Aktiv ferie på Phuket

Liker du å være aktiv i ferien er Phuket et utmerket valg. På Thailands største øy venter fantastisk snorkling, muligheten til å ta dykkersertifikat, kajakkpadling i mangroveskogen og flotte golfbaner. 

 

Padle kajakk

Har du lyst til å komme deg ut i naturen og oppleve den tettvokste mangroveskogen bør du bestille utflukten «Kajakkeventyr i nasjonalparken Phang Nga Bay». Da får du blant annet padle inn i dramatiske kalksteinsgrotter og vakre laguner ved Panak Island. På utflukten kommer du også til å padle til Hong Island som har helt fantastiske kalksteinsklipper som stikker opp fra det turkise havet.

Thaiboksing

Se en ekte thaiboksekamp mens du er på Phuket! Du kan se kamper i Thailands nasjonalsport, som på thai heter Muay Thai, flere ganger i uka. Det er også mulig å selv prøve thaiboksing – garantert tøff trening!

Kajakkpadling på Phuket Kajakkpadling på Phuket

Surfing på Phuket

Når vær og vind tillater det er det gode surfeforhold på Phuket. Uansett om du er nybegynner eller surfevant er Kata et bra sted siden bølgene ikke blir kjempehøye. Det er det mulig å både leie surfebrett og bestille timer.

Ta dykkersertifikat

Vil du dykke skal du dra til Similan Island som ligger utenfor Khao Lak ute i Andamanhavet og er verdenskjent for sitt fantastiske vann. Vil du lære deg å dykke i ferien anbefaler vi dykkerselskapet Kon-Tiki, der du på fire dager kan ta et ”Open Water Certificate”. Har du allerede dykkersertifikat, men er litt rusten kan du bli med på oppfriskningskurs i sjøen eller i bassenget.


Tips & inspirasjon

Se alle reisetipsene til Phuket, finn ditt drømmehotell eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips til Phuket

Hvilke er Phukets fineste strender? Hva kan barna gjøre her? Her har vi samlet noen av våre beste tips til reisen til Phuket!

Se alle våre reisetips til Phuket

Thailand

  • Herlige reisemål som KrabiPhuket & Koh Lanta
  • Livlige storbyer og kritthvite strender 
  • Shopping og matopplevelser i verdensklasse
Se alle reiser til Thailand

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.