Club Polly & Mino – Apollos egen barneklubb

Alle barn mellom 4 og 11 år er velkomne til Club Polly & Mino – Apollos egen barneklubb på Apollo Mondo Family-hotell. Her står selvsagt morsomme aktiviteter i sentrum, men det finns også mulighet for å lære seg en hel del – som å hilse på det lokale språket eller være minikokk og slenge sammen en digg lokal matrett. Pollys party, miljødetektiver og skattejakt er andre innslag som ungene setter pris på. I barneklubben finner du spill, klosser, bøker, klær for utkledning, musikkinstrument og mye mer.

Når du reiser med oss til et Apollo Mondo Family-hotell er det en balanse mellom tid i barneklubben og tid til å bare være sammen med familien. Her er det ikke noe stress. Vi tilbyr Club Polly & Mino to ganger per dag, og selvsagt er disse tidene tilpasset treningstimene.

Det er den svenske formgiveren og innredningsarkitekten Jon Eliasson som står for den fine og spennende innredningen av barneklubben.

 • Alderstilpassede aktiviteter
 • Enkle, morsomme ting å lære for de litt mindre
 • Litt mer sportslige og spennende eventyr for de større barna
 • Lærerike aktiviteter og triks
 • Velkomst kit
 • Diplom
 • Bestill hjemmefra og betal mindre

Se øvrige tillegg for deg som reiser med barn. 

Priser og åpningstider

Priser og åpningstider

Pris fra 395,-/uke. I skoleferien koster barneklubben 495,-/uke. Øvrige perioder koster den 395,-/uke. Hvis du bestiller barneklubben på plass betaler du ca. 100,- mer pr. uke.

Åpent daglig kl. 10.45–12.00 & kl. 14.30–16.30

Bestilling

Slik bestiller du barneklubben

 • Som et tillegg i forbindelse med bestillingen av reisen på apollo.no.
 • Gå inn på Mitt Apollo og legg til barneklubben etter at du bestilt reisen.
 • Ring oss på 21 01 75 40
 • Er det ledige plasser kan du også bestille barneklubben på Apollos servicekontor på hotellet.

Personalet i barneklubben

Våre profesjonelle, skandinavisktalende barneklubb personale sørger for at alle finner seg til rette i gruppen. Vi har nøye valgt ut og lært opp våre ansatte, blant annet i barns utvikling og betydning av leken. De fleste av våre medarbeidere har også fritidslederutdannelse og har jobbet som instruktører innen trening, svømming og dans.

Polly & Mino

Polly & Mino tuller og tøyser sammen. Men hvem er hvem? Polly er gudinnen med vinger og ei sprudlende jente – full av energi og magiske krefter, mens minotaurusen Mino er hennes lekne, bustete følgesvenn med et hjerte av gull.
De står alltid sammen på barnas side!  

Hør Polly & Minos sang
Vårt barneklubbs personale

Polly & Mino ting og tang

Alle barn som er med i Club Polly & Mino får en fin t-skjorte og diplom å ha med seg hjem. Barna får også en egen minnepose. Minner fra reisen er jo blant det fineste man kan skaffe seg – så sørg for å få med deg noen hjem. Hvilke suvenirer blir dine? En fin serviett fra tavernaen? Et fint korallhalskjede fra markedet? Det som legges i posen blir vakre minner å ta frem en kald og grå vinterdag hjemme i Norge.  

Vil barna male eller fargelegge sine nye venner kan du skrive ut tegninger av Polly & Mino her.

Få besøk av Polly & Mino

Besøk av Polly & Mino

Vil du at Polly & Mino skal sette en gullkant på barnas ferie? Da må du velge et Apollo Mondo Family-hotell for ferien eller ett av sporthotellene Playitas ResortLevante - powered by Playitas eller Porto Myrina - powered by Playitas. De populære vennene kan besøke dere på rommet. De kan enten lese et eventyr eller overraske barna med kake. En perfekt måte å feire bursdagen på! Snakk med reiselederne på hotellet for å avtale alle detaljer. Polly & Mino-besøket kan bestilles i forbindelse med bestilling av reisen din, eller du kan legge inn en bestilling i etterkant på Mitt Apollo. Pris: 160,–

Moro på Club Polly & Mino
Pollys bursdagsfest – Polly elsker å feire bursdag! Én gang i uka er det bursdagsfest med kake og leker når hele barnegruppa skal feires. 
Minikokker – I barneklubben får de små ta på seg kokkeluer og lære seg å lage noen av landets spesialiteter. 
Minidisko – En populær kveldsaktivitet med musikk som får det til å rykke i små danseføtter.
Miljødetektiver – Barna får lære mer om søppelsortering på en enkel og morsom måte.
Eventyrstund – Barna blir kjent med Polly & Mino gjennom eventyrfortelling!
Kreativ kunst – Barna skaper noe nytt av materialer de finner i naturen.
Skattejakt –  På skattejakt med Polly & Mino.
Idrettsdag – De små får prøve seg på ulike idretter med Polly & Mino.
Polly’s pizza – Barna får hjelpe til  med å lage god pizza sammen med Polly.

Programmet er preliminært og endringer kan forekomme.