Luksusferie

Luksusferie – unn deg selv en eksklusiv ferie!

Drømmer du om å dra på luksusferie med alt det innebærer – bo på luksuriøse hoteller, der servicenivået er i særklasse, og alt er tenkt på i de minste detaljer? Skreddersy din eksklusive luksusferie hos oss.

 

Vi samarbeider med mange av verdens beste hoteller og flyselskaper. Velg mellom intime og sjarmerende småhotell på landet, til trendy designhotell i spennende storbyer. Eller hva med et femstjerners opphold langs tropiske sandstrender?

La oss inspirere deg til din luksusferie med noen forslag her:

Mauritius

Mauritius er for mange symbolet på den eksotiske drømmereisen. Utenfor Afrikas kyst dupper øya i sitt eget tempo.

 

Landskapet er vakkert med korallrev, asurblått hav og kritthvite strender. Med luksuriøse resorter og upåklagelig service ligger alt til rette for en drømmeferie – langt vekk fra masseturismen.

Bestill drømmeferie til Mauritius

Seychellene

Seychellene blir av ofte kalt “det siste paradis”. Allikevel fremstår øygruppen som et komplett ferieparadis:

 

vaiende kokospalmer, et fantastisk hav og strender som med rette er blitt kåret til de vakreste i verden. Klimaet legger opp til at badetøy og flipflops er nesten alt hva du trenger – alt i et makelig tempo. Se frem til hvilepuls og minner for livet!

Bestill drømmeferie til Seychellene

Sør-Afrika, Cape Town

Eksotisk, prisgunstig og eksklusivt, er tre ord som beskriver Sør-Afrika.

 

Her kan du leve et luksuriøst liv til en rimelig penge. I tillegg byr landet på et vell av opplevelser, som vingårder, safari og natur.

Bestill en eksklusiv reise til Sør-Afrika

Rio de Janeiro

Det meste i Rio de Janeiro kan oppleves fra første parkett.

 

Strandbyen frister som aldri før med verdens beste strender, samba, gourmetmat, karneval og unike naturopplevelser.

Bestill en eksklusiv reise til Rio

Bali

En reise til Bali er en reise til dramatisk og skiftende natur –

 

til vakre strender, vidstrakte rismarker og mektige vulkaner. Øya har noe for alle, det er derfor så mange reiser tilbake til Bali.

Bestill drømmeferie til Bali

Dubai

Hvor ellers kan du spille golf om morgenen, bade i lunkent sjøvann på dagen

 

og avslutte med skigåing før en fantastisk middag. Dubai passer for alle – både familien, de nyforelskede og vennegjengen.

Bestill luksusferie til Dubai

Maldivene

Velkommen til paradiset! De kritthvite strendene og det turkisblå havet innbyr til en rolig og fredelig ferie i vakre omgivelser. Maldivene byr også på fargesprakende opplevelser under havflaten.

Bestill paradisferie til Maldivene

Roma

Her nøyer det seg ikke med et flyktig besøk. Roma er forførende og livsnyternes by nummer én. Byen er spekket med historie, romantikk og attraksjoner i fleng. Bo flott og godt i den evige stad.

Bestill en luksusferie til Roma

New York City

I New York kan du velge og vrake blant de mest eksklusive hoteller, til sjarmerende boutique hoteller eller rå designhoteller. I tillegg finner du de fineste restauranter og den beste shoppingen.

Bestill en eksklusiv reise til New York

London

Fly businessklasse til London og velg blant hoteller i toppklasse. Nyt de beste gourmetrestauranter og all verdens mest eksklusive merker, blant annet i Knightsbridge og South Kensington.

Bestill luksusferie til London


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise

Romantisk storbyweekend ❤

Vi tilbyr weekendreiser til romantiske byer over hele verden – helt perfekt for dere som ønsker å reise bort for egentid. Hva med Paris, Roma, Praha og Barcelona?

Flybilletter til utlandet

Trenger du kun flybillett? Gjerne til lavpris? Med Apollo kan du bestille billige flybilletter ut av landet. 

Søk og bestill flybilletter