Cyber Monday mandag 29. november

Om Cyber Monday hos Apollo

Cyber Monday er et ganske nytt fenomen i Norge. Som mange andre ting, kom det med Internett og som et event for å sparke i gang julesalget. Cyber-monday faller alltid på den første mandagen etter Thanksgiving – eller Høsttakkefest som det heter på norsk. Fenomenet er det største i USA, men finnes i mange andre land også, som f.eks. I Storbritannia, der det kalles Maniac Monday.

Cyber Monday på apollo.no

I 2021 – mandag 29. november, blir Apollo i Norge med for første gang for å sjekke om også nordmenn setter pris på gode tilbud på Cyber Monday. Så kom tilbake hit, eller meld deg på vårt nyhetsbrev så du får oversikten over våre Cyber Monday-tilbud for 2021 aller først.


Meld deg på nyhetsbrevet og få Cyber-Monday tilbudene først.

Du kan når som helst avslutte abonnementet ditt via en lenke nederst i våre nyhetsbrev.

Håndtering av personopplysninger

Når du velger å abonnere på Apollos nyhetsbrev lagrer vi ditt navn og din e-postadresse for at vi skal kunne sende nyhetsbrev til deg. Vi samler også opplysninger om hvilke e-poster du velger å åpne, hva du klikker på samt hvilke tilbud du er interessert i.

Apollo jobber alltid for å finne den beste reisen for deg. Opplysninger om din reisehistorikk, dine preferanser samt hva du interesserer deg for i nyhetsbrevene brukes derfor for å tilpasse innholdet i e-postene som sendes ut til deg. I dette arbeidet får vi hjelp av vår samarbeidspartner Fresh Relevance. På denne måten kan Apollo gi deg relevant informasjon og tilbud som passer akkurat dine interesser.

Vi bruker også opplysningene vi samler inn for å analysere, utvikle og forbedre vår kommunikasjon samt våre produkter og tjenester.

Du kan når som helst velge å melde deg av nyhetsbrevet via en lenke nederst i brevene.

Vil du vite mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger? Les vår fullstendige personvernspolicy her


Flere tilbud & tips

Se alle våre tilbud, sjekk våre nyheter eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Aktuelle tilbud

Her finner du alltid våre billigste reiser, beste tilbud og aktuelle kampanjer akkurat nå.

Se alle våre tilbud

Restplasser

Gjør kupp på rimelige pakkereiser med hotell og fly. Eller hva med uspesifisert bosted og billige flybilletter? Bestill i dag – reis i morgen!

Bestill en restplass

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her