Aktiv ferie

– på Fuerteventura

Det er lite som slår følelsen man har etter en skikkelig god treningsøkt! På Fuerteventura finnes dessuten gode muligheter til ikke bare å kombinere nytte med fornøyelser, men også spenning og utforskning. Ta for eksempel en sykkeltur i fjellet, eller prøv windsurfing.

Playitas Resort  Gruppetrening på Playitas Resort

Aktiv ferie

Playitas Resort er ett av Europas største sports- og treningshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Playitas har et nær sagt utømmelig utvalg av sport og aktiviteter, vakkert og fredelig omkringliggende landskap og utsikt over Atlanterhavet. Alle treningsfasiliteter ligger i gangavstand og som en ekstra bonus for alle golfere ligger golfbanen og klubbhuset rett rundt hjørnet. Playitas Resort er perfekt for alle som ønsker en aktiv ferie! 

Sykling

Lei en sykkel og få det beste av to verdener – mosjon og sightseeing på en og samme gang. Gi deg ut på en tur og planlegg vei og stoppepauser selv, eller bestill en tur med en profesjonell guide som viser deg de beste rutene. På Playitas har du mulighet til både roadbike- og mountainbiketur – en opplevelse du kommer til å huske lenge.

Fjellturer

På Fuerteventura finnes det mange fjell å bestige og stier å følge. Regjeringen har lagt ned mye penger på vandringsstier, som for eksempel den fra Caleta de Fuste til Nuevo Horizonte. Fra Playitas er det et must å gå over fjellet til Gran Tarajal. Når du er vel fremme kan du belønne deg selv med et herlig bad i havet.

 

Kitesurfing Costa Calma Kitesurfing Costa Calma

Windsurfing

Windsurfing er egentlig mest populært på østkysten. Sotavento og Jandíastranda er strendenes windsurfingsparadis. Utleie og kurs finnes så å si på alle strender. På Playitas kan du ta kurs på hotellet.

Kitesurfing

Kitesurfing blir bare mer og mer populært. Du kan se de fargeglade dragene når du nærmer deg Las Dunas sør for Corralejo. For å prøve kitesurfing er det best å gå til en kitesurfeskole og ta leksjoner. Det finnes skoler i Corralejo og Jandía, der du også kan hyre kiteboards. Strendene langs Jandíahalvøya er også populære da vinden blir sterkere når den tvinges inn mellom bergene som ligger ovenfor strendene.

Bodyboarding

Bodyboarding (å klamre seg fast i brettet) er et morsomt alternativ til vanlig surfing og man trenger ikke erfaring – det er lett å komme seg opp på brettet, og så følger man bare bølgens gang. Du kan kjøpe slike brett de fleste steder på øya.

Surfeskole på Playitas Surfeskole på Playitas

Kajakkpadling

En kajakktur er en herlig opplevelse! Padle langs stranda og nyt utsikten, ta gjerne med deg litt mat i sekken som du kan nyte når kroppen trenger en liten hvilepause. Fra Corralejo finnes guidede kajakkturer, der alt utstyr, instruktør og en lett lunsj inngår i prisen. Spør din reiseleder for flere detaljer og for å bestille reisen.

Surfing

Er du litt nysgjerrig på surfing? Prøv det da vel! Fuerteventura er kjent som Europas Hawaii og det finnes bølger som passer alle, fra nybegynnere til profesjonelle surfere. Surfeskoler og brett finnes tilgjengelig over hele øya og man surfer rett ved stranda. De mest erfarne tar gjerne båten fra Corralejo ut til Isla de los Lobos, der de største bølgene er å finne på vinteren. Les om surfeskole på Fuerteventura. 

 

Playitas golfbane Playitas golfbane

Golf

Benytt sjansen og ta en runde på Playitas 18-hulls golfbane. Den varierte banen garanterer deg underholdende aktivitet. Er golf noe helt nytt for deg så kan du ta en privatleksjon hos noen av våre profesjonelle instruktører. På mandager finnes det også mulighet til å få en times golfintroduksjon i gruppe mot avgift.

Her kan du lese mer om våre prisgunstige golfpakker på Playitas Resort som kan forhåndsbestilles.

I Caleta de Fuste ligger to golfbaner: Salinas Golf og Fuerteventura Golf.
Disse to banene ligger mer eller mindre nabo med hverandre men de er veldig ulike. Fuerteventura Golf er en klassisk golfbane med palmer langs fairwayene og greenene er relativt små. Salinas Golf er meget kupert, har mange bunkerser og fascinerende ørkenområder. Stor, faste greener som gir mye rull. 

Dykking

Det krystallklare vannet gjør Fuerteventura til en favorittplass for dykkere. De mest populære plassene er Caleta de Fuste, Costa Calma og Los Lobos. Under spansk lov må du vise en legeerklæring på at du er frisk nok til å dykke. Om dykking ikke er noe for deg, så er en annen mulighet å bli med på en arrangert snorkletur i stedet. Kontakt gjerne din reiseleder for mer informasjon.


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Fuerteventura.

Finn ditt Fuerteventura!

På Fuerteventura er det noe for så vel treningsentusiaster som for de som søker en mer avslappende ferie. Her har vi samlet det som er karakteristisk for våre feriesteder på Fuerteventura.

Les mer og finn ditt Fuerteventura

Våre reisetips til Fuerteventura

Fuerteventura er en karakteristisk kanariøy som er fullspekket med vakre strender og fine naturopplevelser. Se våre Fuerteventura-tips her.

Les våre reisetips for Fuerteventura

Våre hotell på Fuerteventura

Kanariøyenes nest største øy byr på hotell som tilfredsstiller et hvert behov Her har vi samlet alle hotellene på Fuerteventura, noe for enhver lommebok!

Se Fuerteventuras hotell