Strender i Bulgaria

Hvorfor ikke tilbringe noen soltimer på en annen strand enn den som ligger ved ditt hotell? Langs Burgaskysten er det flere fine strender og du kan velge mellom sand, rullestein og klippebad. Vi starter ved Varna i nord og fortsetter langs kysten til Forest Beach i sør.

Bestill reise til Bulgaria >>

Se flere reisetips til Bulgaria

Bading i Varna

Benytt muligheten til å oppleve Varna og når det er på tide med et bad ligger stranda en kort spasertur fra Sea Garden. Et besøk her gir også en innblikk i den bulgarske hverdagen – hit er det nemlig fremfor alt lokalbefolkningen som kommer!

Obzor

I den genuine lille byen Obzor finner du en av kystens lengste sandstrender, som på noen steder følges av en hyggelig gangvei. Ettersom stranda er så lang kan du velge selv hvordan du vil tilbringe soltimene – i fred og ro eller med mer liv og bra utvalg av vannsporter.

Sveti Vlas

Bor du i den lille byen Sveti Vlas er det alltid kort vei til en av de små fine strendene. Foretrekker du sand, rullesteiner eller bad rett fra klippene? Her er det noe for alle!

Sunny Beach – herlig sandstrand og krystallklart badevann

Fin strand i Sunny Beach

Sunny Beach har den lengste og beste sandstranda på hele Burgaskysten. Sanden er fin og vannet langgrunt hvilket gjør den til et badeparadis for barnefamilier. Langs stranda er det solsenger og parasoller til leie og vil du ha aktiviteter er det et stort utvalg av vannsporter, restauranter, barer og små butikker.

Nessebars strender

I nye Nessebar er stranda meget fin og langgrunn. Deler av den er privat, men på de offentlige delen kan du leie solsenger og parasoller. Om kvelden kan du ta din kjære eller bese vennen på en herlig tur på strandpromenaden i den eldre delen av Nessebar – herifra ser man det varme lyset fra et kveldopplyst Sunny Beach.

Strender i Sozopol

I Sozopol er det flere fine strender. Sør for bykjernen brer den populære Harmanite seg utover. Stranda er bred og langs strandkanten ligger kaféer og tavernaer.

Forest Beach

Ønsker du en dag med herlig avkobling og herlig bad anbefaler vi den fantastiske Forest Beach som ligger cirka 20 minutter med bil fra Sozopols sentrum. Stranda omgis av en vakker eikeskog og det er barer som spiller skikkelig deilig loungemusikk. Legg deg godt til rette i en solseng eller på den finkornede sanden og bare nyt!