Markeder på Phuket

I Phuket er det mange muligheter for shopping. Her er det både store kjøpesentre, markeder og småbutikker langs gatene, der du kan kjøpe klær og diverse ting og tang til meget gunstige priser.

Markedet som har alt!

Utenfor Phuket by ligger øyas mest kjente helgemarked. Her er det et stort utvalg av parfymer, klær, solbriller, klokker, CDer og DVDer. Mange av bodene har faste priser, men kjøper du flere produkter fra samme selger kan du prøve å forhandle på prisen. Markedet ligger like ved veien Chao Fa West. Hit kommer du enklest med taxi eller tuk tuk, eller du kan bestille turen kombinert med et besøk til Big Buddha fra en av Apollos reiseledere. Markedet er åpent på lørdager og søndager mellom kl. 17.00 og 22.00. Og du – hvis du tar turen hit kan du jo smake på en gresshoppesandwich med det samme!

Butikk på Phuket Butikk på Phuket

Store kjøpesentre

Skulle det bli en dag med regn er kanskje shopping et alternativ? Patongs største kjøpesenter Jungceylon har flere hundre butikker og er definitivt stedet du bør gå til om du er en dreven shopper. Her finner du alt fra merkeklær og sko, briller og sportsklær, men også kaféer, restauranter og skjønnhetssalonger hvor du kan få ansiktsmassasje. Jungceylon ligger vis á vis Bangla Road og holder åpent fra mai til oktober mellom kl. 11.00 og 22.00. Fra november til april er det åpent en time lenger. God fornøyelse!

Central Festival ligger utenfor Phuket by og er et fullt utstyrt og luftkondisjonert kjøpesenter med alle tenkbare internasjonale merkebutikker, f.eks. Zara og Guess for å nevne noen. Gå ikke glipp av de asiatiske butikkjedene AIIZ og CPS Chaps.

Fra strandvei til shoppinggate

Strandveien, og mange av de omkringliggende mindre gatene og smugene, i Patong, forvandles til en eneste stor basar etter mørkets frembrudd. Her kan du gjøre veldig gode kupp – stort utvalg av klokker, klær og sko. 

Kinoluksus på en regnfull dag

Luksuskinoen på kjøpesenteret Central Festival utenfor Phuket tar dette med kino seriøst! Du kan justere sitteposisjon med fjernkontrollen i lenestolen og bare lene deg tilbake. Det koster omtrent det samme som en vanlig kinobillett i Norge og filmene er tekstet på engelsk. Tips! Kle deg ikke for lett hvis du går på kino. Luftkondisjoneringen der inne gjør at det blir ganske kjølig etter en stund. Glem ikke å reise deg opp når de spiller sangen til ære for kongen!


Tips & inspirasjon

Se alle reisetipsene til Phuket, finn ditt drømmehotell eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips til Phuket

Hvilke er Phukets fineste strender? Hva kan barna gjøre her? Her har vi samlet noen av våre beste tips til reisen til Phuket!

Se alle våre reisetips til Phuket

Thailand

  • Herlige reisemål som KrabiPhuket & Koh Lanta
  • Livlige storbyer og kritthvite strender 
  • Shopping og matopplevelser i verdensklasse
Se alle reiser til Thailand

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.