Familieaktiviteter på Phuket

Er du ute etter en aktiv ferie er Phuket et utmerket valg. Fantastisk dykking og snorkling, minigolf og badeland er noen av de tingene du kan gjøre i Phuket. Med oss kan du også forhåndsbestille utflukter hjemmefra slik at du enklere kan planlegge ferien. Dra på båtutflukt, padle i kajakk eller prøv fiskelykken

Dykking og surfing

Phuket er et perfekt reisemål for deg som vil dykke og snorkle. På utflukten med båten Champagne får du besøke noen av de øyene som egner seg best for snorkling. Om bord i båten er det god plass, både med skygge og oppe på soldekket der du kan slappe av mens kapteinen setter kursen mot krystallklare vann og fargerike fisker.

Havfiske

Rundt Phuket er det mange steder der du kan dra ut med båter og prøve dyphavsfiske. De fleste turene går til området rundt Racha-øyene som ligger et stykke utenfor Phuket. Her kan du få barracuda, hai og tunfisk på kroken! Her er det "fisk og slipp ut igjen"-metoden som gjelder, noe som gjør at også kommende generasjoner kan komme hit og fiske.

Minigolf Minigolf

Minigolf i Dino Park

En minigolfsklassiker er Dino Park som ligger i bakken mellom Karon og Kata. Blant fantasifulle dinosaurer og tropiske planter kan hele familien se frem til å spille minigolf. Det blir en garantert hit for barna, men også for de voksne! I parken er det en restaurant med dinosaurtema. Parken er naboen til Marina Phuket Resort.

Badelek på Jungle Splash

Nord for flyplassen ligger attraksjonen Jungle Splash badeland. Her er det mange vannsklier og basseng. Like morsomt for små som for store. Enklest kommer du hit med tuk tuk/taxi eller med parkens egen transport.

Sykkelutflukt

På vår utflukt Sykkeltur på Koh Yai Noi kan hele familien være sammen. Dagen starter med en båttur og vel fremme på øya vil vi se rismarker, mangrovetrær og gummiplantasjer – alt fra sykkelsetet. Utflukten passer for alle over 10 år.

Thaiboksing

Vil du teste noe nytt i ferien? Kanskje du vil prøve nasjonalsporten muay thai, som thaiboksing heter på thai. På veien mellom Karon og Patong ligger Patong Boxing Gym og her kan du bestille privat trening i 1,5 timer.

Har du mer lyst til å se thaiboksing skal du ta turen til Bangla Boxing Stadium som ligger bak Jungceylon i Patong. Der er det matcher flere dager i uka.


Tips & inspirasjon

Se alle reisetipsene til Phuket, finn ditt drømmehotell eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips til Phuket

Hvilke er Phukets fineste strender? Hva kan barna gjøre her? Her har vi samlet noen av våre beste tips til reisen til Phuket!

Se alle våre reisetips til Phuket

Thailand

  • Herlige reisemål som KrabiPhuket & Koh Lanta
  • Livlige storbyer og kritthvite strender 
  • Shopping og matopplevelser i verdensklasse
Se alle reiser til Thailand

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.