Pargas beste strender

– våre 4 favoritter!

Pargas strender består av finkornet sand, småstein eller rullestein og de er omkranset av bølgende grønne olivenlunder. Her er det både kaféer og tavernaer i bekvem avstand og på strendene er det solsenger til leie.

Les flere reisetips til Parga

Valtos Beach, Parga Valtos Beach, Parga

1. Valtos Beach

Populære Valtosstranda er en lang og bred stein-/sandstrand som ligger i frodige omgivelser på andre siden av fjellet fra Parga by. Her er det solsenger og parasoller å leie og flere tavernaer. 

Bor du inne i det sentrale Parga er den enkleste måten å komme hit på er å ta taxibåt fra piren, men vil du heller gå tar det cirka 20 minutter å gå fra Parga sentrum. Vil du bo nært den vakre Valtosstranda kan du jo bo på ett av hotellene som ligger her, til eksempel ligger Apollo Mondo Family-hotellet Parga Beach her. 

2. Sarakiniko Beach

Til Sarakiniko Beach, nært Parga, kommer du enten med båt eller med bil. Stranda ligger litt bortgjemt og her er det parasoller, solsenger og et par tavernaer der du kan kjøpe noe å spise eller drikke. Båtene går fra piren i Parga, og om du kjører bil så kjører du til Anthoussa og følger du skiltene mot Sarakiniko.

3. Krioneri Beach – midt i Parga

Krioneri Beach er stranda som ligger i starten av strandpromenaden i Parga by. Siden hotellet ligger sentralt er det koselige tavernaer og kaféer i nærheten. På Krioneri Beach er det også solsenger og parasoller til leie men du kan også velge å tilbringe dagen i sola på et medbrakt håndkle i den herlige sanden. Fra stranda kan du også ta en liten svømmetur over til den lille øya Panagia, de det ligger to små kirker som du kan utforske.

4. Piso Krioneri

Piso Krioneri ligger på andre siden åsen av Krioneri Beach, og hit er det bare en kort spasertur fra Pargas sentrum. Stranda ligger omgitt av klippeformasjoner og frodige olivenlunder som gjør det til en skjult liten perle blant Pargas strender. Her er det noen tavernaer og kaféer å velge mellom og tempoet er generelt roligere. Takket være at stranda stort sett består av rullestein er det perfekt å snorkle her.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

  • Små landsbyer eller store øyer
  • Urørt eller velkjent
  • Apollo størst i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.