Luksusferie

Luksusferie – unn deg selv en eksklusiv ferie!

Drømmer du om å dra på luksusferie med alt det innebærer – bo på luksuriøse hoteller, der servicenivået er i særklasse, og alt er tenkt på i de minste detaljer? Skreddersy din eksklusive luksusferie hos oss.

Vi samarbeider med mange av verdens beste hoteller og flyselskaper. Velg mellom intime og sjarmerende småhotell på landet, til trendy designhotell i spennende storbyer. Eller hva med et femstjerners opphold langs tropiske sandstrender? Priseksemplene er markert med antall (★★★★★) på reisemålene.

La oss inspirere deg til din luksusferie med noen forslag her:

 

Bestill en luksusferie til Mauritius

Mauritius ★★★★★

Mauritius er for mange symbolet på den eksotiske drømmereisen. Utenfor Afrikas kyst dupper øya i sitt eget tempo. Landskapet er vakkert med korallrev, asurblått hav og kritthvite strender. Med luksuriøse resorter og upåklagelig service ligger alt til rette for en drømmeferie – langt vekk fra masseturismen.

Bestill en luksusferie til Seychellene

Seychellene ★★★★★

Seychellene blir av ofte kalt “det siste paradis”. Allikevel  fremstår øygruppen som et komplett ferieparadis: vaiende kokospalmer, et fantastisk hav og strender som med rette er blitt kåret til de vakreste i verden. Klimaet legger opp til at badetøy og flipflops er nesten alt hva du trenger – alt i et makelig tempo. Se frem til hvilepuls og minner for livet!

Bestill en luksusferie til Bali

Bali ★★★★★

En reise til Bali er en reise til dramatisk og skiftende natur – til vakre strender, vidstrakte rismarker og mektige vulkaner. Øya har noe for alle, det er derfor så mange reiser tilbake til Bali.

Bestill en luksusferie til Dubai

Dubai ★★★★★

Hvor ellers kan du spille golf om morgenen, bade i lunkent sjøvann på dagen og avslutte med skigåing før en fantastisk middag. Dubai passer for alle – både familien, de nyforelskede og vennegjengen.

Bestill en luksusferie til Maldivene

Maldivene ★★★★★

Velkommen til paradiset! De kritthvite strendene og det turkisblå havet innbyr til en rolig og fredelig ferie i vakre omgivelser. Maldivene byr også på fargesprakende opplevelser under havflaten.

Bestill en luksusferie til London

London ★★★★★ +Business-Class

Fly businessklasse til London og velg blant hoteller i toppklasse. Nyt de beste gourmetrestauranter og all verdens mest eksklusive merker, blant annet i Knightsbridge og South Kensington.

Bestill en luksusferie til Rio de Janeiro

Rio de Janeiro ★★★★★

Det meste i Rio de Janeiro kan oppleves fra første parkett. Strandbyen frister som aldri før med verdens beste strender, samba, gourmetmat, karneval og unike naturopplevelser.

Bestill en luksusferie til New York

New York City ★★★★★

I New York kan du velge og vrake blant de mest eksklusive hoteller, til sjarmerende boutique hoteller eller rå designhoteller. I tillegg finner du de fineste restauranter og den beste shoppingen.

Bestill en luksusferie til Sør-Afrika

Sør-Afrika, Cape Town ★★★★★

Eksotisk, prisgunstig og eksklusivt, er tre ord som beskriver Sør-Afrika. Her kan du leve et luksuriøst liv til en rimelig penge. I tillegg byr landet på et vell av opplevelser, som vingårder, safari og natur.

Bestill luksusferie til Roma

Roma ★★★★★ +Business Class

Her nøyer det seg ikke med et flyktig besøk. Roma er forførende og livsnyternes by nummer én. Byen er spekket med historie, romantikk og attraksjoner i fleng. Bo flott og godt i den evige stad.