Amora Beach Resort

Vi beklager.

Dette hotellet kan dessverre ikke bestilles nå, men kommer til salg senere.

Velkommen til fine Amora Beach Resort ved den vakre Bangtao Beach. Hotellet ligger i en stor hage med den fine stranden som nærmeste nabo. Så her er det bare å velge sjøbad eller bassengbad. Med hotellets buss kan du enkelt og greit kjøre inn til Patong eller Phuket by.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 1-3 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God service. Fin frokost
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Amora Beach Resort består av flere bygninger og ligger rett ved stranden i Bangtao Beach på Phuket. Hotellet har to bassengområder der det ene har ett stort og ett mindre basseng for barna. Dette strekker seg ned mot stranden og har gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice. Et begrenset antall solsenger nært stranden for hotellets gjester.

Bufférestauranten Garden Café serverer frokost, lunsj og middag og har klassisk thaimat og internasjonale retter. À la carte-restauranten Thai Seafood Restaurant er åpen til lunsj og middag i tillegg til at de serverer afternoon tea. Lobbybaren er åpen fra formiddagen til sent på kvelden. Kveldsunderholdning og livemusikk noen ganger i uken. Ved halvpensjon inntas måltidene i bufférestauranten.

Gratis WiFi i fellesområdene. Lekeplass og lekerom. Bordtennis og biljard. Massasje mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Daglig busservice til Phuket (mot avgift). Shoppingmuligheter på hotellet. Begrenset lokaltrafikk. 

Måltider

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Halvpensjon består av frokost og lunsj eller middag som inntas i bufférestauranten Garden Café.