Jazzreiser til Makarska

Makarska Autumn Leaves International Jazzfestival

Avreise 26. eller 29. september 2018
Nyt jazz, sol og forfriskende bad på vår helt unike og eksklusive jazzreise til Makarska i Kroatia. På flere av Apollos hoteller og restauranter i Makarska kommer norske, svenske og danske jazzmusikere til å stå for underholdningen. Samtlige konserter er gratis for alle som reiser med Apollo!

I løpet av ni dager, fra 27. september – 5. oktober 2018 inviterer Makarska Autumn Leaves International Jazzfestival deg til en mengde gratiskonserter på ulike hoteller, restauranter, uteserveringer og scener i sentrale deler av Makarska. Den hyggelige lille byen på den kroatiske rivieraen er kjent for sin flotte havnepromenade og sitt yrende kveldsliv. Festivalen kommer til å foregå både utendørs og innendørs, til frokost, lunsj og middag. Hver dag kan du oppleve den unike jazzstemningen i Makarska. Vårt populære hotell Romana Beach Resort forvandles til et "jazzhotell" med jazzkonserter hver eneste kveld.

Bestill fly og hotell med Apollo for å delta på jazzfestivalen i Makarska. Du kan reise fra hele seks flyplasser i Norge med avreise enten 26. eller 29. september. Se avganger og forslag på hoteller du kan bo på i listen nedenfor.

Jazzmusikere i programmet:

Norge:
Røshnes Jazzband, A twist of Cole, Quartet de Fromage with Johanna Winther, Marlen trio, Hege Saugstad trio, Ann Helen Hjemli Quartet, Frides kvartett 
Stavanger: Clarinuts
Ålesund: Tricia Boutté with Jan Inge Melsæter sextet
Kristiansand: New Orleans JazzCab
Trondheim: Millenburg Joys jazz  Quintet
Sverige:
Stockholm: Hasse Sporre Band Gøteborg: Papa Pider´s Jazz Band
Danmark:
København: Live Foyn Friis with Copenhagen Cats

Flyer for festivalen 2018 »
Oversikt over festivalen »
Konsertene »

Apollo tar forbehold om at listen over musikere/deltakere kan endres før avreise.

På våre jazzreiser til Makarska får du:

premiumreiseFlere gratiskonserter ute- og innendørs

premiumreiseDirektefly fra 6 flyplasser i Norge

premiumreiseMuligheter for spennende utflukter

premiumreiseSkandinaviske musikere 


Utvalgte hoteller under jazzfestivalen