Luksusferie

Luksusferie – unn deg selv en eksklusiv ferie!

Drømmer du om å dra på luksusferie med alt det innebærer – bo på luksuriøse hoteller, der servicenivået er i særklasse, og alt er tenkt på i de minste detaljer? Skreddersy din eksklusive luksusferie hos oss.

Vi samarbeider med mange av verdens beste hoteller og flyselskaper. Velg mellom intime og sjarmerende småhotell på landet, til trendy designhotell i spennende storbyer. Eller hva med et femstjerners opphold langs tropiske sandstrender? Priseksemplene er markert med antall (★★★★★) på reisemålene.

La oss inspirere deg til din luksusferie med noen forslag her:

 

Mauritius ★★★★★

Mauritius er for mange symbolet på den eksotiske drømmereisen. Utenfor Afrikas kyst dupper øya i sitt eget tempo. Landskapet er vakkert med korallrev, asurblått hav og kritthvite strender. Med luksuriøse resorter og upåklagelig service ligger alt til rette for en drømmeferie – langt vekk fra masseturismen.

Seychellene ★★★★★

Seychellene blir av ofte kalt “det siste paradis”. Allikevel  fremstår øygruppen som et komplett ferieparadis: vaiende kokospalmer, et fantastisk hav og strender som med rette er blitt kåret til de vakreste i verden. Klimaet legger opp til at badetøy og flipflops er nesten alt hva du trenger – alt i et makelig tempo. Se frem til hvilepuls og minner for livet!

Bali ★★★★★

En reise til Bali er en reise til dramatisk og skiftende natur – til vakre strender, vidstrakte rismarker og mektige vulkaner. Øya har noe for alle, det er derfor så mange reiser tilbake til Bali.

Dubai ★★★★★

Hvor ellers kan du spille golf om morgenen, bade i lunkent sjøvann på dagen og avslutte med skigåing før en fantastisk middag. Dubai passer for alle – både familien, de nyforelskede og vennegjengen.

Maldivene ★★★★★

Velkommen til paradiset! De kritthvite strendene og det turkisblå havet innbyr til en rolig og fredelig ferie i vakre omgivelser. Maldivene byr også på fargesprakende opplevelser under havflaten.

London ★★★★★ +Business-Class

Fly businessklasse til London og velg blant hoteller i toppklasse. Nyt de beste gourmetrestauranter og all verdens mest eksklusive merker, blant annet i Knightsbridge og South Kensington.

Rio de Janeiro ★★★★★

Det meste i Rio de Janeiro kan oppleves fra første parkett. Strandbyen frister som aldri før med verdens beste strender, samba, gourmetmat, karneval og unike naturopplevelser.

New York City ★★★★★

I New York kan du velge og vrake blant de mest eksklusive hoteller, til sjarmerende boutique hoteller eller rå designhoteller. I tillegg finner du de fineste restauranter og den beste shoppingen.

Sør-Afrika, Cape Town ★★★★★

Eksotisk, prisgunstig og eksklusivt, er tre ord som beskriver Sør-Afrika. Her kan du leve et luksuriøst liv til en rimelig penge. I tillegg byr landet på et vell av opplevelser, som vingårder, safari og natur.

Roma ★★★★★ +Business Class

Her nøyer det seg ikke med et flyktig besøk. Roma er forførende og livsnyternes by nummer én. Byen er spekket med historie, romantikk og attraksjoner i fleng. Bo flott og godt i den evige stad.