Snorkling på Phuket Snorkling på Phuket

Familieaktiviteter på Phuket

Er du ute etter en aktiv ferie er Phuket et utmerket valg. Fantastisk dykking og snorkling, minigolf og badeland er noen av de tingene du kan gjøre i Phuket. Med oss kan du også forhåndsbestille utflukter hjemmefra slik at du enklere kan planlegge ferien. Dra på båtutflukt, padle i kajakk eller prøv fiskelykken.
Bestill reise til Phuket >>

Les flere reisetips

Minigolf Minigolf

Dykking og surfing

Phuket er et perfekt reisemål for deg som vil dykke og snorkle. På utflukten med båten Champagne får du besøke noen av de øyene som egner seg best for snorkling. Om bord i båten er det god plass, både med skygge og oppe på soldekket der du kan slappe av mens kapteinen setter kursen mot krystallklare vann og fargerike fisker.

Havfiske

Rundt Phuket er det mange steder der du kan dra ut med båter og prøve dyphavsfiske. De fleste turene går til området rundt Racha-øyene som ligger et stykke utenfor Phuket. Her kan du få barracuda, hai og tunfisk på kroken! Her er det "fisk og slipp ut igjen"-metoden som gjelder, noe som gjør at også kommende generasjoner kan komme hit og fiske.

Minigolf i Dino Park

En minigolfsklassiker er Dino Park som ligger i bakken mellom Karon og Kata. Blant fantasifulle dinosaurer og tropiske planter kan hele familien se frem til å spille minigolf. Det blir en garantert hit for barna, men også for de voksne! I parken er det en restaurant med dinosaurtema. Parken er naboen til Marina Phuket Resort.

Badelek på Jungle Splash

Nord for flyplassen ligger attraksjonen Jungle Splash badeland. Her er det mange vannsklier og basseng. Like morsomt for små som for store. Enklest kommer du hit med tuk tuk/taxi eller med parkens egen transport.

Sykkelutflukt

På vår utflukt Sykkeltur på Koh Yai Noi kan hele familien være sammen. Dagen starter med en båttur og vel fremme på øya vil vi se rismarker, mangrovetrær og gummiplantasjer – alt fra sykkelsetet. Utflukten passer for alle over 10 år.

Thaiboksing

Vil du teste noe nytt i ferien? Kanskje du vil prøve nasjonalsporten muay thai, som thaiboksing heter på thai. På veien mellom Karon og Patong ligger Patong Boxing Gym og her kan du bestille privat trening i 1,5 timer.

Har du mer lyst til å se thaiboksing skal du ta turen til Bangla Boxing Stadium som ligger bak Jungceylon i Patong. Der er det matcher flere dager i uka.

Tren med hele familien

Har du en familie der alle vil trene så er Phuket helt perfekt. Hele familien bor bra på vårt fine treningshotell Thanyapura som ligger i rolige omgivelser i utkanten av den frodige jungelen. Hotellet har et olympisk basseng, sportsfasiliteter i verdensklasse og et stort tilbud av treningsformer for både store og små.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Reiseguider – våre beste reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her