Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Gloria Palace Royal Hotel & Spa er et fint hotell med perfekt beliggenhet og en fantastisk utsikt over den billedskjønne Amadoresstranden og havet. Her er det herlige bassengområder og et spa som byr på deilige behandlinger.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Suiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gloria Palace Royal Hotel & Spa ligger like ved den hvite sandstranden Amadores. Her er det langgrunt og barnevennlig uten de store bølgene, de to moloene som stikker ut fungerer som bølgebrytere. Sanden, som er hentet fra Karibia, er alltid sval og behagelig å gå barbeint i, også når solen er på sitt varmeste.

Hotellet har to bassengområder, hvorav ett er et infinitybasseng. Separat barnebasseng. Ett av hotellets voksenbasseng og ett av barnebassengene er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Håndklær mot depositum. Pool- og snackbar. Ved det øverste bassengområdet er det en egen del for naturister.

Det er to restauranter på hotellet, begge med fin utsikt over havet. Bufférestauranten er åpen til frokost, lunsj og middag og à la carte-restauranten Kaia er åpen til middag onsdag-søndag. Pent antrekk, langbukser for menn, kreves i begge restaurantene. Lobbybar og loungebar med underholdning flere kvelder i uka.

Gratis WiFi på hele hotellet. Bordtennis, treningsrom og et lite område for trening utendørs. Biljard mot avgift. Underholdning for både voksne og barn. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personal.

Spa med et bredt utvalg av behandlinger mot avgift. Her er det et oppvarmet innendørsbasseng med massasjestasjoner, badstue og dampbad som hotellets gjester kan benytte uten kostnad. Spaet har 16 årsgrense, men til visse tider er barna velkomne sammen med en voksen.

Vei må krysses for å komme til stranden. Bussholdeplass ca. 200 meter fra hotellet med god offentlig kommunikasjon til Puerto Rico og Puerto Mogan. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

I perioden 24. desember 2020 – 2. januar 2021 er halvpensjon inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.20
  • Snacks/enklere retter kl. 10.00-18.30
  • Iskrem til barna kl. 10.00-18.30
  • Kaffe, te og kaker kl. 15.30-17.30
  • Ubegrenset med forfriskninger som øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-1.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Vei må krysses for å komme til stranden.