Atlantis the Palm, Dubai

Sett sammen din egen luksusferie!

Drømmer du om å bo på luksuriøse hoteller, der servicenivået er i særklasse – og alt er tenkt på i de minste detaljer? Skreddersy din eksklusive drømmeferie hos Apollo. Vi samarbeider med mange av verdens beste hoteller og flyselskaper. Velg mellom intime og sjarmerende småhotell på landet, til trendy designhotell i spennende storbyer. Eller hva med et femstjerners opphold langs tropiske sandstrender? Priseksemplene er markert med antall (*****) på reisemålene.
La oss inspirere deg med noen forslag her:

Bestill en eksklusiv reise til Mauritius

Mauritius *****

Mauritius er for mange symbolet på den eksotiske drømmereisen. Utenfor Afrikas kyst dupper øya i sitt eget tempo. Landskapet er vakkert med korallrev, asurblått hav og kritthvite strender. Med luksuriøse resorter og upåklagelig service ligger alt til rette for en drømmeferie – langt vekk fra masseturismen.

​Fly + hotell i 10 netter fra 17 998,–


Bestill en eksklusiv reise til Seychellene

Seychellene *****

Seychellene blir av ofte kalt “det siste paradis”. Allikevel  fremstår øygruppen som et komplett ferieparadis: vaiende kokospalmer, et fantastisk hav og strender som med rette er blitt kåret til de vakreste i verden. Klimaet legger opp til at badetøy og flipflops er nesten alt hva du trenger – alt i et makelig tempo. Se frem til hvilepuls og minner for livet!

​Fly + hotell i 10 netter fra 22 998,–


Bestill en eksklusiv reise til Bali

Bali *****

En reise til Bali er en reise til dramatisk og skiftende natur – til vakre strender, vidstrakte rismarker og mektige vulkaner. Øya har noe for alle, det er derfor så mange reiser tilbake til Bali.

​Fly + hotell i 10 netter fra 9 898,–


Bestill en eksklusiv reise til Dubai

Dubai *****

Hvor ellers kan du spille golf om morgenen, bade i lunkent sjøvann på dagen og avslutte med skigåing før en fantastisk middag. Dubai passer for alle – både familien, de nyforelskede og vennegjengen.

​Fly + hotell i 5 netter fra 4 398,–


Bestill en eksklusiv reise til Maldivene

Maldivene *****

Velkommen til paradiset! De kritthvite strendene og det turkisblå havet innbyr til en rolig og fredelig ferie i vakre omgivelser. Maldivene byr også på fargesprakende opplevelser under havflaten.

​Fly + hotell i 10 netter fra 17 498,–


Bestill en eksklusiv reise til Fiji

Fiji ****

Oppdag et virkelig tropeparadis i Fiji. Her lener palmene seg lekent  ut over hvite strender under en skyfri himmel. Avkjøl deg med selskap av eksotiske fisker og fargerike koraller.

​Fly + hotell i 14 netter fra 19 598,–


Bestill en eksklusiv reise til London

London ***** Business-Class

Fly businessklasse til London og velg blant hoteller i toppklasse. Nyt de beste gourmetrestauranter og all verdens mest eksklusive merker, blant annet i Knightsbridge og South Kensington.

​Fly + hotell i 3 netter fra 6 498,–


Bestill en eksklusiv reise til Rio de Janeiro

Rio de Janeiro *****

Det meste i Rio de Janeiro kan oppleves fra første parkett. Strandbyen frister som aldri før med verdens beste strender, samba, gourmetmat, karneval og unike naturopplevelser.

​Fly + hotell i 7 netter fra 8 998,–


Bestill en eksklusiv reise til New York

New York City *****

I New York kan du velge og vrake blant de mest eksklusive hoteller, til sjarmerende boutique hoteller eller rå designhoteller. I tillegg finner du de fineste restauranter og den beste shoppingen.

​Fly + hotell i 4 netter fra 7 298,–


Bestill en eksklusiv reise til Sør-Afrika

Sør-Afrika, Cape Town *****

Eksotisk, prisgunstig og eksklusivt, er tre ord som beskriver Sør-Afrika. Her kan du leve et luksuriøst liv til en rimelig penge. I tillegg byr landet på et vell av opplevelser, som vingårder, safari og natur.

​Fly + hotell i 10 netter fra 11 498,–


Bestill reise til Roma

Roma *****,– Business Class

Her nøyer det seg ikke med et flyktig besøk. Roma er forførende og livsnyternes by nummer én. Byen er spekket med historie, romantikk og attraksjoner i fleng. Bo flott og godt i den evige stad.

​Fly + hotell i 3 netter fra 5 998,–