Reiseguide Parga

Reisetips til Parga

Parga er en utrolig koselig og sjarmerende liten by med fine strender, romantiske restauranter og et perfekt utgangspunkt for en rekke spennende utflukter. Her finner du våre beste reisetips for Parga!

Bestill reise til Parga >>

Les flere reisetips til Hellas

6 grunner til å velge Parga

Vår svenske kollega Clara har vært en tur i Parga og forteller her om reisen og tipser om hva du bør få med deg når du er der. 
 

Les de 6 grunnen for å reise til Parga

Pargas fine strender

Pargas strender består av finkornet sand, småstein eller rullestein og er omgitt av bølgende grønne olivenlunder. Her er det kaféer og tavernaer i passe avstand og solsenger til leie.

Se våre strandtips

Bar- og restauranttips

Parga har mange koselige barer, restauranter og tavernaer å velge mellom for en garantert vellykket kveld. Disse ligger både ved strendene, i havna eller på i høyden med en fabelaktig utsikt.

Se våre restauranttips

Utflukter fra Parga

Parga er et perfekt utgangspunkt for en rekke spennende utflukter som du når med et par timers biltur fra Parga. Her venter majestetiske naturopplevelser og historiske steder.

Les mer om utflukter fra Parga

Severdigheter utenfor Parga

Utforsk historiske steder og lær deg mer om Hellas interessante historie i ferien – utenfor Parga finner du et flertall severdigheter vel verdt et besøk. Her har vi samlet våre beste tips!

Les mer om severdighetene

Ting å gjøre i Parga

I Parga er det alltid noe å gjøre, både på dag- og kveldstid der det meste ligger i komfortabel gangavstand. For deg som liker å gå er det et flertall utkikksplasser med vakker utsikt.

Les våre tips om hva du kan gjøre

Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her