Amora Beach Resort

Velkommen til Amora Beach Resort ved den vakre Bangtao Beach. Hotellet ligger i en stor hage med den fine stranden som nærmeste nabo. Så her er det bare å velge sjøbad eller bassengbad. Med hotellets buss kan du enkelt og greit kjøre inn til Patong eller Phuket by.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom for 1-3 person. Deluxerom plus for 1-2 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Amora Beach Resort består av flere bygninger og ligger i en frodig hage rett ved stranda i Bangtao Beach på Phuket. Her kan du koble av i de tre bassengområdene med hvert sitt basseng, hvorav ett familiebasseng med en vannsklie og et grunnere plaskebasseng for barn, et stort basseng med en grunnere del for barn samt et lite grunnere basseng kun for avkobling. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert. På stranda er det et begrenser antall solsenger.

Bufférestauranten Isla All-Day Dining serverer frokost, lunsj og middag med thailandske og internasjonale retter. I à la carte-restauranten Nora Beach Club serveres lunsj og middag men også Afternoon tea. Den kombinerte bar og restauranten Astra på taket av Isla-restauranten byr på fine solnedganger og her kan du ta en drink, spise lunsj, spise en romantisk middag og se en film senere på kvelden. Lobbybaren er åpen fra formiddagen til sent på kvelden. Kveldsunderholdning og livemusikk noen ganger i uka.

Bordtennis, biljard og sandvolleyball. Massasje mot avgift. Barneklubb for barn 3-10 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass og lekerom

Wifi inkludert i på hele hotellet. Daglig busservice til Phuket by og Patong, mot avgift.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.30.
  • Lunsj kl. 11.00-16.00.
  • Middag kl. 17.00-21.00.

Alle hotell – Bangtao Beach

Dusit Thani Laguna Phuket

Dusit Thani Laguna Phuket ligger like ved den kilometerlange sandstranda i Bangtao Beach. I tillegg til stranda kan hotellet lokke med et vakkert bassengområde, flere restauranter og en egen golfbane. Ekstra luksus får du i treromsvillaen med eget basseng som tar opptil seks personer.