Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 34 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Maten, personalet, royal elite restauranten.
-
Suiten er direkte udelikat. Salongen så guffen at vi aldri satt i den. Sliten plastikk, hullete, direkte kvalm.

Bekreftet gjest: 2020-03-07


7 av 10

+
Fin beliggenhet. Tilbudet vi fikk som Royal Elite kunder var bra. Gode madrasser/dyne og pute. God mat og drikke.
-
Trenger oppgradering. Bedre renhold bl.a. Var det stadig fugler inne i Royal Elite baren og de koste seg på første klasse med kaker og nøtter😞veldig grisete.

Bekreftet gjest: 2020-03-07


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-02-08


10 av 10

+
Her var alt topp,det som var best tror jeg må si maten,kvaliteten,smaken,utvalget var emormt,delikat
-
Det vet jeg ikke..

Bekreftet gjest: 2020-01-25


8 av 10

+
Utsikten og muligher for variasjon i hotellets uterom.
-
Mat og vin

Bekreftet gjest: 2020-01-25


7 av 10

+
Fine rom og bra mat.
-
Airconditionen var veldig dårlig.

Bekreftet gjest: 2020-01-04


8 av 10

+
Well organized hotel and different "space-rooms"! Suitable situated, close to both centro and hiking possibilities!
-
Should not be allowed to occupie sunbeds with towels for hours without using them! Improve effency in reseption!

Bekreftet gjest: 2020-01-04


10 av 10

+
Hotellet har en svært god beliggenhet og gir med det en ferie og aktivitet som passer oss svært godt.
-
Hotellet tilstreber alt på best mulig måte! Årets besøk er det tredje for oss. Det eneste negative for oss var at vi savner en god pute i senga! Sengetøy er et stykke fra vår norske standard og det er bare slik det er, men en god og ordentlig pute er et savn.

Bekreftet gjest: 2019-12-28


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

8720 vurderinger
Utmerket
 
4408
Veldig bra
 
3031
Bra
 
943
Mindre bra
 
216
Dårlig
 
122

Fem siste vurderinger

20.04.2018

av Nilsen A

Stort hotellanlegg

Vi bodde her en uke fra 6. April. Var nok litt uheldig med været. Det var sterk vind de fleste dagene. Var fornøyd med rommet og restauranten. Maten var delikat laget,men litt smakløs. Vi bodde på clubrom og hadde Royal Elite. Det var vi fornøyd med. Var hyggelig å bli servert drikke ved bordet. Hyggelig folk i restauranten.Hotellet var veldig stort og litt vanskelig å finne frem. Da vi kom var det ikke mye hjelp få til å finne rommet,men greide det da til slutt . Vi hadde havutsikt som var lovet og det koselig. Litt overrasket over at barene på Elite var selvbetjening. Vi kunne ta hva vi ville. Der var det også avgang for barn. Ingen drakk mye,ingen var beruset. Myr fugler over alt i utebarene. De satt nesten på glassene våre. Vi er alt i alt fornøyd med turen.

 
22.11.2017

av Wenche T

Vil du ha det enkelt eller variert, er dette hotellet et bra valg

Hotellet logger tett på stranden, og velger du havutsikt, kan du legge deg til lyden av bølgeskvulp. Hvis du liker å gå lange eller korte turer, er strandpromenaden veldig hyggelig å gå. Eller du kan gå turer i uberørte områder, på sandete stier til høyder eller vakre strender. Hotellet har mange «all inclusive»- gjester. Til lunsj kunne man velge mellom buffet inne, eller kafeen ute ved poolene. Den siste hadde enkel mat, men like god som Buffeen inne. Til middag kunne man velge den store buffeen, eller italiensk, orientalsk og meksikanske restauranter. Hotellet hadde også den består versjonen av allinclusive som vi har opplevd, samt flere flotte barer.

