En smaksrik ferie
Reis til Fuerteventura og nyt gastronomiske fornøyelser som aldri synes å ta slutt. Gå ikke glipp av øyas hvitløksmarinerte reker eller de smaksrike potetene som går under navnet papas arrugadas. Vi guider deg gjerne frem til øyas beste spisesteder.
Tapas for alle
Tapas er de populære spanske smårettene. Det finnes mange å velge mellom, som for eksempel gambas al ajillo (hvitløksmarinerte reker), pimientos de padrón (grønn, liten paprika som stekes med olje og salt), calamares (blekksprut), queso de cabra (geitost) samt tortillas (omelett). Det er bare å bestille og la seg forføre.
For deg som elsker god mat!
Om kanarierne selv får velge drar de mer enn gjerne forbi El Horno i byen Villaverde og samles for et måltid. Kjøttet er noe av det beste på hele øya og må bare nytes! Her grilles alt kjøtt på kull til det er stekt akkurat slik du ønsker det. For de som ikke vi ha kjøtt, serveres også dagens fisk- og dagens skalldyrsuppe. For å komme til Villaverde drar du en mil sørover på vei FV-101 fra Corralejo. Adresse: Carretera General 91, La Oliva. Tlf: +34-928 868 671.
Avenida i Corralejo
Gjemt inne i den store turistbyen Corralejo finner du denne restauranten, der du kan spise et ekte, kanarisk måltid og nyte den gode matkulturen. Adresse: Calle General Prim 11. Tlf: +34-928 867 145.
Leo's i Jandía
Langs strandpromenaden i Jandía finner du restaurant Leo’s. Her kan du spise en god middag og samtidig høre på bølgebrusen. Når solen går ned i vannet er det på tide å heve glassene i skål for ferien og friheten. Adresse: Avenida Mar 45, Jandía. Tlf: +34-928 540 724.
Papas arrugadas
Den lille kanariske poteten er kokt i saltvann og nytes ofte som tapasrett. Den serveres også sammen med fisk. Den smaker best med mojosausen som er laget av paprika og smaksatt med hvitløk.