Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 60 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Store leiligheter. Kort vei til både sentrum og strand. Rolig atmosfære.
-

Bekreftet gjest: 2023-09-04


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-28


10 av 10

+
Hyggelig betjening og veldig sentralt
-

Bekreftet gjest: 2023-07-24


9 av 10

+
Rent og ryddig, sentralt, hyggelig betjening
-
Lavere musikk i baren på kveldene

Bekreftet gjest: 2023-07-03


7 av 10

+
Det lå i et stille strøk. Nærhet til strand. Trivelige folk.
-
Badene var knøttsmå og disse dusjforhengene er ikke akkurat hygieniske. Vanskelig å få gjort noe med størrelsen, men det burde vært en hylle på badet for å sette fra seg toalettsaker.

Bekreftet gjest: 2023-06-19


8 av 10

+
Renhold, størrelse på og to verandaer i leiligheten.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

146 vurderinger
Utmerket
 
62
Veldig bra
 
55
Bra
 
24
Mindre bra
 
6
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

01.08.2022

av haaland76 Oslo, Norge

Great stay!

Dette hotellet er perfekt, vi har bodd her en uke nå og har utelukkende positive ting å si. Vi er en familie på 4 og har hatt 2 rom. Jeg sendte mail direkte til hotellet i forkant av oppholdet etter bestillingen og ba om rom ved siden av hverandre. Fikk svar kort tid etterpå at dette allerede var ordnet og der gjenspeiler servicen her. Alle de som jobber her er veldig service innstilt og hjelpsomme, alt fra manager til vaskehjelp. Jeg fikk masse tips om restauranter og det var god mat og service der vi gikk. Hotellet har ellers fin beliggenhet. Det ligger sentralt men i en bakgate til hovedgaten så støy er minimal. Kort vei til stranden, hovedgaten, barer og restauranter osv. Fint bassengområde og en poolbar med god servering. Jeg gir dette hotellet 10 av 10.

 
29.08.2017

av Eli Kristin M

Sentralt beliggende

Veldig bra beliggenhet med kort vei til strand og Nidri sentrum. Pent nyoppussede men litt små rom i hoteldelen. Vi bodde i rom for bevegelseshemmede, dette rommet var lite, det var ingen mulighet til sette fra seg kofferter uten at de var i veien, det var ikke stol på rommet og det var ikke dusjforheng. Etterlyste dette i resepsjon og fikk til svar at dette var pga at det skulle være mulighet til å hjelpe bevegelsehemmende i dusjen! Gode senger og veldig bra renhold. Frokosten var enkel men grei. Solsenger og parasoller over bordene ved poolbaren burde vært byttet. Men alt i alt ett hotell som kan anbefales og vil være vårt førstevalg neste ganger vi besøker Nidri

 
15.06.2017

av carinamaarud Oslo, Norge

Rent og hyggelig.

Bodde her en uke og trivdes veldig godt. Rommene er fine og rene, gode senger. Litt upraktisk og små bad. Hyggelig betjening. Spesielt Bill i baren skapte god stemning. Hotellet hadde fin beliggenhet. Frokosten var veldig enkel, kunne gjerne vært litt mer spennende.

 
23.08.2016

av Tvr14 Gjøvik, Norge

Trivelig, sentralt, rent og hyggelig

Når vi kom ble vi først litt misfornøyd. Leilighetene lå i den eldste delen der en to-roms viste seg å være en et-roms med gang og kjøkkenkrok. Jr fikk enkeltsenga en halv meter fra vår dobbeltseng. Litt nedtur når man forventer at seng 2 står i eget rom. Men bortsett fra dette var det mye bra på Lefko. Nevnte senger var meget gode. De mykeste og beste vi har hatt i Hellas. AC måtte leies til ekstra kostnad, men det var 2 stk så temperaturen i leiligheten ble raskt behagelig. Kjøkkenkrok inneholdt det man trenger, selv om den var liten. TV og en sofa var greit. Veldig bra bassengområde med god Wifi-dekning og trivelig bar. Rikelig med solsenger gjorde at alle fikk plass og ingen slitsom håndklekonkurranse grytidlig var nødvendig. Vertskap av typen alltid tilstede men uten klam innblanding (vi kan styre oss for dominerende/brautende vertskap på små hoteller). Alt i alt ble Lefko et godt, avslappende sted å være.

 
26.09.2023

av T1881WIsimonc

Great Holiday

Brilliant little hotel very close to the resort. Great room with a good shower. Breakfast was v tasty and more than enough. Hotel was v clean throughout. The pool area was pleasant and the sunbeds very comfortable albeit on the odd occasion there wasn't enough but the beech was nearby so that was fine. I would definitely go back.