 
11.03.2017

av Tor Jarle H KRØDEREN

En klar forbedring siden sist

Dette var andre gang vi besøkte dette stedet. Dette var en klar forbedring siden sist. Vi hadde denne gangen valgt Royal Elite, og det var et klokt valg etter vår mening. Her fikk vi egen spisesal til frokost og middag. En koselig mindre restaurant med en fin atmosfære og et mye triveligere miljø en hoved matsalen. Kjøtt og fisk i rikelige mengder, og av en helt annen kvalitet enn vi opplevde ved vårt første besøk. Det var også egne oppholdsrom for Royal Elite kunder, hvor en kunne slappe av med drikke av alle mulig slag, både med og uten alkohol. Samt en av disse var på toppen med flott uteterrasse. Vi fikk til middag servert vin på flaske, og en ganske god sådan. Savnet variasjon, den samme hver dag i 14 dager. Kunne tenkt oss at Royal Elite kun var for "voksne" da det til tider ble vel mye ungeskrik og bråk under middagene. Rommene var nylig oppusset og helt greit, men ikke noe mer. Litt kjedelig at de ikke skiller mellom røykere og ikke. Ble nesten hver morgen vekket av røyklukt, da naboen var en heftig røyker.(Hadde terrassedør åpen om natta) Med så mange blokker burde det være mulig og holde ei eller flere blokker fri for røyk. Hotellet begynner å bli noe slitt, men renovering var på gang ved vårt besøk. Et hyggelig opphold litt utenfor "sentrum". Mange turmuligheter for den som liker å gå litt. Ingen ordentlig badestrand ved hotellet så en må gå litt for å finne det(trim) etter all maten! Litt kjedelig at et hotell som tenker miljø, har show med fugler og amfibier i fangenskap, ikke spesielt hyggelig å se på, vi gikk.

 
25.02.2017

av kursiv Lillestrom, Norway

Ikke bra nok

Hotellet har fin beliggenhet for dem som ikke er opptatt av fin sandstrand, og utsikt fra rommene i A, B, C og D-blokka er fantastisk. Området er imidlertid i største laget når det er nesten 500 skritt fra resepsjon til rommet. Når vi ikke anbefaler hotellet er det pga mange små (og mellomstore) irritasjonsmomenter. Maten var grei nok, men mye var smakløst. Restauranten med bordbestilling var bra. Underholdningen var elendig, og sceneområdet direkte ukoselig og uegnet til musikk pga lokalets utforming. Generelt dårlig vedlikehold med sprukne fliser, rustne parasollholdere mm. Værst var to tilfeller av vannlekkasjer i tak hvor det ble lagt et håndkle på gulvet for å suge opp vann som bare ble liggende. I tillegg kan nevnes toaletter uten lys i flere dager, tomt for papirhåndklær, tomt for toalettpapir mm. Betjeningen var hyggelig og serviceminded bortsett fra ved avreise da de i resepsjonen prøvde å snyte oss for håndkledepositum.

 
11.02.2014

av Tor Jarle H KRØDEREN

Greit, men ikke mer

Hotellet har en flott beliggenhet og virket ryddig og greit. Bra og romlige rom, bra renhold hver dag. En flott strandpromonade som gikk hele veien til Playa Blanca og videre utover forbi. En hyggelig betjening og et bra renhold. Store uteområder med god plass til alle, slik vi slapp å ligge som sild i tønne. Den store nedturen var imidlertid middagene. Har aldri fått så mye dårlig kjøtt noe sted. Seig og fullt av slintrer. Enten var det "tyggegummi" eller "skosåler" Utvalget av varmretter var også veldig begrenset. Skulle tro at et hotell ved havet skulle kunne diske opp med mye bra fisk, men det var også relativt sparsomt. Var det god fisk, ble den borte raskt og ikke til alle. Har vært på mange hotell i samme klasse de senere år, dette kom absolutt dårligst ut når det gjelder middagene. Frokost og lunch var hva man må kunne forvente, men ikke noe mer. Ikke noe sandstrand ved hotellet. Nærmeste er Papagayo, enten med bil eller fottur i litt tøft terreng. Også flott strand mot Playa Blanca langs strandpromonaden, 30 min. gange. Gratis buss fra hotellet flere ganger om dagen. Ikke mulig å leie bil på dagen, må bestilles dagen i forveien. Var innom 5 forskjellige byråer, samme svar, har bil tilgjengelig neste dag?