Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 25 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Service
 
8,1 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Beliggenhet og frokost.
-
Plassering av leiligheten. Rett ut i gata.

Bekreftet gjest: 2023-02-25


9 av 10

+
Beliggenhet og bassengområdet
-
Putene var elendige :)

Bekreftet gjest: 2023-02-25


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-02-18


10 av 10

+
Beliggenhet og bra rom.
-

Bekreftet gjest: 2023-02-18


10 av 10

+
Kort avstand til resturanter, butikker, sykkelutleie, gamlebyen etc.
-

Bekreftet gjest: 2023-02-18


6 av 10

+
Renhold og bassengområdet.
-
Utsikt rett mot en mur. Byttet rom to ganger.

Bekreftet gjest: 2023-01-28


9 av 10

+
Beliggenhet og pent
-

Bekreftet gjest: 2023-01-28


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-01-28


7 av 10

+
Uteområdet, spesielt der det var solsenger ute på "framstikket"
-

Bekreftet gjest: 2023-01-21


9 av 10

+
Rommet. Rent, og pent, og fin utsikt.
-

Bekreftet gjest: 2023-01-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

52% anbefaler hotellet

476 vurderinger
Utmerket
 
282
Veldig bra
 
116
Bra
 
48
Mindre bra
 
22
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

01.03.2020

av froded87 Svelvik, Norge

Fint, rolig og sentralt

Fantastisk utsikt og kort vei ned til stranden. Et ok basseng og enkel restaurant/bar. Ikke et «partyhotell» på noen som helst måte, men veldig kort vei til masse barer og restauranter i nærheten. Mange godt voksne tror jeg er hovedkunden på dette hotellet, det var det under vårt besøk også. Badevakt helt frem til 1800 (?). Ta ikke med ball i bassenget, det er ikke tillatt her. Flere steder på hotellet du kunne ligge å sole deg, ikke bare rundt bassenget. Alltid solsenger ledig. Rommene er helt ok utstyrt og du får (kun?) wifi for 2 enheter pr rom. Sengene er harde med minst like hard og rar pute. Er også første gang jeg har hørt om at hele aircondition-anlegget må settes for enten oppvarming eller avkjøling. Kunne ikke velge dette PR rom (ref resepsjonen) til tross for at det var 2 styringsenheter pr rom. Synd de ikke kan bake inn småting som wifi, badehåndklær og safe inn i prisen. Sprenger neppe reisebudsjettet. Frokosten er helt ok, ihvertfall så lenge du kan få stekt den type eggevariant du ønsker. Litt dårlig utvalg av pålegg. Husk genser/jakke på kvelden i vinterhalvåret, kan bli ganske «kjølig». Men på dagtid er det bare herlig. Synes ellers at hele området var veldig fint bygd opp. Ryddig og rent strandområde. Dette er etter min mening den klart peneste kanari-øya.(Har ikke vært på Fuerteventura da😉)

 
17.11.2019

av LEKVENIANER-66 Osøyro, Norge

Sentralt og bra hotell

Fikk leilighet med terrasse ut mot gaten. Gaten lå i en bratt bakke opp frå strandpromenaden der det gikk mye folk også på nattestid . En del bråk derfra med fulle folk, bossbil og tømming av glassflasker i glasskontainer om natten. Ellers rolig og fint. Gode senger, men hadde vært godt med en overmadrass som vi først skulle få, men etter ny beskjed om at det hadde de ikke likevel. Pent og nyoppusset, men ganske mørk leilighet då den vendte mot nord og fikk ikke sol inn. Mye trapper. Pent og innbydende basseng og nydelig utsikt fra solterassen. Måtte betale 2 euro pr dag for WiFi på rommet. Aircondition anlegget bråkte slik at vi slo det av om natten. Lå heller med gløtt på vinduet som har faste innbrudds sprosser.

 
16.03.2019

av 190479Abc Bekkestua, Norge

Flott nyrestaurert aparthotel

Ett flott nyrestaurert aparthotell som var ferdig i juni 2018. Leilighetene var betydelig oppgradert. Stort fint soverom, god seng, badet var også av bra størrelse. Oppholdsrommet var også bra utstyrt, kunne kanskje ha litt mere kjøkkenutstyr , men man lager jo ikke mye mat på en uke! En ikke så stor balkong, men helt ok til to personer. Komplekset er ganske lite, kun to etasjer , liten hyggelig restaurant , med god frokost servering. Flott beliggenhet rett over strandpromenaden, litt bratt bak ned. Nydelig ute terrasse med utsikt rett ned på havet. Vi ville gjerne ha en leilighet med havutsikt, noe vi ikke fikk i første omgang, men vi fikk oppgradert til en ny leilighet til 20 euro pr dag. Hyggelig betjening. Flott opphold . Stille og rolig område, veldig sentralt til alt.

 
29.10.2018

av Line H

Dårlig service

Vi måtte vente 4 timer for å få rommet og når det ble klart byttet de til et annet rom. De sa det nye rommet var bedre enn det vi opprinnelig skulle få noe det ikke var. Vi ble plassert lengst bort fra fasilitetene. Vi måtte be om rene håndklær hver dag, det ble rengjort kun en dag på en hel uke. Virker som det er uerfarne mennesker som jobber på hotellet. Frokosten var god, personalet som jobbet med maten var uerfarne men hyggelige. Det regnet ute og da fosset vannet inn gjennom veranda døren.

 
18.03.2024

av Jean Paul M Saint-Andre-sur-Vieux-Jonc, Frankrike

Appartement, avec prestations hôtelières.

Réservé par l'intermédiaire de Leclerc voyages, départ de Lyon avec easyJet. Bel ensemble d'appartements donnant directement sur la rembla. Les appartements sont repartis sur plusieurs niveaux avec des escaliers. La literie est très bonne, téléviseur dans la chambre, quitchinette équipée, salon avec téléviseur grand écran, frigo et table de cuisson. Balcon terrasse avec deux chaise et une table. Ensemble très calme, on n'entend pas les bruits de la rue. Il faut impérativement demander une chambre vue mer, pour éviter d'être côté rue, car il y a un dépôt de poubelles et verres à côté. Nombreux restaurants dans la rue en contre bas. Asiatique, Texmex, de viandes rouges grillées, pas de spécialités Espagnoles, la clientèle est surtout anglo-saxonne, allemande et hollandaise, pas de menu en Français et peu de serveurs parlent Français.