Gloria Palace Royal Hotel & Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Gloria Palace Royal Hotel & Spa har en perfekt beliggenhet og fantastisk utsikt over den billedskjønne stranda Amadores og havet. Her er det herlige bassengområder og et spa som byr på deilige behandlinger. For barna er det en morsom barneklubb. Frokost inkludert men legg gjerne til halvpensjon eller All Inclusive så er det bare å lene seg tilbake i solsenga og nyte feriedagene!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Suiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Absolutt alt var bra
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gloria Palace Royal Hotel & Spa ligger like ved den hvite sandstranda Amadores. Her er det langgrunt og barnevennlig uten de store bølgene, de to moloene som stikker ut fungerer som bølgebrytere. Sanden, som er hentet fra Karibia, er alltid sval og behagelig å gå barbeint i, også når sola er på sitt varmeste.

Hotellet har to bassengområder, hvorav ett er et evighetsbasseng. Separat barnebasseng. Ett av hotellets voksenbasseng og ett av barnebassengene er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert. Pool- og snackbar. Ved det øverste bassengområdet er det en egen del for nudister.

Det er to restauranter på hotellet, begge med fin utsikt over havet. Bufférestauranten er åpen til frokost, lunsj og middag og à la carte-restauranten Kaia er åpen til middag onsdag-søndag. Pent antrekk, langbukser for menn, kreves i begge restaurantene. Lobbybar og loungebar med underholdning flere kvelder i uka.

Bordtennis, treningsrom og et lite område for trening utendørs. Underholdning for både voksne og barn. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Spa med et bredt utvalg av behandlinger mot avgift. Her er det et oppvarmet innendørsbasseng med massasjestasjoner, badstue og dampbad som hotellets gjester kan benytte uten kostnad. Spaet har 16 årsgrense, men til visse tider er barna velkomne sammen med en voksen.

Wifi inkludert på hele hotellet. Vei må krysses for å komme til stranda. Bussholdeplass cirka 200 meter fra hotellet med god offentlig kommunikasjon til Puerto Rico og Puerto de Mogán. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 100 meter fra heisen som tar deg opp til hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.20.
 • Snacks, pølser, hamburger og sandwicher kl. 10.00-18.30.
 • Iskrem til barna kl. 10.00-18.30.
 • Ettermiddagskaffe kl. 15.30-17.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger som øl, vin og lokale og noen internasjonale drinker i visse barer kl. 10.00-1.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive Ultra gjelder fra kl. 12.00 ankomstdagen til kl. 18.00 avreisedagen.