Apollo Sports Solo

Apollo Sports SOLO

- reis bare du men ikke alene

Apollo Sports SOLO - reis bare du men ikke alene er skapt for deg som kjenner det i kroppen at du vil ut i verden for å se nye steder og møte nye mennesker. Her har vi tatt det beste fra to verdener og blandet charterreisens trygghet og fellesskap med den litt mer eventyrlystne og spennende følelsen av å begi seg ut på egen hånd. På disse reisene oppdager vi nye reisemål og hotell, tar spennende utflukter og trener sammen. Et stort fokus ligger på å teste nye sporter under ledelse av erfarne instruktører. 

Liker du god mat, vakre omgivelser, trening og fellesskap? Da er det klart at du skal bli med oss på en slik reise. Du blir med fordi du ønsker å møte nye folk, men mest av alt møter du kanskje en ny versjon av deg selv? Du deltar på akkurat så mye eller lite du ønsker, og her er du alltid velkommen.

Hvorfor Apollo Sports SOLO?

  • Opplev nye reisemål
  • Unngå enkeltromstillegget
  • Treff nye folk


Apollo Sports – trening for alle

Her kan du lese mer og bli inspirert til å velge en ferie hvor du kombinerer sporty aktiviteter, trening og avslapning.

Apollo Sports - flotte treningshotell

Vårt utvalg av treningshotell er perfekt for deg som liker å være aktiv på ferie. Passer både for profesjonelle idrettsutøvere og hobbymosjonister.

Se Apollo Sports-treningshotell

Treningsreiser med Apollo Sports

Vi har Norges største utvalg av treningsreiser og treningshotell som passer for alle – fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren. 

Se alle typer treningsreiser

Treningskalenderen

Vi har treningsreiser med temaer som yoga, gruppetrening, sykkel og svømming – og for deg som reiser alene. Tren i herlige omgivelser! 

Se treningskalenderen