Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 312 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Tilgang til basseng og strand like ved. Ulike mattilbud på hotellet.
-
-Lite treningsrom. -Måtte alltid gå i resepsjonen for å booke feks minigolf. Hadde vært lettere å gjøre ulike aktiviteter dersom en hadde mulighet til å booke nede ved aktiviteten og ikke alltid måtte gå opp i resepsjonen. - Strandsonen burde ryddes bedre, lå mer og mer søppel på stranda utover uka vår.

Bekreftet gjest: 2024-07-13


5 av 10

+
-
Det var ikke innbydende å lage mat på hotellrommet med såpass mye maur på kjøkkenet. Og opplevelsen med kakerlakker som man møtte på levende var ingen god opplevelse.

Bekreftet gjest: 2024-07-13


7 av 10

+
Beliggenhet, bra basseng og rett med strand.
-
Dårlig utvalg av mat utenom buffet, litt små rom, og ikke tilstrekkelige treningsfasiliteter. Ellers et fint hotell med god beliggenhet.

Bekreftet gjest: 2024-07-13


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-07-12


8 av 10

+
At det var nær stranden.
-
Det var maur på rommene, og kun ett bad/toalett for 8 personer. Vi var 5 .

Bekreftet gjest: 2024-07-12


8 av 10

+
Maten, betjening i restauranten og flere basseng muligheter
-
Betjeningen i resepsjonen var uhøflig og lite behjelpelig. Spilleautomater på game room virker ikke som de skulle eller så stjal maskinen pengene. Dårlig wifi

Bekreftet gjest: 2024-07-12


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-07-11


7 av 10

+
Bassengene
-

Bekreftet gjest: 2024-07-11


8 av 10

+
.
-
Fikk ikke sen utsjekk. Og smdusjomrpdwt vi måtte bruke etter utsjekk var ekkelt og ikke dør på damedusjen.

Bekreftet gjest: 2024-07-07


3 av 10

+
Bassenget var bra. Hotellrommet som var ment til 2 voksne og 2 barn var alt for lite. Ville tro dem som reiser med barn har større rom en det vi fikk vertfall.
-
Alt for smått rom. Ungene sov i kjøkkendel så kvelden var vi på balkong eller sengen. Kunne ikke gå på kjøkkenet å hente drikke..til nød liste oss forbi ungene for å gå på do

Bekreftet gjest: 2024-07-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

492 vurderinger
Utmerket
 
249
Veldig bra
 
158
Bra
 
56
Mindre bra
 
22
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

22.06.2024

av Flyglad Trondheim, Norge

Veldig fint hotellanlegg, men noen utfordringer.

bodde her 1 uke med familien. rommet var veldig bra, god seng, lite kjøkken med alt du trenger. Godt renhold. 1 stort svømmebasseng ved restauranten, samt 3 små rett utenfor der vi bodde. Stranden like nedenfor restauranten, men store bølger og løse småstein i strandkanten gjorde det ikke forsvarlig å bade der. Frokosten var gedigen med mye godt, også mye bra for barnebarnet på 7 år. En liten restaurant ved bassenget der vi spiste lunch noen ganger, god mat og fantastisk service. Så over til det negative. - mange trapper på området, samt at vi bodde i 3. etasje uten heis. Ingen hjelp å få med kofferter ved ankomst/avreise. 5 minutter å gå fra rommet til frokostrestauranten. Stedet passer ikke for gamle/personer som er dårlig til bens. - sur og arrogant dame i resepsjonen. her var det ingen smil å se eller service å få. For henne var gjestene tydeligvis bare til bry. Øvrig personale både i restauranter og renhold osv. var alle meget blide, hyggelige og serviceinnstilt.

 
22.06.2024

av Road65473491332 Tromsø, Norge

Al inclusive og østeuropeere (russere) er en veldig dårlig kombinasjon med barnefamilier

Stort hotell, som begynner å trekke litt på årene og er litt slitt Rengjøring litt under forventet, spesielt i uteområdene Under vårt besøk var det en stor gruppe med øst europeere (russere) som hadde al inclusive. Disse drakk hele dagene og holdt på i barnebassenget med myye rop å skrål uten at ansatte på hotellet gjorde noe for å dempe dette De badet mitt på natten og hev solsenger i bassenget og var så beruset på dagtid at de måtte bæres og legges i solseng for å sove av seg rusen Ikke ett sted jeg kommer tilbake med barn, og vil heller ikke anbefale andre å gjøre det…. Det må komme på plass litt mere håndtering og styring fra de ansatte

 
19.06.2024

av Relax65825285356

Mondo Cafe

Fantastisk god mat og god service. De er så flinke med barna her, og vi opplevde å få ekstra under vårt opphold i form av fargerike asjetter, påspandert slush flere ganger og milkshake. Perfekt for barnefamilier og bra beliggenhet både for en snacks og mat.

 
04.06.2024

av 706cathrinet Hamar, Norge

Familietur med venner.

Veldig fint hotel som ligger på stranda. Stort fint rom, vi hadde 2 etasjer med 2 soverom. Rent og ryddig og gode senger. Kanskje litt lite variasjon i maten men helt greit☺️ Delvis enig i at dette er et familiehotell, da det ikke var all verden å finne på for ungene på 3 og 12 år. Lite badeområde og ingen sklier, noe som barn gjerne vil ha☺️ Uansett en fin ferie☺️☀️

 
03.06.2024

av GoPlaces11661257862 Årdal, Norge

Familie vennlig

Jeg bodde nylig på Hotel Caldera Beach og hadde en minneverdig opplevelse. Hotellet ligger vakkert til ved stranden, og utsikten over havet fra rommet mitt var helt spektakulær. Ved ankomst ble jeg møtt av vennlig personale som sørget for en rask og problemfri innsjekking. Rommet var romslig og smakfullt innredet med moderne fasiliteter. Sengen var svært komfortabel, og balkongen var et flott sted å slappe av og nyte den fantastiske utsikten. Renholdet var upåklagelig, og det var tydelig at hotellet legger stor vekt på hygiene. Frokostbuffeen på hotellets restaurant var imponerende, med et bredt utvalg av ferske og deilige retter. Jeg satte spesielt pris på det lokale utvalget av frukt og bakverk. Hotellets restaurant tilbød også utsøkt mat til middag, med fokus på lokale råvarer og autentiske smaker.Dagen starter med en varmt velkomst av Restaurantservice Kiki og sitt lag har god kontroll og alltid godt humor. Hotellets beliggenhet er et stort pluss, med enkel tilgang til stranden . Alt i alt var oppholdet mitt på Hotel Caldera Beach en utmerket opplevelse. Den perfekte kombinasjonen av service, fantastiske fasiliteter og en idyllisk beliggenhet gjør at jeg gjerne vil komme tilbake, og jeg anbefaler det varmt til andre reisende.