Ferie på Beitostølen i Norge

Ferie i Norden

Utforsk Norden! I vinter er det duket for herlige opplevelser på hjemmelig plan. I vinter kan du bestille hotellovernattinger i Norge med Apollo! Opplev herlige Norefjell Ski & Spa eller superhyggelige Beitostølen med hele familien eller med din beste venn. Enten du ønsker en aktiv ferie med ski og trening eller bare vil hvile ut med frisk fjelluft og kanskje et spabesøk så kan vi tilby deg en deilig ferie og et avbrekk fra hverdagen. Vi hjelper deg til å velge det som passer best for deg!

Mot våren ser vi fram mot Danmarks nydelige strender, hyggelige småbyer, Legoland eller Kongens by København. I Danmark har vi håndplukket hoteller som alle har det lille ekstra. Eller Sveriges rike kultur, hyggelige priser og flotte strender.

Følg med – etterhvert kommer det flere reisemål og hoteller å velge blant!


Utvalgte favoritthoteller i Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa er et praktfullt anlegg som har alt du trenger for et herlig opphold. I hotellets leiligheter kan man nyte den rolige atmosfæren, hvor man etter en god dag på fjellet kan lage egen mat eller bestille en velsmakende pizza fra pizzeriaen. Som gjest på hotellet har du anledning til å benytte alle aktiviteter på resorten; restaurant, bar, svømmebasseng, sauna, treningsrom, badstue, after-ski med mer, og det er gratis WiFi på hele hotellet.

Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Med Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen som base har du alle muligheter til å være aktiv på dagtid. Enten du vil bruke tiden i bakken eller i langrennsløypene, nyte stedets restauranter, barer eller butikker er alt i gangavstand. Hotellet byr på lyse trivelig dobbeltrom, suiter eller familierom. Alle rom og fellesområder har gratis WiFi. I hotellets egen treningsavdeling er det et fullverdig 25 meters svømmebasseng, barnebasseng, squashbane og et velutstyrt styrketreningsrom.

Gjestegaarden Beitostølen

Velkommen til koselige Gjestegaarden på Beitostølen. Her bor du midt i smørøyet med alt hva ferien i dette familieparadiset har å tilby rett rundt hjørnet. Gjestegaarden Beitostølen er et klassisk leilighetshotell med romslige leiligheter. Leilighetene har kjøkken med alt man trenger for å lage all maten selv i ferien. Her er det en hyggelig atmosfære og det er bare 24 leiligheter totalt. I huset er det en kafé og parkering i garasje, der du kan la bilen stå tørt og varmt til du skal hjem igjen.

Hvor vil du på ferie?

Beitostølen

Velkommen til fjellandsbyen Beitostølen like ved foten av Jotunheimen. På Beitostølen er det kort vei til skiløyper og bakker, og det store tilbudet av restauranter, barer og butikker er bare en kort spasertur unna. Beitostølen er en av Norges beste skidestinasjoner både for langrenn og alpint.

Les mer om Beitostølen

Norefjell

Norefjell er et familievennlig feriested med skiskoler, barnevennlige og brede nedfarter som gir grunnlag for et optimalt læringsmiljø. De mer øvede kan virkelig nyte alt hva fjellet har å by på. Med 14 skiheiser, 30 løyper og 2 terrengparker er det virkelig noe for alle på Norefjell!

Les mer om Norefjell

Andre reisemål i Norden

For tiden kan du ikke bestille reiser til Danmark eller Sverige på grunn av reiserestriksjonene.

Danmark

Utforsk herlige Danmark i sommer. Her venter uante opplevelser og vakre steder du kanskje ikke har hørt om. Besøk Kongens by, København, nyt langstrakte sandstrender, og alt innen kultur, underholdning, shopping og god mat.

På grunn av reiserestriksjoner kan ikke Danmarksferien bestilles inntil videre.

Les mer om Danmark

Sverige

Sverige – vårt nærmeste ferieland og med det kjærlige klengenavnet "Söta bror", er fortsatt et rimelig land å feriere i. I og rundt Sveriges tre storbyer Stockholm, Göteborg og Malmö fins det mange spennende fornøyelsesparker, dyreparker og museer som engasjerer både barn og voksne.
På grunn av reiserestriksjoner kan du ikke bestille ferie til Sverige akkurat nå.

Les mer om Sverige


Bestill din ferie i Norden

Søk og finn din ferie her!