Reiseguide Parga

Reisetips til Parga

Parga er en utrolig koselig og sjarmerende liten by med fine strender, romantiske restauranter og et perfekt utgangspunkt for en rekke spennende utflukter. Her finner du våre beste reisetips for Parga!

Pargas fine strender

Pargas strender består av finkornet sand, småstein eller rullestein og er omgitt av bølgende grønne olivenlunder. Her er det kaféer og tavernaer i passe avstand og solsenger til leie.

Se våre strandtips»

Bar- og restauranttips

Parga har mange koselige barer, restauranter og tavernaer å velge mellom for en garantert vellykket kveld. Disse ligger både ved strendene, i havna eller på i høyden med en fabelaktig utsikt.

Se våre restauranttips»

Utflukter fra Parga

Parga er et perfekt utgangspunkt for en rekke spennende utflukter som du når med et par timers biltur fra Parga. Her venter majestetiske naturopplevelser og historiske steder.

Les mer om utflukter fra Parga»

Severdigheter utenfor Parga

Utforsk historiske steder og lær deg mer om Hellas interessante historie i ferien – utenfor Parga finner du et flertall severdigheter vel verdt et besøk. Her har vi samlet våre beste tips!

Les mer om severdighetene»

Ting å gjøre i Parga

I Parga har du alltid noe å gjøre, både på dag- og kveldstid der det meste ligger i komfortabel gangavstand. For deg som liker å gå er det et flertall utkikksplasser opp i høyden med vakker utsikt.

Les våre tips om hva du kan gjøre»