Premiumreiser sommer eller vinter

Dette er Premiumreiser

En Premiumreise gir deg en variert opplevelse der mat, natur og kultur står på programmet. Opplev noen av reisemålets aller vakreste steder, spis middag på sjarmerende restauranter og bli kjent med spennende kulturskatter – alt sammen i selskap med nye venner. Guidene sørger for at du kommer fra sted til sted uten at du trenger tenke på noe annet enn neste opplevelse.

Hva innebærer en Premiumreise?

  • Sosialt felleskap i en gruppe som reiser sammen.
  • Alle utflukter er inkludert.
  • Kom deg enkelt mellom de ulike stedene.
  • Du bor alltid på hotell med god standard.

Våre Premiumreiser:

Premiumreise Albania

NYHET! Premiumreise til Albania »

Albania har raskt seilt opp som ett av Middelhavets hotteste reisemål. Opplev noen av Albanias vakreste steder, spis på sjarmerende restauranter og bli kjent med kulturskatter – alt sammen i selskap med nye venner.

Avreise kun fra Oslo.

Til bestilling

Premiumreise Kreta

Premiumreise til Kreta »

På Premiumreisen til Kreta tar vi deg med til små sjarmerende fjellandsbyer, til Chanias trange gater og smug og du får smake på noen av de ekte kretiske delikatessene.

Til bestilling

Premiumreise Kroatia

Premiumreise til Kroatia »

Bli med på Premiumreisen til Kroatia og opplev blant annet en ekte kroatisk aften, havnebyen Omis med sin fantastiske natur og et besøk i nabolandet Bosnia.

Til bestilling

Premiumreise Parga

Premiumreise til Parga »

Bli med på en premiumreise til postkortvakre Parga hvor du får oppleve fantastisk natur, kultur og avkoblende båtturer – alt innbakt i programmet. Denne uken besøker vi blant annet den vakre øya Paxos, den arkeologiske utgravningsplassen Butrinti og Europas egne Grand Canyon.

Avreise kun fra Oslo og Bergen.

Til bestilling

 

Neste vinters premiumreiser er ikke lagt ut for salg. Vi oppdaterer siden så snart reisene kan bestilles.