Nar Apart

Nar Apart

  • • Populært hotell
  • • Gratis hotellbuss

Nar Apart er et pent og populært hotell i Side, der personalet tar godt vare på sine gjester. I bassengområdet er det barnebasseng og poolbar. Her kan du tilbringe hele dagen ved bassenget og bestille noe enkelt å spise og drikke til solsenga.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 2,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nar Apart er et noe mindre, pent og hyggelig leilighetshotell som ligger cirka 1 kilometer fra den vestre stranda i Side. Her er det bassengområde med basseng og barnebasseng samt pool-/snackbar med enkel matservering. Gratis solsenger og parasoller. Hotellet tilbyr gratis hotellbuss til stranda. Badehåndklær til både bassenget og stranda mot avgift.

Nar Apart har en á la carte-restaurant og bar. Gratis wifi på hele hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost eller halvpensjon mot tillegg.

Alle hoteller – Side

Can Garden Beach

Ved den vakre sandstranda i Side finner koselige Can Garden Beach. Hotellet ligger i Sides arkeologiske område og i den frodige hagen kan du se flere mindre etterlevninger fra en svunnen tid. I det store bassengområdet er det et basseng med vannsklier og du bor godt med All Inclusive.

Melas Resort

Melas Resort ligger på den herlige sandstranda i Side. Her er det mye å gjøre for både voksne og barn – minigolf, tennis, squash og biljard er bare noen av alle de aktivitetene som sammen med forfriskninger og god mat er inkludert i All Inclusive Ultra.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et komfortabelt familiehotell som består av flere mindre bygninger som ligger i en stor frodig hage, rett ved hotellets sandstrand. I All Inclusive er, i tillegg til mat og drikke, minigolf, tennis, biljard og aerobics inkludert. For de yngre er det et badeland med fire fartsfylte vannsklier!

Özlem Garden

Özlem Garden strekker seg nesten hele veien ned til sjøen og strandpromenaden i Side. Ved stranda ligger hotellets restaurant, og langs de frodige gangveiene ligger de lave bygningene med komfortable dobbeltrom – som skapt for en avslappende ferie.

Sunflower

Sunflower er er mindre hotell med fin beliggenhet rett ved den vestre stranda i Side. Lunsjen kan du gjerne innta på den hyggelige strandrestauranten, hvor wifi er gratis – om du skal oppdatere deg selv eller venner der hjemme. Og skulle du bli lei av sol og bad, er det nok av vannaktiviteter du kan være med på. Om ettermiddagen kan det være deilig å bare slappe av ved bassenget.

Nar Pension

Nar Pension er et hjemmekoselig, lite hotell som drives av en tyrkisk familie. Her bor du i hjertet av gamle Side med kort vei til både restauranter, barer og gamle severdigheter. Hotellet passer med andre ord for deg som vil ha alt i nærheten, og samtidig bo på et koselig sted med lokal følelse.