Irina Beach

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Vil du bo på stranda er hotell Irina Beach i Tigaki et godt valg. Fra hotellet er det en vakker utsikt over havet mot det tyrkiske fastlandet og naboøyene Kalymnos og Pserimos. Her føler du havets og den strandas nærvær også i bassengområdet. Det ligger en liten butikk i hotellområdet og lokalbussen tar deg enkelt og greit helt inn til Kos by.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Irina Beach i Tigaki på Kos byr på vakker utsikt over havet. I bassengområdet er det et basseng, et barnebasseng og en poolbar som serverer forfriskninger. Den langgrunne og barnevennlige stranda ligger bare et steinkast unna og der er det parasoller uten kostnad.

Hotellet har en liten frokostservering og må du handle noe er det en liten matbutikk på hotellområdet som er åpen hver dag fra morgen til kveld. Det er gratis bordtennis og biljard mot avgift, samt en lekeplass for barn.

Tigaki sentrum ligger ca. 2 kilometer fra hotellet og der finner du et hyggelig lite utvalg av restauranter, tavernaer og barer. Vil du oppleve herlige Kos by går det lokalbusser fra Tigaki inn til byen.

Måltider

Dobbeltrommene:

  • Frokost

Leilighetene:

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Verdt å vite

Resepsjonen er åpen fra morgen til sen kveld.