Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,1 av 10 Basert på 15 vurderinger
Total vurdering
 
6,1 / 10
Rengjøring
 
7,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,0 / 10
Mat og drikke
 
5,1 / 10
Rom / leilighet
 
6,8 / 10
Service
 
6,9 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
Rengjøring på rommet
-
Det var trangt rundt bassenget. Ukoselig på soltaket og skitne puter. Hadde ikke valgt et hotell igjen med basseng på taket. Personal kunne vært mer imøtekommende og vært litt mer smilende.

Bekreftet gjest: 2023-08-15


9 av 10

+
Stor fine rom, hyggelig personal, nært strand og gamle by
-

Bekreftet gjest: 2023-08-15


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-15


5 av 10

+
Servicen, lokasjonen og utsikten i skybaren
-
Standarden på rommet, tett toalett og litt muggen lukt på rommet og felles toalettene

Bekreftet gjest: 2023-08-08


2 av 10

+
Beliggenhet ved gamlebyen i Nessebar og rommet.
-
Bassenget var ikke rent. Det lå tydelig møkk på bunnen av bassenget, og vannet var grumsete. Noen av solsengene var ødelagt, og ble ikke fjernet. Vegg til vegg teppet i korridorer/ganger var slitt og lå i «bølger», dette ga et dårlig inntrykk. TVen virket ikke. Få ting som enkelt kunne vært fikset og som ville gitt hotellet et mye bedre inntrykk. Dette sammen med en ikke god kvalitet på maten gjorde helhetsinntrykket dårlig og langt under forventning og bilder på nett.

Bekreftet gjest: 2023-08-08


8 av 10

+
Sky bar
-

Bekreftet gjest: 2023-08-08


3 av 10

+
Beliggenhet i nærheten av gamlebyen i Nessebar. Rommet var OK.
-
Bassenget var skittent med tydelig møkk på bunnen, vannet var grumsete. Solsenger som var ødelagt og vegg til vegg tepper i korridorer som var løst og «bølgete» ga et dårlig inntrykk. Sammen med lav kvalitet på buffet og lite muligheter for sukkerfri drikke gå dårligere inntrykk enn forventningene vi hadde etter beskrivelse og bilder på nett.

Bekreftet gjest: 2023-08-08


7 av 10

+
Rommene
-
Lite smilende servitører, de skulle gått på smilekurs😉

Bekreftet gjest: 2023-08-08


7 av 10

+
Topen på hotellnavnet og utsikt till have.
-
Matt

Bekreftet gjest: 2023-08-08


6 av 10

+
Nær stranden, lite og ingenting bråk, sentralt.
-
Kloakklukt på badet. Lekk toalett. Vi ankom hotellet kl.11.00 , fikk sjekket inn , men ikke tilgang til rommet og hotellet for øvrig før kl. 14.00.

Bekreftet gjest: 2023-08-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

620 vurderinger
Utmerket
 
242
Veldig bra
 
208
Bra
 
95
Mindre bra
 
46
Dårlig
 
29

Fem siste vurderinger

08.10.2023

av Cecilie T Trondheim, Norge

Skittene omgivelser

Bestillte hopp på tur til Sol Marina med en veninne. Da vi kom frem kjente vi nesten ikke hotelle igjen fra bildene og ble fort veldig skuffet. Vi sjekket deretter inn og kom på rommet, det var da det ikke som forventet. Vi ble møtt med et skittent og gammelt rom samt en veranda med skittene plaststoler man ikke kunne sitte på. Verandanen var noe vi hadde sett fram til å kunne sitte på om kveldene, vi dro derfor ned til resepsjonen å forklarte dette til personalet. Vi ble da møtt med dårlig service og fikk ikke byttet rom. Maten på all inclusiven var dårlig merket for oss vegetarianere, personlig dro vi ut å spiste hverdag selv om vi hadde all inclusive grunnet dårlig utvalgt og forferdelig lukt i lokalet. Personalet var også sure og vi ble ofte møtt med en negativ holding utenom da vi satt i baren som hadde bra utvalgt med hyggelige bartendere. Vil virkelig ikke anbefale dette hotellet til reise glade som liker å ha det rent og fint rundt seg.

 
07.08.2023

av Camper62277145935 Sunny Beach, Bulgaria

Anbefales på det sterkeste

Meget fornøyd og overrasket over oppholdet vårt på dette hotellet. Rommene er fine og ryddige. Flinke vaskedamer som vasker hver dag. Personalet er vennelige og behjelpelige. (Stort pluss!) Så en del dårlige kommentarer om maten. Dette vil jeg så absolutt si meg uenig i. Det er mye god og variert mat på hotellet. Du vil garantert finne noe du liker! Elsker at det er mat tilgjengelig heletiden. Det er jo de typiske måltidene, men her er det også en snack bar mellom hvert måltid! Cocktailsene som er i all inclusive er helt greie, det er noen å velge mellom. Ellers er det mye annet å velge mellom også. Fornøyd. Fint og ryddig på «toppen» av hotellet der man kan sole seg. Lite basseng desverre, men det er brukbart. Var en del solsenger der. STORT PLUSS at de spilte VARIERTE sanger. Kan bli mye 90-talls på slike hotell, men her var det alt fra nye elektrosanger til halvgamle Eminem sanger. Elsker det! Siste dag deltok vi på en gratis 6-retters-middag i sky-baren. God mat, bra musikk og igjen - vennelige og flinke servitører/personell. Hotellet ligger 10 minutter til fots unna gammelbyen (som absolutt må oppleves). Man må nok til Sunny Beach for litt mer liv og variasjon i resturangene m.m. Tok taxi dit et par dager og dermed gikk hjem i løpet av kvelden. Gåingen tok 1 time, men det er absolutt hvert det. Alt i alt, kjempe positiv opplevelse. Ingenting å klage på. Anbefales på det sterkeste.

 
01.08.2022

av 398annegrethej

Drar gjerne tilbake

Rent og pent hotell. Store og fine rom med air conditioninkludert. Vi hadde stabil nattetemperatur på 17 grader. Komfortable senger. Trivelig personale. Variert mat på All inclusive. Vi likte skybaren spesielt godt.

 
21.07.2019

av 88Berit88 Ålesund

"Ikke å anbefale!"

Dette hotellet er svært oppskrytt her på Trippen.Ved ankomst var det ikke lys på vær balkong, og først dag 3 i vårt ukesopphold ble det ordnet etter gjentatte purringer fra oss. Steinharde senger, men vi fikk overmadrasser da vi ba om det.Maten (all inclusive) var hel elendeig og ensformig.Grilla skosåler av kylling og svin, sur fisk, rå karbonader og i det hele tatt svært skuffende.Elendig med engelskkunnskaper blant personalet, det burde vært gjort noe med. Nitriste omgivelser, kun 2 plasser med servering i nærheten og ikke noe butikker. Nei, vi likte oss ikke i Nessebar og på dette hotellet og skal ALDRI tilbake!

 
11.09.2018

av jopehans Icmeler

Flott hotell

Et flott hotell med vidunderlig utsikt fra taket. God service og flott betjening.Mange solsenger på taket og sol hele dagen. Bar på taket så en slapp å gå langt for drikke. Veldig god og variert mat. En rolig og fint plass.