Smaken av Fuerteventura

Reis til Fuerteventura og nyt gastronomiske fornøyelser som aldri synes å ta slutt. Gå ikke glipp av øyas hvitløksmarinerte reker eller de smaksrike potetene som går under navnet papas arrugadas. Vi guider deg gjerne frem til øyas beste spisesteder.

Bilde av: Gambas al ajillo Gambas al ajillo

Tapas for alle

  • Tapas er de populære spanske smårettene. Det finnes mange å velge mellom, som for eksempel:
  • Gambas al ajillo (hvitløksmarinerte reker) 
  • Pimientos de padrón (grønn, liten paprika som stekes med olje og salt)
  • Calamares (blekksprut) 
  • Queso de cabra (geitost) samt tortillas (omelett).

Det er bare å bestille og la seg forføre!

Papas arrugadas

Den lille kanariske poteten er kokt i saltvann og nytes ofte som tapasrett. Den serveres også sammen med fisk. Den smaker best med mojosausen som er laget av paprika og smaksatt med hvitløk.

Kanarisk rom

På naboøya Gran Canaria er det godt klima for sukkerrør i den fruktbare jorda. Fra sukkerrørene produserer de den kanariske rommen, Arehucas. Det finnes flere ulike sorter av denne rommen, men vi anbefaler den mørke Arehucas tilsatt honning.


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Fuerteventura.

Finn ditt Fuerteventura!

På Fuerteventura er det noe for så vel treningsentusiaster som for de som søker en mer avslappende ferie. Her har vi samlet det som er karakteristisk for våre feriesteder på Fuerteventura.

Les mer og finn ditt Fuerteventura

Våre reisetips til Fuerteventura

Fuerteventura er en karakteristisk kanariøy som er fullspekket med vakre strender og fine naturopplevelser. Se våre Fuerteventura-tips her.

Les våre reisetips for Fuerteventura

Våre hotell på Fuerteventura

Kanariøyenes nest største øy byr på hotell som tilfredsstiller et hvert behov Her har vi samlet alle hotellene på Fuerteventura, noe for enhver lommebok!

Se Fuerteventuras hotell