Ferie i Sverige

Ferie i Norden

Utforsk Norden! I år er det duket for herlige opplevelser på hjemmelig plan. Nå kan du bestille hotellovernattinger i Norge med Apollo! Opplev herlige Norefjell Ski & Spa eller superhyggelige Beitostølen med hele familien eller med din beste venn. Enten du ønsker en aktiv ferie eller bare vil hvile ut med frisk fjelluft og kanskje et spabesøk så kan vi tilby deg en deilig ferie og et avbrekk fra hverdagen. Vi hjelper deg til å velge det som passer best for deg!

Vi håper og ser fram mot Danmarks nydelige strender, hyggelige småbyer, Legoland eller Kongens by København. I Danmark har vi håndplukket hoteller som alle har det lille ekstra. Eller Sveriges rike kultur, hyggelige priser og flotte strender.

Følg med – etterhvert kommer det flere reisemål og hoteller å velge blant!


Velg hotellopphold i Norge, Danmark eller Sverige

Danmark

Utforsk herlige Danmark i sommer. Her venter uante opplevelser og vakre steder du kanskje ikke har hørt om. Besøk Kongens by, København, Aarhus eller Aalborg. Danmark byr på endeløse sandstrender, og alt innen kultur, underholdning, shopping og god mat.

Les mer om våre hotell i Danmark

Sverige

Sverige – vårt nærmeste ferieland og med det kjærlige klengenavnet "Söta bror", er fortsatt et rimelig land å feriere i. I og rundt Sveriges tre storbyer Stockholm, Göteborg og Malmö fins det mange spennende fornøyelsesparker, dyreparker og museer som engasjerer både barn og voksne.

Les mer og bestill hotell i Sverige

Norge

Vi har et vakkert land som byr på opplevelser, vakre vyer og aktiviteter du kanskje ikke tenker på at du kan få bare noen timers kjøretur hjemmefra. Vi tilbyr byhotell i Bergen, Oslo og Tromsø. Herlig opplevelseshotell på Norefjell og på Beitostølen.  

Les mer og bestill hotell i Norge