalgt!

Bekreftet gjest: 2024-06-30


10 av 10

+
Rengjøring veldig bra. God mat og hyggelig personale. Spesielt servitørene i resturanten. En del rullestein på stranden, men overhode ingen problem når man bruker badesko.
-
Har ingenting og klage på her.

Bekreftet gjest: 2023-10-15


9 av 10

+
Det beste med hotellet var maten og servicen. Flotte uteområder og bassengområde.
-
Badet på rommene var ganske gamle og slitte.

Bekreftet gjest: 2023-10-15


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


4 av 10

+
Beliggenheten til stranden, og personalet.
-
Rommene trenger renovering, og bassenget var utrolig kaldt, ubehagelig å være uti bassenget pga. kulden.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
Veldig flott hotell, god og variert mat, veldig hyggelig personale på hotellet
-
Vi fikk servert saft som drikke til frokost, de kalte det for juice, men det var langt fra juice, grusomt Det gikk heller ikke an å drikke brus fra dispenser der, helt grusomt. Null kullsyre

Bekreftet gjest: 2023-10-01


9 av 10

+
Var veldig godt renhold
-
Mye mas ved bassenge,veldig høy musikk

Bekreftet gjest: 2023-09-17


8 av 10

+
Maten og beliggenheten
-
Hotellet er overmodent for rehabilitering

Bekreftet gjest: 2023-09-17


9 av 10

+
-
Wifi var mangelfull i leiligheten, vi bodde i bungalow så det hadde nok litt å si på dette, men det er litt dårlig å ikke ha dekning flere plasser i leiligheten

Bekreftet gjest: 2023-09-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

600 vurderinger
Utmerket
 
213
Veldig bra
 
231
Bra
 
103
Mindre bra
 
36
Dårlig
 
17

Fem siste vurderinger

09.09.2023

av Sunshine41087358652

Favoritt på Rhodos

Femte gang vi besøker dette hotellet som har blitt vårt favoritthotell på Rhodos.Veldig fint hotell med fine uteområder som basseng og strand. Fint barområde med forskjellig underholdning hver kveld.Veldig god service med rengjøring på rommet hver dag.Maten er bra og mye forskjellig til alle og enhver. Det eneste jeg har å sette fingeren på er at de ikke har noe norsk flagg på taket ved resepsjonen.Vi kommer nok tilbake til neste år

 
05.02.2023

av Jeanett K

Et svært bra hotell

Svært bra hotell jeg kan anbefale på det varmeste! Perfekt beliggenhet ved stranden og kort vei til restauranter og butikker! Kun en kort kjøretur inn til Rhodos sentrum. Vi har vært på dette hotellet nå 3 ganger og vi kommer igjen 2023. Vi har bodd på andre hoteller på Rhodos tidligere men dette hotellet ble en favoritt fra første besøk. Rene og pene rom, svært hyggelige personale på hele hotellet. Aldri noe stress med å få solstoler ved stranden. Rene handklær hver dag, og man kan få byttet strand handklær hver dag om ønskelig. Rent og pent på hele området, inne som ute. Veldig bra frokost. Og en veldig fin og rolig atmosfære på hele hotellet Underholdning ved baren ute omtrent hver kveld. Vi har 2 av besøkene hatt rom ut mot sjø og basseng,

 
20.10.2019

av TineSne Bardufoss, Norge

Veldig fornøyde!

Vi har tilbragt en uke på Blue Horizon og vi er stort sett veldig fornøyde med vårt opphold! Her kommer en liten oppsummering. + Renhold. Rommene, hotellet generelt, uteområdet og toalettene på stranda er rene og pene til en hver tid! + Hyggelige ansatte. Resepsjonistene, renholderne og de som jobber på stranda i restauranten og eller er veldig blide og hyggelige. Sjelden et surt fjes å se! Vil trekke fram damen som lager gyros på stranda spesielt! + God mat i strandrestauranten. Godt utvalg og god mat! + Beliggenhet. Hotellet ligger fint til på stranden med kort vei til lokale restauranter og butikker. Du kommer deg til Rhodos by for mellom 14 og 17 euro med taxi. Så til det vi ikke er så fornøyde med.. - Sengene. Sengene er veldig harde. - Drikke til frokosten. De er klassifisert som et fire stjerners hotell, og da bør det være mer å velge i enn dispenser appelsinjuice og dispenser eplejuice. Begge juicetypene var alt for søte, og eplejuice var det kun tilgang på første del av oppholdet. - Støy. Veldig mye støy fra underholdning på kveldstid. Det skjer noe på hotellet hver kveld, noe som for de som liker det er flott, men musikken derfra er øredøvende høy, og varer til kl 00:00. - Heisene. To heiser på et så stort hotell er litt lite, og når de i tillegg er så treige som de er fungerer det dårlig.

 
12.07.2018

av John_Go_There Oslo, Norge

Bra hotell, god beliggenhet.

Gode standard størrelse på rom. Rengjøring hver dag. Godt og rikt utvalg av mat til frokost. Ligger i et lokalt sentrum med flere restauranter og butikker. Disse har god mat til greie priser. Hotellet har stort basseng, eget barnebasseng og fortsetter man den flislagte gangstien er man på stranden etter 50 meter. Her kan du ligge ved bassenget og rusle ned til havet for å bade mens barna er i bassenget. Det er mye kulestein på stranda de første meterne så badesko er anbefalt men ikke nødvendig. Sand på bunn så fort du er noen meter fra land. Ligger under innflygingen til flyplassen, men rommene er godt lydisolert så du hører kun flyene når du er ute. Forbausende lite irriterende 😀. Kort vei inn til Rhodos by (15-16 euro hver vei). God strand restaurant med bra meny og priser. Solsenger er gratis ved bassenget men koster 3 euro pr. stk. på stranden.

 
26.06.2018

av Hans008 Haugesund, Norge

Hotell for de fleste

Litt mye underholdning ved bassenget, men det er jo mnage som vil ha det. Om du vil ha fred og ro om kvelden, velg rom mot Sun Beach Hotel. Hotellet har flott frokostbuffet med underholdende kokk som lager omelett. Hotellet har også middagsbuffet til 10 euro pp. Trivelige rom og store oppholdsrom. Strandservice er bra men stranden er steinet.