Ferie i Danmark

Ferie i Danmark – Opplev en Danmarksferie med Apollo

Utforsk herlige Danmark i sommer. Her venter uante opplevelser og vakre steder du kanskje ikke har hørt om. Besøk Kongens by, København, som tilbyr alt du kan tenke deg innen kultur, underholdning, shopping og god mat. Fyn, som er Danmarks tredje største øy, ligger mellem Jylland og Sjælland. Den største byen på Fyn, Odense – er kjent for sin nougat, den klassiske og berømte "æggekage" og eventyrdikteren H.C Andersen. Broer forbinder de tre øyene sammen og gjør det enkelt å legge ut på en fantastisk roadtrip fra nord til syd og øst til vest. Nyt dejlige Danmark!


Tips til ferien i Danmark

Reisetips til København

Fra historiske slott og flotte utkikkssteder til Michelin-restauranter. København er en stor hovedstad som lokker med spennende opplevelser. Ta ut ditt indre barn på tivoli, titt på kunst i Louisiana eller nyt den vakre utsikten fra Rundetårn! Her finner du våre beste reisetips til København.

Se reisetips til København

Reisetips til Aalborg

Opplev fine badestrender, et pulserende byliv, shopping, kunst eller prøv lykken med en tur på casino. I Aalborg finner du mange spennende opplevelser for både store og små. Her har vi samlet våre beste reisetips til den danske sommerbyen!

Se reisetips til Aalborg

Bestill din ferie i Danmark

Søk og finn din ferie her!