Se mer av Phuket

Uansett hvor du befinner deg på Phuket er det ikke langt til små koselige strender, spennende kultur og annerledes opplevelser av den thailandske hverdagen. Oppdag øya på egen hånd eller bli med på en av våre spennende utflukter.

Vakre Phuket

Havets brus er nesten alltid i nærheten på Phuket, og de varme vindene varmer opp en vinterfrossen sjel på mange måter. På strendene ligger det enklere restauranter som serverer skikkelig god thaimat. Slå deg ned i en bambusstol, nyt stekte grønnsaker i østerssaus, grillet skalldyr, kylling i curry eller hva du nå måtte ønske, mens du se ut over havet.

Phuket er en sammensatt halvøy som har mye å by på. Her bor du bra på de komfortable hotellene nært stranden. Det beste er at det alltid er enkelt å kombinere avslappende stunder ved bassengkanten med alle de opplevelsene som Phuket har å by på siden det meste ligger innenfor rekkevidde.

Den ekleste måten å komme seg rundt på er med tuk tuk eller taxi og de finner du som regel rett utenfor hotellet. Å bare hoppe på en tuk tuk og dra av gårde hvor du måtte ønske gir en deilig frihetsfølelse. Kjør langs kystveien på vestsiden av halvøya for å få med deg den herlige utsikten og opplevelsene som venter her. Vil du stoppe og bade ved en strand er det mange å velge mellom. Strendene i Bangtao, Laem Sing, Surin og Nai Yang er gode valg om du også vil ha litt skygge fra solen under frodig vegetasjon.

Rolige Nai Harn

Vil du ha en veldig rolig ferie ligger vakre Nai Harn lenger sør på Phuket. Her kan du tilbringe en dag på stranden, se på båtene og nyte synet av den frodige naturen som rammer inn den lekre hvite stranden. Til Nai Harn kommer thailenderne selv for å bade, hvilket indikerer at dette kanskje er en av de beste strendene!

Shopping i Phuket Town

Du kan shoppe det meste i Patong, Karon og Kata, men glem ikke øyas hovedstad Phuket Town. Her opplever du lokalbefolkningens hverdag når du går rundt i butikkene. I Phuket Town er det selvsagt også koselige kaféer og restauranter å besøke når det er på tide med litt påfyll av energi. Det er også flere kinesiske tempel som du bør ta en nærmere titt på.


Tips & inspirasjon

Se alle reisetipsene til Phuket, finn ditt drømmehotell eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips til Phuket

Hvilke er Phukets fineste strender? Hva kan barna gjøre her? Her har vi samlet noen av våre beste tips til reisen til Phuket!

Se alle våre reisetips til Phuket

Thailand

  • Herlige reisemål som KrabiPhuket & Koh Lanta
  • Livlige storbyer og kritthvite strender 
  • Shopping og matopplevelser i verdensklasse
Se alle reiser til Thailand

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.