Strender Parga

Fire fine strender i Parga

Pargas strender består av finkornet sand, småstein eller rullestein og de er omkranset av bølgende grønne olivenlunder. Her er det både kaféer og tavernaer i bekvem avstand og på strendene er det solsenger til leie.

Krioneri Beach, Parga

Krioneri

Krioneristranda ligger der strandpromenaden i Parga by starter, hvilket gjør at det er godt om tavernaer og kaféer i nærheten. På stranda er det solsenger til leie og du kan også velge å tilbringe dagen på et medbragt håndkle på den herlige sanden. Fra stranda kan du ta en svømmetur over til den lille øya Panagias der det også er to kirker å utforske.

Piso Krioneri

Piso Krioneri ligger på den andre siden åsen for Krioneri beach, bare en kort tur fra Pargas sentrum. Omgitt av klippeformasjoner og frodige olivenlunder er dette en skjult liten skatt blant Pargas strender. Her er det noen tavernaer og kaféer å velge mellom og tempoet er litt roligere. Takket være at den store stranda i stor grad består av rullestein er vannet her utmerket for snorkling.

Valtos Beach

Valtos Beach er en bred og lang strand som ligger i grønne omgivelser på den andre siden av fjellet fra Parga by.

Her er det mer langgrunt enn mange andre strender i Parga, noe som gjør at den passer bra for barnefamilier. Hit kommer du enklest med taxibåt fra havna i Parga eller med bil, men vil du heller ta beina fatter det en tur på cirka 20 minutter fra Pargas sentrum. Du kan også velge å bo på Valtos Beach der det er mange hotell å velge mellom.

Den hemmelige Sarakinikostranda

Til Sarakinikostranda, ved Parga, kan du ta enten komme med båt eller med bil. Stranda ligger litt skjult og her er det parasoller, solsenger og et par tavernaer der du kan kjøpe noe å spise eller drikke. Båten tar du fra piren i Parga, og om du kjører bil så kjører du til Anthoussa og følger skiltene mot Sarakiniko.