Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,8 av 10 Basert på 17 vurderinger
Total vurdering
 
6,8 / 10
Rengjøring
 
6,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,9 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,2 / 10
Service
 
6,9 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Flott bassengområde. Nærhet til sjøen og badeland.
-

Bekreftet gjest: 2023-02-11


10 av 10

+
Alle leilighetene er på bakkeplan på et stort område som er skjermet for støy fra bassengområdet. Ikke ved en vegg eller mur, men ved at et stort, åpent og tiltalende bassengområde er senket i forhold til bakkenivå for bungalowene og deres terrasser.
-

Bekreftet gjest: 2023-02-11


7 av 10

+
Lokasjon og bademuligheter
-

Bekreftet gjest: 2023-02-11


5 av 10

+
Bassengområdet var veldig bra. Det var høy musikk, men denne ble dempet på foresørsel
-

Bekreftet gjest: 2023-02-11


7 av 10

+
Kort vei til strandpromenaden.
-

Bekreftet gjest: 2023-02-04


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-02-04


1 av 10

+
Personalet i spisesal, ikke resepsjon.
-
Samsvarer ikke med bildene.

Bekreftet gjest: 2023-02-04


7 av 10

+
Fint område og buffe .
-

Bekreftet gjest: 2023-01-28


9 av 10

+
Alt
-

Bekreftet gjest: 2022-12-24


7 av 10

+
Service på hotelet og folk i Recepsion.
-

Bekreftet gjest: 2022-12-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

2581 vurderinger
Utmerket
 
807
Veldig bra
 
914
Bra
 
518
Mindre bra
 
190
Dårlig
 
152

Fem siste vurderinger

05.04.2018

av Ida671 Oslo, Norge

Flott hotell

Flott hotell med helt supre folk som jobber i animation. De ordner barne, familie og voksen underholdning, aktiviteter og moro for hele familien. Det er ett trygt og godt hotell. Kort vei til stranden og sentrum. Ingen løshunder eller katter. Tre flotte basseng. Ett barnebasseng, ett oppvarmet og ett basseng som ikke er oppvarmet. Badeland som er vegg i vegg som gjestene kan bruke til fri disposisjon innenfor åpningstid inkl. drikke og mat om du har all inclusive. Badevannet i badelandet er ganske kaldt. Frokost buffeten er helt super, middagsbuffetene med temaer er også helt topp. Lunsjen er litt kjedelig og savnet pålegg til brødet og kaffe der. Ganske mye støy i matsal. Ang vask. Så er det kun bytte av håndklær 2ganger i uken, Så anbefaler å ta med ekstra håndklær. Vaskepersonalet tar med seg brukte håndklær selv om man ikke legger de i badekaret. Leiligheten vaskes ikke onsdager. Vi vil tilbake hit.

 
20.11.2014

av iqs2014 Fredrikstad, Norge

Holder ikke tre stjerner pluss

Dette hotellet vil jeg ikke anbefale,sengene var steinharde,barnesenga for kort så bena hang utenfor senga,ikke varmt vann til dusjing,ingen wifi/nett, møkkete og rotete i fellesområdene etter lørdagens festing-her lå det knuste glass og sneiper utenfor frokostsalen,og ikke minst kakerlakker!!!!! Det eneste som holder standard til tre stjerner pluss er maten,den var ok.Personalet var veldig dårlig på engelsk,men ellers ok. Irene Q.Sortland

 
16.11.2014

av TorH2014 Honningsvåg, Norge

Grusom juleferie

Et "slitent" hotell som bærer tydelig preg av manglende renhold og vedlikehold over tid. Ved ankomst var både gulv, dørklinker og dørkarmer så skittent at vi lurte på om det hadde blitt rengjort i det hele før vår ankomst. Etter noen dager forstod vi hvorfor; under vårt opphold på 14 dager, så ble hverken dusj/kar eller vask og speil rengjort en eneste gang!!! Gulvene ble rengjort med skittent vann fra samme bøtte som de rengjorde flere rom med før de kom til vårt!!! Der er kun ett fellesareal inne (Bar- og resepsjonsområde), og det blir også benyttet som både fotballbane og lekeplass på kveldstid. Serveringen fra baren inne og pool-baren minner mest om Mc Donalds. Kaffe/te blir kun servert i colabeger utenom frokosten. Er det ønskelig med en kveld i rolige og normale omgivelser er det best å bli på rommet, eller forlate området og heller besøke andre etablissement. Internettforbindelsen er meget dårlig, om du i det hele tatt er så heldig å få kontakt. Dette må du også betale ekstra for. All drikke som inngår i "all inclusive" er bare billig skit. Ønsker du en normal vodka eller whisky må det betales ekstra!! Ta godt vare på personlige eiendeler!!!. Vi ble frastjålet flere personlige effekter ved frokosten. Tyveriet ble tatt opp med både restaurantsjef og resepsjon, men ble kun møtt med en skuldertrekning fra alle hold. Dette var tydeligvis noe de ikke tok så alvorlig!!! Kvalitet og utvalg på maten var veldig bra, men dette er langt i fra godt nok til å veie opp for resten av hotellet som står til STRYK fra vår side. Så summen av dette, samt et par til av mindre hyggelige episoder ved hotellet, gjorde dette til vår verste ferie vi har opplevd. Og om noen lurer; vi reiser MYE. Så har du mulighet; finn deg et annet hotell!!!!

 
12.04.2010

av kehami Valestrandfossen, Norge

Forblåst hotell i Playa Blanca

På dette hotellet opplevde vi at det blåste stort sett hver dag. Vi bevegde oss langs hele strandpromenaden, også utenfor selve byen, og det var kun i området rundt Lanzasur Club vi opplevde kuling. Selve hotellet var ok, bortsett fra at det stort sett er kun tyske gjester og underholdningen på kveldstid er lagt opp deretter.... Det positive var at man får middagsbuffet til en rimelig sum inkludert drikke, men ikke inkludert kaffe!? Bassengene var kalde for å være "oppvarmet, og jacuzzien var et isbad. Anbefales ikke.

 
04.06.2023

av kevinmccleave Coatbridge, Storbritannia

Family Holiday

Had some reservations about visiting this hotel, with all the different reviews, but after staying for the 9 days, It was better than I expected. Let's gets the bad bits, out of the way. 1. Rooms needed to be updated 2. All the toilet doors in the bathrooms need to be fixed, as NO locks work, and doors don't closed properly. 3. Shower room, all showers need updating. Now the good bits. 1. Food in restaurant is very good, caters for all (British Sausages at breakfast) and very good kids section at dinner time. 2. Food at pool bar, is good, hotdogs and burgers, and prepared sandwiches, and lots of fresh fruit and ice cream. 3. BRANDED COCA COLA from dispenser (help your self) and Pour your own wine and beer at lunch and dinner. 4. Entertainment Team. They were BRILLIANT. Got a great kids club, and they have sets day activities (one of them is to go to the Aquapark, more about that next) they get all the adults involved with archery, darts, rifle shooting. 5. Aqualava . A very small waterpark, but has 5 slides, a wave pool, and a fantastic kids area, and it's Free when staying at hotel. Food is brilliant, you only have 2 hours to get your lunch, you have Pizza, Chicken Burgers, Nuggets, Kebabs, and Hotdogs, and your beer and wine. 6. Evening entertainment. A good variety of shows, from magic shows, to Quizzes. Overall a good hotel.