Shopping på Fuerteventura

For deg som er ute etter å gjøre et kupp i ferien, finnes det mange gode muligheter på Fuerteventura som utmerker seg med de lave prisene. Ta turen til en av de mange markedene og kjøp med deg en herlig suvenir hjem.

Marked

Markeder

Det arrangeres ulike markeder på øya. Spør reiselederen om åpningstidene.

  • Costa Calma: onsdager og søndager
  • Moro Jable: afrikansk marked på mandager og torsdager
  • Corralejo, bak Baku Water Park: tirsdager og fredager 
  • Markedet i Campanario Shoppingsenter: torsdager og søndager

Marked i Corralejo

Øyas største marked finner du i Corralejo, sammen med et mylder av alt det du forbinder med markeder. Her kan du fråtse i klokker, smykker, vesker, vekster, massasje og alt annet som markeder tilbyr, og med litt flaks kan du handle til skikkelig bra pris!

For markedenes åpningstider spør Apollos personale på plass.  

Tid for shopping

Las Palmeras shoppingsenter i Corralejo

I starten av Corralejos shoppinggate finnes et av byens større kjøpesenter. Her er det en salig blanding av suvenirbutikker, naturapotek og matbutikker samt velkjente merkebutikker som Zara og Espirit.

Morro Jables shoppingstrøk

En blanding av butikker som byr på det klassiske turistutvalget av suvenirer, surfeutstyr og badeklær sammen med velkjente internasjonale merker som Hugo Boss, Burberry og DKNY.

Las Rotondas shoppingsenter i Puerto del Rosario

Øyas største shoppingsenter ligger i hovedstaden Puerto del Rosario med fire bygninger fulle av shoppingmuligheter. Her finnes de velkjente merkene som H&M og New Yorker, samt et stort utvalg av spanske kles- og skokjeder som kan tilby moteriktige produkter til lave priser. Her finnes også et stort utvalg av leketøysbutikker, sportsbutikker, kafeer og andre spisesteder. Åpningstider: mandag – lørdag kl. 10.00-22.00. Søndager er det stengt.

Lokalt håndverk

Håndverkstedet Tienda de Artesanía en la Alcogida er et hjem for byens håndverksfamilier. Dette spennende stedet gir deg som besøker en mulighet til å se det lokale håndverket bli laget på stedet, med hjelp av lokale og spesielle metoder. I butikken har du senere mulighet til å kjøpe håndverk som kun det kun lages få eksemplarer av. Mer genuint enn dette her blir det ikke! Adresse: Ctra. Gral. A Tefia 

Brukskunst

Midt i Fuerteventuras innland ligger et spennende utsalg med brukskunst – Tienda de Artesanía – som byr på lokalt produsert håndverk som keramikk, smykker, stoff og kunst. Her finnes også en kaktushage med øyas alle arter, samt servering i en gammel vindmølle som byr på fantastisk utsikt over Antigua i sør og Betancuria i vest. Adresse: Molino de Antigua, Ctra Gral. Antigua. 


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Fuerteventura.

Finn ditt Fuerteventura!

På Fuerteventura er det noe for så vel treningsentusiaster som for de som søker en mer avslappende ferie. Her har vi samlet det som er karakteristisk for våre feriesteder på Fuerteventura.

Les mer og finn ditt Fuerteventura

Våre reisetips til Fuerteventura

Fuerteventura er en karakteristisk kanariøy som er fullspekket med vakre strender og fine naturopplevelser. Se våre Fuerteventura-tips her.

Les våre reisetips for Fuerteventura

Våre hotell på Fuerteventura

Kanariøyenes nest største øy byr på hotell som tilfredsstiller et hvert behov Her har vi samlet alle hotellene på Fuerteventura, noe for enhver lommebok!

Se Fuerteventuras hotell