Sandvolleyball på Phuket

Sportsaktiviteter for voksne

Liker du å være aktiv i ferien er Phuket et utmerket valg. På Thailands største øy venter fantastisk snorkling, muligheten til å ta dykkersertifikat, kajakkpadling i mangroveskogen og flotte golfbaner. Vil du trene i ferien er vårt treningshotell Thanyapura det beste valget – midt i jungelen er det fine løpe- og sykkelrunder, et olympisk basseng og gruppetreningstimer.

Bestill reise til Phuket >>

Les flere reisetips

Surfing på Phuket Surfing på Phuket

Thanyapura Sports Hotel

Thanyapura ligger flott til i meget treningsvennlige omgivelser i utkanten av jungelen ca. en halv time inn i landet. For å nevne bare noen av treningsmulighetene er det et topputstyrt treningsstudio, et olympisk 50-metersbasseng, flere tennisbaner og multicourt. Dessuten kan du være med på gruppetreningstimer med våre profesjonelle instruktører.

Surfing på Phuket

Når vær og vind tillater det er det gode surfeforhold på Phuket. Uansett om du er nybegynner eller surfevant er Kata et bra sted siden bølgene ikke blir kjempehøye. På Surf House er det mulig å både leie surfebrett og bestille timer.

Ta dykkersertifikat

Vil du dykke skal du dra til Similan Island som ligger utenfor Khao Lak ute i Andamanhavet og er verdenskjent for sitt fantastiske vann. Vil du lære deg å dykke i ferien anbefaler vi dykkerselskapet Kon-Tiki, der du på fire dager kan ta et ”Open Water Certificate”. Har du allerede dykkersertifikat, men er litt rusten kan du bli med på oppfriskningskurs i sjøen eller i bassenget.

Kajakkpadling på Phuket Kajakkpadling på Phuket

Padle kajakk

Har du lyst til å komme deg ut i naturen og oppleve den tettvokste mangroveskogen bør du bestille utflukten «Kajakkeventyr i nasjonalparken Phang Nga Bay». Da får du blant annet padle inn i dramatiske kalksteinsgrotter og vakre laguner ved Panak Island. På utflukten kommer du også til å padle til Hong Island som har helt fantastiske kalksteinsklipper som stikker opp fra det turkise havet.

Thaiboksing

Se en ekte thaiboksekamp mens du er på Phuket! Du kan se kamper i Thailands nasjonalsport, som på thai heter Muay Thai, flere ganger i uka. Det er også mulig å selv prøve thaiboksing – garantert tøff trening!


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Reiseguider – våre beste reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her