Bilde av: Hatter på marked

Shopping i ferien

For deg som er ute etter å gjøre et kupp i ferien, finnes det mange gode muligheter på Fuerteventura som utmerker seg med de lave prisene. Ta turen til en av de mange markedene og kjøp med deg en herlig suvenir hjem.

Bestill reise til Fuerteventura >>

Les flere reisetips til Fuerteventura

Bilde av: Dame med shoppingbager Tid for shopping

Las Rotondas shoppingsenter i Puerto del Rosario

Øyas største shoppingsenter ligger i hovedstaden Puerto del Rosario med fire bygninger fulle av shoppingmuligheter. Her finnes de velkjente merkene som H&M og New Yorker, samt et stort utvalg av spanske kles- og skokjeder som kan tilby moteriktige produkter til lave priser. Her finnes også et stort utvalg av leketøysbutikker, sportsbutikker, kafeer og andre spisesteder. Åpningstider: mandag – lørdag kl. 10.00-22.00. Søndager er det stengt.

Hiper Precio

Dette er butikken som virkelig rommer ALT! Her finner du en salig blanding av husartikler, klær, vesker, suvenirer og alt annet mer eller mindre nødvendige ting. Her kan du shoppe ting du aldri trodde du behøvde, og det til svært lave priser. Garantert en prisverdig shopping! Adresse: Calle Tindaya 8, Gran Tarajal, like ved SPAR.

Bilde av: Fruktmarked på Kanariøyene Fruktmarked på Kanariøyene

Las Palmeras shoppingsenter i Corralejo

I starten av Corralejos shoppinggate finnes et av byens større kjøpesenter. Her er det en salig blanding av suvenirbutikker, naturapotek og matbutikker samt velkjente merkebutikker som Zara og Espirit.

Morro Jables shoppingstrøk

En blanding av butikker som byr på det klassiske turistutvalget av suvenirer, surfeutstyr og badeklær sammen med velkjente internasjonale merker som Hugo Boss, Burberry og DKNY.

Markeder

Det arrangeres ulike markeder på øya. Spør reiselederen om åpningstidene.

  • Costa Calma: onsdager og søndager
  • Moro Jable: afrikansk marked på mandager og torsdager
  • Corralejo, bak Baku Water Park: tirsdager og fredager 
  • Markedet i Campanario Shoppingsenter: torsdager og søndager

Marked i Corralejo

Øyas største marked finner du i Corralejo, sammen med et mylder av alt det du forbinder med markeder. Her kan du fråtse i klokker, smykker, vesker, vekster, massasje og alt annet som markeder tilbyr, og med litt flaks kan du handle til skikkelig bra pris!

Bilde av: Keramikkskåler i stabel Keramikkskåler

Lokalt håndverk

Håndverkstedet Tienda de Artesanía en la Alcogida er et hjem for byens håndverksfamilier. Dette spennende stedet gir deg som besøker en mulighet til å se det lokale håndverket bli laget på stedet, med hjelp av lokale og spesielle metoder. I butikken har du senere mulighet til å kjøpe håndverk som kun det kun lages få eksemplarer av. Mer genuint enn dette her blir det ikke! Adresse: Ctra. Gral. A Tefia 

Brukskunst

Midt i Fuerteventuras innland ligger et spennende utsalg med brukskunst – Tienda de Artesanía – som byr på lokalt produsert håndverk som keramikk, smykker, stoff og kunst. Her finnes også en kaktushage med øyas alle arter, samt servering i en gammel vindmølle som byr på fantastisk utsikt over Antigua i sør og Betancuria i vest. Adresse: Molino de Antigua, Ctra Gral. Antigua. 


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Naturopplevelser på Gran Canaria

Vulkaner, ørkener og storslagne fjellområder – la deg overraske og henføre av Gran Canarias vakre og mangfoldige natur

Les mer

Våre hotell på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hotell på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her