Irina Beach

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Vil du bo på stranda er hotell Irina Beach i Tigaki et godt valg. Fra hotellet er det en vakker utsikt over havet mot naboøyene Kalymnos og Pserimos, og Tyrkia i det fjerne. Her føler du havets og den strandas nærvær også i bassengområdet. Det ligger en liten butikk i hotellområdet og lokalbussen tar deg enkelt og greit helt inn til Kos by.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom for 2-3 personer. Suite for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flotte fasiliteter på hotellet, og herlig beliggenhet rett ved havet. Fint med lekestativ for yngstemann.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Irina Beach i Tigaki på Kos byr på vakker utsikt over havet. I bassengområdet er det et basseng, et barnebasseng og en poolbar som serverer forfriskninger. Den langgrunne og barnevennlige stranda ligger bare et steinkast unna og der er det parasoller uten kostnad.

Hotellet har en liten frokostservering. Her er det bordtennis, og biljard mot avgift, samt en lekeplass for barn. Resepsjonen er åpen fra morgen til sen kveld.

Tigaki sentrum ligger cirka 2 kilometer fra hotellet og der finner du et hyggelig lite utvalg av restauranter, tavernaer, barer samt matbutikk. Vil du oppleve herlige Kos by går det lokalbusser fra Tigaki inn til byen.

Måltider

Sommeren 2023 Dobbeltrommene:
Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Leilighetene:

  • Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.

Sommeren 2024
Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 vil dobbeltrommene og toromsleilighetene erstattes med superiorrom og suiter, og da er frokostbuffé inkludert.

Alle hotell – Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Velkommen til eksklusive Astir Odysseus – et ypperlig hotell både for par og barnefamilier. Her kan du boltre deg i det store bassengområdet. Bestiller du rom med delt basseng er det bare å åpne terrassedøren og legge på svøm.

Pelopas

På Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas møtes du av pene og komfortable fasiliteter, samtidig som den genuine og lokale atmosfæren sitter igjen og varsomt løftet frem av familien som eier det. Med den perfekte beliggenheten i Tigaki på Kos har du et hotell som du kommer til å elske!

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotell med rolig beliggenhet, perfekt for avkobling eller som ditt utgangspunkt for oppdagelsesferder på vakre Kos. Her bor du i romslige dobbeltrom med All Inclusive inkludert i prisen. Hotellet ligger en knapp kilometer fra stranda og dit kan du dra med hotellbussen flere ganger om dagen.

Tigaki Beach

Tigaki Beach byr på vakre omgivelser der bassenget ligger omkranset av frodige palmer og trær. Det er også kort vei til stranda om du foretrekker saltvann. Her er det All Inclusive og har du lyst til å være i aktivitet kan du spille tennis. Til sentrum er det bare en kort spasertur.

ananea Kos

Aldersgrense på hotellet: 16 år ananea Kos er et stilrent og lekkert hotell for alle som vil ha en ferie uten noe spesielt på agendaen. Skaperen av hotellet har hatt en visjon om at det skal være naturlig enkelt og at hotellet skal oppleves som en oase for avkobling og ro. Så bli med og opplev et helt spesielt hotell!