Nai Harn Beach, Phuket

Se mer av Phuket

Uansett hvor du befinner deg på Phuket er det ikke langt til små koselige strender, spennende kultur og annerledes opplevelser av den thailandske hverdagen. Oppdag øya på egen hånd eller bli med på en av våre spennende utflukter.

Bestill reise til Phuket >>

Les flere reisetips til Phuket

Vakre Phuket

Havets brus er nesten alltid i nærheten på Phuket, og de varme vindene varmer opp en vinterfrossen sjel på mange måter. På strendene ligger det enklere restauranter som serverer skikkelig god thaimat. Slå deg ned i en bambusstol, nyt stekte grønnsaker i østerssaus, grillet skalldyr, kylling i curry eller hva du nå måtte ønske, mens du se ut over havet.

Phuket er en sammensatt halvøy som har mye å by på. Her bor du bra på de komfortable hotellene nært stranden. Det beste er at det alltid er enkelt å kombinere avslappende stunder ved bassengkanten med alle de opplevelsene som Phuket har å by på siden det meste ligger innenfor rekkevidde.

Den ekleste måten å komme seg rundt på er med tuk tuk eller taxi og de finner du som regel rett utenfor hotellet. Å bare hoppe på en tuk tuk og dra av gårde hvor du måtte ønske gir en deilig frihetsfølelse. Kjør langs kystveien på vestsiden av halvøya for å få med deg den herlige utsikten og opplevelsene som venter her. Vil du stoppe og bade ved en strand er det mange å velge mellom. Strendene i Bangtao, Laem Sing, Surin og Nai Yang er gode valg om du også vil ha litt skygge fra solen under frodig vegetasjon.

Rolige Nai Harn

Vil du ha en veldig rolig ferie ligger vakre Nai Harn lenger sør på Phuket. Her kan du tilbringe en dag på stranden, se på båtene og nyte synet av den frodige naturen som rammer inn den lekre hvite stranden. Til Nai Harn kommer thailenderne selv for å bade, hvilket indikerer at dette kanskje er en av de beste strendene!

Ut på tur!

For å bli kjent med Phukets spennende kultur på en enkel måte anbefaler vi deg å bli med på en av Apollos utflukter. Utflukten ”Det ekte Phuket” gir deg innsyn i den thailandske hverdagen og du får blant annet se hva som foregår i en cashewnøtt fabrikk og på en gummiplantasje. Å få se hvordan noe, som vi i hverdagen ofte tar for gitt, bearbeides og blir til er både tankevekkende og interessant. På utflukten besøker vi også to av Phukets største tempel – Big Buddha og Wat Chalong.

Det beste med Phuket er kanskje at naturen alltid er rett rundt hjørnet. Vakkert landskap, herlige dufter og frodig vegetasjon er alltid tilstedeværende om du utforsker øya på egen hånd eller botaniserer i vårt omfattende utfluktsprogram. .

Shopping i Phuket Town

Du kan shoppe det meste i Patong, Karon og Kata, men glem ikke øyas hovedstad Phuket Town. Her opplever du lokalbefolkningens hverdag når du går rundt i butikkene. I Phuket Town er det selvsagt også koselige kaféer og restauranter å besøke når det er på tide med litt påfyll av energi. Det er også flere kinesiske tempel som du bør ta en nærmere titt på.


Tips & Inspirasjon

Finn ditt drømmehotell og opplevelser for reisen til Thailand.

Hvordan vil du bo i Thailand?

I Thailand har vi en rekke herlige hoteller for familieturen eller voksenferien. Se listen over alle våre hoteller.   

Liste over alle våre hoteller i Thailand

Opplevelser i Thailand

Vi tilbyr en rekke spennende utflukter på våre reisemål i Thailand. Ta enn titt på hva du kan oppleve med oss. 

Se alle våre utflukter i Thailand

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Mauritius, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise