Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Gloria Palace Royal Hotel & Spa har en perfekt beliggenhet og fantastisk utsikt over den billedskjønne Amadoresstranda og havet. Her er det herlige bassengområder og et spa som byr på deilige behandlinger.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Suiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet. Fantastisk A la carte restaurant Kaia.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gloria Palace Royal Hotel & Spa ligger like ved den hvite sandstranda Amadores. Her er det langgrunt og barnevennlig uten de store bølgene, de to moloene som stikker ut fungerer som bølgebrytere. Sanden, som er hentet fra Karibia, er alltid sval og behagelig å gå barbeint i, også når sola er på sitt varmeste.

Hotellet har to bassengområder, hvorav ett er et infinitybasseng. Separat barnebasseng. Ett av hotellets voksenbasseng og ett av barnebassengene er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller. Håndklær mot depositum. Pool- og snackbar. Ved det øverste bassengområdet er det en egen del for nudister.

Det er to restauranter på hotellet, begge med fin utsikt over havet. Bufférestauranten er åpen til frokost, lunsj og middag og à la carte-restauranten Kaia er åpen til middag onsdag-søndag. Pent antrekk, langbukser for menn, kreves i begge restaurantene. Lobbybar og loungebar med underholdning flere kvelder i uka.

Bordtennis, treningsrom og et lite område for trening utendørs. Underholdning for både voksne og barn.

Spa med et bredt utvalg av behandlinger mot avgift. Her er det et oppvarmet innendørsbasseng med massasjestasjoner, badstue og dampbad som hotellets gjester kan benytte uten kostnad. Spaet har 16 årsgrense, men til visse tider er barna velkomne sammen med en voksen.

Wifi inkludert på hele hotellet. Vei må krysses for å komme til stranda. Bussholdeplass cirka 200 meter fra hotellet med god offentlig kommunikasjon til Puerto Rico og Puerto de Mogán.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.20.
 • Snacks, pølser, hamburger og sandwicher kl. 10.00-18.30.
 • Iskrem til barna kl. 10.00-18.30.
 • Kaffe, te og kaker kl. 15.30-17.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger som øl, vin og lokale og noen internasjonale drinker kl. 10.00-1.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive Ultra gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.