Reiseguide Parga

Reisetips til Parga

Parga er en utrolig koselig og sjarmerende liten by med fine strender, romantiske restauranter og et perfekt utgangspunkt for en rekke spennende utflukter. Her finner du våre beste reisetips for Parga!

Bestill reise til Parga >>

Les flere reisetips til Hellas

Pargas fine strender

Pargas strender består av finkornet sand, småstein eller rullestein og er omgitt av bølgende grønne olivenlunder. Her er det kaféer og tavernaer i passe avstand og solsenger til leie.

Se våre strandtips

Bar- og restauranttips

Parga har mange koselige barer, restauranter og tavernaer å velge mellom for en garantert vellykket kveld. Disse ligger både ved strendene, i havna eller på i høyden med en fabelaktig utsikt.

Se våre restauranttips

Utflukter fra Parga

Parga er et perfekt utgangspunkt for en rekke spennende utflukter som du når med et par timers biltur fra Parga. Her venter majestetiske naturopplevelser og historiske steder.

Les mer om utflukter fra Parga

Severdigheter utenfor Parga

Utforsk historiske steder og lær deg mer om Hellas interessante historie i ferien – utenfor Parga finner du et flertall severdigheter vel verdt et besøk. Her har vi samlet våre beste tips!

Les mer om severdighetene

Ting å gjøre i Parga

I Parga er det alltid noe å gjøre, både på dag- og kveldstid der det meste ligger i komfortabel gangavstand. For deg som liker å gå er det et flertall utkikksplasser med vakker utsikt.

Les våre tips om hva du kan gjøre

Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her