Strender Parga

Fire fine strender i Parga

Pargas strender består av finkornet sand, småstein eller rullestein og de er omkranset av bølgende grønne olivenlunder. Her er det både kaféer og tavernaer i bekvem avstand og på strendene er det solsenger til leie.

Bestill reise til Parga >>

Les flere reisetips til Parga

Krioneri Beach, Parga Krioneri Beach, Parga

Krioneri

Krioneristranda ligger der strandpromenaden i Parga by starter, hvilket gjør at det er godt om tavernaer og kaféer i nærheten. På stranda er det solsenger til leie og du kan også velge å tilbringe dagen på et medbragt håndkle på den herlige sanden. Fra stranda kan du ta en svømmetur over til den lille øya Panagias der det også er to kirker å utforske.

Piso Krioneri

Piso Krioneri ligger på den andre siden åsen for Krioneri beach, bare en kort tur fra Pargas sentrum. Omgitt av klippeformasjoner og frodige olivenlunder er dette en skjult liten skatt blant Pargas strender. Her er det noen tavernaer og kaféer å velge mellom og tempoet er litt roligere. Takket være at den store stranda i stor grad består av rullestein er vannet her utmerket for snorkling.

Valtos Beach

Valtos Beach er en bred og lang strand som ligger i grønne omgivelser på den andre siden av fjellet fra Parga by.

Her er det mer langgrunt enn mange andre strender i Parga, noe som gjør at den passer bra for barnefamilier. Hit kommer du enklest med taxibåt fra havna i Parga eller med bil, men vil du heller ta beina fatter det en tur på cirka 20 minutter fra Pargas sentrum. Du kan også velge å bo på Valtos Beach der det er mange hotell å velge mellom.

Den hemmelige Sarakinikostranda

Til Sarakinikostranda, ved Parga, kan du ta enten komme med båt eller med bil. Stranda ligger litt skjult og her er det parasoller, solsenger og et par tavernaer der du kan kjøpe noe å spise eller drikke. Båten tar du fra piren i Parga, og om du kjører bil så kjører du til Anthoussa og følger skiltene mot Sarakiniko.


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her