Luksusferie

Luksusferie – unn deg selv en eksklusiv ferie!

Drømmer du om å dra på luksusferie med alt det innebærer – bo på luksuriøse hoteller, der servicenivået er i særklasse, og alt er tenkt på i de minste detaljer? Skreddersy din eksklusive luksusferie hos oss.

Vi samarbeider med mange av verdens beste hoteller og flyselskaper. Velg mellom intime og sjarmerende småhotell på landet, til trendy designhotell i spennende storbyer. Eller hva med et femstjerners opphold langs tropiske sandstrender?

La oss inspirere deg til din luksusferie med noen forslag her:

 

Mauritius

Mauritius er for mange symbolet på den eksotiske drømmereisen. Utenfor Afrikas kyst dupper øya i sitt eget tempo. Landskapet er vakkert med korallrev, asurblått hav og kritthvite strender. Med luksuriøse resorter og upåklagelig service ligger alt til rette for en drømmeferie – langt vekk fra masseturismen.

Bestill drømmeferie til Mauritius

Seychellene

Seychellene blir av ofte kalt “det siste paradis”. Allikevel  fremstår øygruppen som et komplett ferieparadis: vaiende kokospalmer, et fantastisk hav og strender som med rette er blitt kåret til de vakreste i verden. Klimaet legger opp til at badetøy og flipflops er nesten alt hva du trenger – alt i et makelig tempo. Se frem til hvilepuls og minner for livet!

Bestill drømmeferie til Seychellene

London

Fly businessklasse til London og velg blant hoteller i toppklasse. Nyt de beste gourmetrestauranter og all verdens mest eksklusive merker, blant annet i Knightsbridge og South Kensington.

Bestill luksusferie til London

Rio de Janeiro

Det meste i Rio de Janeiro kan oppleves fra første parkett. Strandbyen frister som aldri før med verdens beste strender, samba, gourmetmat, karneval og unike naturopplevelser.

Bestill en eksklusiv reise til Rio

New York City

I New York kan du velge og vrake blant de mest eksklusive hoteller, til sjarmerende boutique hoteller eller rå designhoteller. I tillegg finner du de fineste restauranter og den beste shoppingen.

Bestill en eksklusiv reise til New York

Bali

En reise til Bali er en reise til dramatisk og skiftende natur – til vakre strender, vidstrakte rismarker og mektige vulkaner. Øya har noe for alle, det er derfor så mange reiser tilbake til Bali.

Bestill drømmeferie til Bali

Dubai

Hvor ellers kan du spille golf om morgenen, bade i lunkent sjøvann på dagen og avslutte med skigåing før en fantastisk middag. Dubai passer for alle – både familien, de nyforelskede og vennegjengen.

Bestill luksusferie til Dubai

Maldivene

Velkommen til paradiset! De kritthvite strendene og det turkisblå havet innbyr til en rolig og fredelig ferie i vakre omgivelser. Maldivene byr også på fargesprakende opplevelser under havflaten.

Bestill paradisferie til Maldivene

Sør-Afrika, Cape Town

Eksotisk, prisgunstig og eksklusivt, er tre ord som beskriver Sør-Afrika. Her kan du leve et luksuriøst liv til en rimelig penge. I tillegg byr landet på et vell av opplevelser, som vingårder, safari og natur.

Bestill en eksklusiv reise til Sør-Afrika

Roma

Her nøyer det seg ikke med et flyktig besøk. Roma er forførende og livsnyternes by nummer én. Byen er spekket med historie, romantikk og attraksjoner i fleng. Bo flott og godt i den evige stad.

Bestill en luksusferie til Roma


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Eksotiske reiser

Vi har reiser til alle eksotiske drømmesteder verden over. Sett sammen reisen akkurat som du vil, når du vil og hvor du vil!

Søk og bestill en eksotisk reise

Storbyreiser

Bestill en herlig storbyreise og unn deg en flott opplevelse! Opplev minnerike dager i spennende storbyer hvor som helst i verden.

Søk og bestill en storbyferie

Fly med oss – verden over

Bestill flybilletter til all verdens steder! Du velger alt selv, reiselengde, pris, flyruter og ikke minst blant de over 400 flyselskapene vi tilbyr.

Søk og bestill flybilletter