Aphrodite – større toromsleilighet i etasje

Større toromsleilighet i etasje med balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Disse ligger i Aphrodite-delen av hotellet, nærmere havet. Nede er det minikjøkken og et soverom med en dobbeltseng. En trapp opp er det en hems med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV, med noen skandinaviske kanaler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 54-62 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-6

Aphrodite – toromsleilighet

Toromsleilighet med balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Leilighetene ligger i Aphrodite-delen av hotellet nærmere havet. Rommene for opptil tre personer er cirka 28-30 kvm mens rommene for opptil fire personer cirka 30-40 kvm. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV, med noen skandinaviske kanaler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28-40 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4

Aphrodite – toromsleilighet i etasje

Toromsleilighet i etasje med balkong, noen med begrenset havutsikt. Disse ligger i Aphrodite-delen av hotellet, nærmere havet. Nede er det minikjøkken og et soverom med en dobbeltseng. En trapp opp er det en hems med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV, med noen skandinaviske kanaler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 41-47 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-6

Aphrodite – treromsleilighet

Treromsleilighet med balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Leilighetene ligger i Aphrodite-delen av hotellet. nærmere stranda. To soverom med en dobbeltseng i hvert. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV, med noen skandinaviske kanaler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 41-54 kvm
Antall personer: 2-6

Aphrodite – treromsleilighet i etasje

Treromsleilighet i etasje med balkong, noen med havutsikt eller begrense havutsikt. Leilighetene ligger i Aphrodite-delen av hotellet som er nærmere stranda. Nede er det en stuedel, minikjøkken og et soverom med to enkeltsenger. En trapp opp er det et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer i stuedelen. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV, med noen skandinaviske kanaler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 70-77 kvm
Antall personer: 2-6

Olympus – ettromsleilighet

Ettromsleilighet med balkong, noen med bassengutsikt. Leilighetene ligger i Olympus-delen av hotellet. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV, med noen skandinaviske kanaler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23-29 kvm
Antall personer: 1-2 / 2-3

Olympus – toromsleilighet

Toromsleilighet med balkong, noen med bassengutsikt. Leilighetene ligger i Olympus-delen av hotellet. Rommene for opptil tre personer er cirka 24-30 kvm mens rommene for opptil fire personer er cirka 34-43 kvm. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV, med noen skandinaviske kanaler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24-43 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4

Olympus – treromsleilighet

Treromsleilighet med balkong og bassengutsikt. Leilighetene ligger i Olympus-delen av hotellet. To soverom med en dobbeltseng i hvert rom. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV, med noen skandinaviske kanaler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 4-6

Toromsleilighet i etasje

Toromsleilighet i etasje med balkong, eller terrasse. Denne leilighetstypen finnes både i Olympus- og Aphrodite-delen, nærmere havet. Nede er det minikjøkken og et soverom med en dobbeltseng. En trapp opp er det en hems med mulighet for ekstrasenger i sovesofaer. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV, med noen skandinaviske kanaler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 41 kvm
Antall personer: 2-4