Single's Day

11. november 2024

Velkommen til Single's Day den 11. november

Vi feirer Single's Day den 11. november 2024. Om du ikke vil gå glipp av Apollos tilbud på singeldagen og alle andre tilbud, anbefaler vi deg å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du hører fra oss neste gang vi har et tilbud du bare må få med deg!

Hva er Single's Day?

 

Glem jakten på drømmepartneren. Feire singeltilværelsen og oppfyll heller drømmereisen!

Til tross for at vi befinner oss i det 21. århundret, er samfunnet vårt fortsatt en tandemsykkel. Boliglån? Middagsforpakninger? Hotellrom? To inntekter, to magesekker, to personer, takk. Det meste rundt oss er designet for par. Ironisk nok; for Norge troner verdenslisten over antall enslige husholdninger.

Selv om verden likevel benytter muligheten til å skrike “par, par, par!” hver gang sjansen byr seg, stortrives en stor andel av oss med singeltilværelsen. Og det med god grunn! Forskning viser nemlig at single ofte har bedre helse, er mer selvstendige og flinkere med både vennskap og økonomien. I tillegg er single ofte mer uthvilt. For selv om det å sove sammen med noen kan være koselig, kan det også koste deg hele 49 minutter med søvn per natt.

Så hva er det ikke å feire? Ingenting, spør du oss!

11/11: Singles Day!

På tidlig 90-tallet gikk det opp et lys for noen kinesiske studenter: hvorfor fantes det bare høytider og feiringer for kjærligheten mellom to mennesker, når kjærligheten vi har til oss selv er minst like viktig? Resultatet ble Singles Day – og vi elsker det!

I motsetning til Valentinsdagen omfavner nemlig Singles Day alle. For det handler om enkeltindividet – om selvpleie og selvkjærlighet, og om å sette sine egne behov først og gjøre noe bare for deg.

For noen kan det bety en etterlengtet fridag fra forventinger og forpliktelser. Tid til å sitte på kafe med favorittboken i timevis, eller stikke på fisketur midt i uka. For andre er det den perfekte dagen til å unne seg det lille ekstra; Frisørtimen man har utsatt. Den nyeste smartklokka. Den etterlengtede reisen til Paris.. eller Kreta?

Uansett hva det betyr for deg, er budskapet det samme: Du er nok. Og du fortjener det. For denne dagen handler om deg – og resten av gjengen kan vente til Black Friday, eller Cyber Monday.

Apollos Singles Day

Som reisearrangør bærer vi en del av ansvaret for favoriseringen av par. For selv om verden i dag består av langt flere single enn ikke-single finnes det dessverre langt flere hotellrom tilpasset to, enn én. Og siden hotellene opererer med satser for selve rommet og ikke antall individer, må man ofte betale for hele rommet – selv om man kun opptar halve dobbeltsengen. Klønete? Vi vet. Frustrerende? Selvfølgelig.  

Derfor feirer vi i Apollo singles day med gode rabatter for deg som reiser alene – med eller uten barn. Vi vil gjøre det enklere og rimeligere for deg å reise solo, for det finnes jo ingen bedre måte å feire seg selv på enn ved å unne seg et uforglemmelig eventyr! På singles day-siden vår finner du derfor flere utvalgte hoteller hvor vi har fjernet enkeltromstillegget. I tillegg har vi lansert Solo-reiser for deg som vil reise på egenhånd – men ikke alene.

Så glem jakten på drømmepartneren. La hen finne deg, mens du oppfyller drømmereisen!


Meld deg på nyhetsbrevet og få de beste tilbudene først.

 
 

Flere tilbud & tips

Se alle våre tilbud, sjekk våre nyheter eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Fine tips til soloreiser

Drømmer du om å reise ut i verden på egenhånd? Her er reiseekspertenes tips om hva du burde tenke på og hvor du burde dra!

Les våre tips til soloreisen

Apollo Sports Solo

En aktiv ferieuke fylt med trening, herlige møter med nye mennesker og avkobling. Her er reisen for deg, reis bare du men ikke alene! Turen går til ett av våre Apollo Sports hotell.

Les mer og bestill en soloreise

Finn din neste treningsreise

I vår treningskalender finner du en rekke herlige treningsreiser! Treff nye venner, opplev et nytt reisemål samtidig som du gjør yoga, sykler, går fotturer – eller hva du enn vil.

Se treningskalenderen og bestill