Ferie i Danmark

Ferie i Danmark med Apollo

Utforsk herlige Danmark!. Her venter opplevelser og vakre steder du kanskje ikke har hørt om.

Besøk København, som tilbyr alt du kan tenke deg innen kultur, underholdning, shopping og god mat – eller Fyn, som er Danmarks tredje største øy. Jylland tilbyr lange deilige strender og den danske hyggen.


Våre mest populære reiser til Danmark

"Det er deilig å være norsk i Danmark" er tilbake for fullt! Og det stemmer!

København

København er en by det er lett å trykke til sitt hjerte. Byen er sjarmerende, og full av fristelser i mange varianter, inkludert flere restauranter i verdensklasse.

Les mer om København

Aarhus og Sønderjylland

Et opphold i enten Århus eller ned mot Sør-Jylland inneholder alt du trenger for en bra ferie. I området er det en hel masse å oppleve hva gjelder severdigheter, kultur og matopplevelser.

Les mer om Aarhus og Sønderjylland

Nordjylland og Vesterhavet

Reis til Danmark i sommer og oppdag badeparadisene Nordjylland og Vesterhavet! Her finnes ferieparadis med lange strender, unik natur og sjarmerende badesteder som Skagen og Aalborg.

Les om Nordjylland og Vesterhavet

Tips til ferien i Danmark

Reisetips til København

Fra historiske slott og flotte utkikkssteder til Michelin-restauranter. København er en stor hovedstad som lokker med spennende opplevelser. Ta ut ditt indre barn på tivoli, titt på kunst i Louisiana eller nyt den vakre utsikten fra Rundetårn! Her finner du våre beste reisetips til København.

Se reisetips til København

Reisetips til Aalborg

Opplev fine badestrender, et pulserende byliv, shopping, kunst eller prøv lykken med en tur på casino. I Aalborg finner du mange spennende opplevelser for både store og små. Her har vi samlet våre beste reisetips til den danske sommerbyen!

Se reisetips til Aalborg