En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

93% anbefaler hotellet

3732 vurderinger
Utmerket
 
2758
Veldig bra
 
719
Bra
 
171
Mindre bra
 
47
Dårlig
 
37

Fem siste vurderinger

27.02.2020

av Kjell N Ålesund, Norge

Det beste hotellet vi har overnattet på.

Vi har besøkt øya for 12 gang og bodd på forskjellige hoteller. Dette overgikk alle hotellene vi har bodd på og kan anbefales.Servicen,fra ankomst til avreise var helt på topp,overallt. Smilende og høflige,alle vi var i kontakt med. Pool grillen var også bra med småretter på menyen. Store rom og en god terasse.Flott utsikt. I resturanten var det et fantastisk utvalg. En kveld var der blant annet hel grillet Kalvelår og en annen kveld helgrillet spegris.Fantastisk godt. For de som ville ned på Amadores stranden var der utvendig heis. Anbefales av en "Globetrotter"

 
25.02.2020

av hegeengelsen Lysekloster, Norge

FOR en service!

Dette kan anbefalesđŸ€© For en service! Vi ble ivaretatt på beste måte til en hver tid. Vi hadde med mor som ikke går så bra, og det ble tatt hensyn til og gjorde ferien for oss alle. I restauranten var maten utsøkt og servicen på restauranten var outstanding! Vi hadde all-inclusive og hadde alle måltidene på hotellet. Det var så mye å velge i, og alt var like godt😁

 
19.01.2020

av 814Irene Bergen, Norge

Fantastisk!

Vi er et ektepar i 50 årene som bodde 1 uke på dette hotellet. Vi var meget fornøyd.Ansatte på hele hotellet var så høflige, hjelpsomme, og service innstilte. Vi følte oss så velkommen. Det var alltid ledige solsenger. Maten på hotellet var rikholdig, sunn og velsmakende. Underholdningen var ikke helt i vår smak! Sengene og utsikten fra rommet var helt topp. Vi kommer tilbake!

 
20.12.2019

av curiousbaard Gran Canaria, Spania

Supert hotell :)

Når både de ansatte er supre (Hello Manuel ;-) og beliggenhet og standard er på topp, er det lett å finne feriestemningen... Flere aktiviteter for barna og eget lekeland. Maten er også over forventning. Anbefales!

 
16.12.2019

av monicakristine

Førjulsferie:)

Atter en gang et kjempefint opphold på hotellet! Rask og lett innsjekking. Hadde forhåndsbestilt ønske til rom og dette var ingen problem. Fikk tilogmed oppgradert fra dobbeltrom til familierom uten ekstra omkostninger - dette satte vi stor pris på! Sjette oppholdet med all inclusive for vår del og som vanlig er vi storfornøyd med menyen, her er noe for enhver. Selv for den kresne;) Er ikke alle i restauranten som er like observante, men de dagene Manuel eller Luis er på jobb er servicen på topp. Da føler vi at vi blir iveretatt og at arbeidet går unna:) Ingen problemer å finne seg solsenger for dagen og flott betjening i «pool-baren/restauranten». Liker både trimrommet og spa-avdelingen som er inkludert i oppholdet og dette bruker vi hver dagđŸ‘đŸ» Nå til eneste minuset med dette oppholdet, for vår del synes vi lydnivået på kveldsshowene var ekstremt høyt!! Vi startet alltid med å sitte inne, men etter få minutter har vi måttet gå ut pga lydnivået. Var bedre tidligere år når høyttalerene ikke stod på max. Ellers er dette et hotell jeg anbefaler til alle som vi ha en ferie for å slappe av og bare nyte de fine dageneâ˜ș Blir garantert ny førjulstur neste desember😄