Ferie i Norge

Ferie i Norge

Hjemmeferie eller Norgesferie? Her finner du våre beste tips for en ferie i nærområdet! Enten du ønsker en aktiv ferie med ski og trening eller bare vil hvile ut med frisk fjelluft – eller kanskje et spabesøk, så kan vi tilby deg et deilig avbrekk fra hverdagen. Vi hjelper deg å velge det som passer best for deg!


Oppdag våre norske favoritthoteller

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Velkommen til Radisson Blu Royal Hotel Bergen, som tilbyr moderne fasiliteter i tradisjonelle omgivelser. Hotellet ligger i Bergen, ved siden av Bryggen, en av Norges mest populære turistattraksjoner, og som står på UNESCOs verdensarvliste.

Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa er et praktfullt anlegg som har alt du trenger for et herlig opphold. I hotellets leiligheter kan man nyte den rolige atmosfæren, hvor man etter en god dag på fjellet kan bestille – eller lage egen mat.

Radisson Blu Hotel, Tromsø

Velkommen til en av Norges nordligste byer, Tromsø – og Radisson Blu Hotel. Her bor du med det beste utgangspunktet for å utforske arktiske underverker, som Ishavskatedralen og områdets arktiske flora og fauna.

Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Velkommen til fjellandsbyen Beitostølen like ved foten av Jotunheimen. Radisson Blu Mountain Resort er et flott høyfjellshotell med svært sentral beliggenhet i sentrum, like ved foten av skisenteret og sommerparken på Beitostølen.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Radisson Blu Scandinavia Oslo i Norge reiser seg 22 etasjer over bakken og tilbyr en fantastisk utsikt over Oslo og den nærliggende fjorden. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å oppleve severdigheter, restauranter og fornøyelser.

Gjestegaarden Beitostølen

Velkommen til koselige Gjestegaarden på Beitostølen. Her bor du midt i smørøyet med alt hva ferien i dette familieparadiset har å tilby rett rundt hjørnet. I huset er det en kafé og parkering i garasje, der du kan la bilen stå tørt og varmt til du skal hjem igjen.