Sandvolleyball på Phuket

Sportsaktiviteter for voksne

Liker du å være aktiv i ferien er Phuket et utmerket valg. På Thailands største øy venter fantastisk snorkling, muligheten til å ta dykkersertifikat, kajakkpadling i mangroveskogen og flotte golfbaner. 

Bestill reise til Phuket >>

Les flere reisetips til Phuket

Surfing på Phuket Surfing på Phuket

Surfing på Phuket

Når vær og vind tillater det er det gode surfeforhold på Phuket. Uansett om du er nybegynner eller surfevant er Kata et bra sted siden bølgene ikke blir kjempehøye. På Surf House er det mulig å både leie surfebrett og bestille timer.

Ta dykkersertifikat

Vil du dykke skal du dra til Similan Island som ligger utenfor Khao Lak ute i Andamanhavet og er verdenskjent for sitt fantastiske vann. Vil du lære deg å dykke i ferien anbefaler vi dykkerselskapet Kon-Tiki, der du på fire dager kan ta et ”Open Water Certificate”. Har du allerede dykkersertifikat, men er litt rusten kan du bli med på oppfriskningskurs i sjøen eller i bassenget.

Kajakkpadling på Phuket Kajakkpadling på Phuket

Padle kajakk

Har du lyst til å komme deg ut i naturen og oppleve den tettvokste mangroveskogen bør du bestille utflukten «Kajakkeventyr i nasjonalparken Phang Nga Bay». Da får du blant annet padle inn i dramatiske kalksteinsgrotter og vakre laguner ved Panak Island. På utflukten kommer du også til å padle til Hong Island som har helt fantastiske kalksteinsklipper som stikker opp fra det turkise havet.

Thaiboksing

Se en ekte thaiboksekamp mens du er på Phuket! Du kan se kamper i Thailands nasjonalsport, som på thai heter Muay Thai, flere ganger i uka. Det er også mulig å selv prøve thaiboksing – garantert tøff trening!


Tips & Inspirasjon

Finn ditt drømmehotell og opplevelser for reisen til Thailand.

Hvordan vil du bo i Thailand?

I Thailand har vi en rekke herlige hoteller for familieturen eller voksenferien. Se listen over alle våre hoteller.   

Liste over alle våre hoteller i Thailand

Opplevelser i Thailand

Vi tilbyr en rekke spennende utflukter på våre reisemål i Thailand. Ta enn titt på hva du kan oppleve med oss. 

Se alle våre utflukter i Thailand

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Mauritius, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise