Reis på ferie alene med barna

Apollo Mondo Solo Family

– for deg som reiser alene med barn.

Skal du på ferie alene med barna? Da har vi den perfekte løsningen for deg. I uke 31 gjør vi om vårt populære familiehotell Kipriotis Maris på Kos til et Solo Family-hotell. Da fjerner eller reduserer vi tillegget du ofte må betale når du bestiller rom med færre enn 2 voksne, og barneklubben blir gratis. Denne uken arrangeres det også forskjellige aktiviteter, slik at også du som voksen har muligheten til å møte nye venner – hvis du vil.

Barneklubb for de minste og avslappende morgenyoga og minglekvelder for de voksne – Kipriotis Maris har alt for en morsom og avkoblende ferie for hele familien!

Nyttig informasjon

Når: Uke 31/32. Avreise fredag 2. august.
Pris: 1 voksen og 2 barn, fra 15 000,–

Inkludert: 

  • Fly og hotell.
  • Frokost.
  • Barneklubb.
  • Sosiale aktiviteter (valgfritt).

Bestill reisen her

Hotellet Kipriotis Maris

Kipriotis Maris Suites på Kos i Hellas

Ett av våre beste familiehoteller med litt ekstra av det meste. Her bor dere komfortabelt i store rom helt nede ved stranden. På hotellet finnes det både svømmeskole og Apollos egen barneklubb. I restauranten serveres god og sunn mat, og dere kan velge mellom en stor mengde aktiviteter og fire gratis treningstimer i løpet av dagen.

Les mer og bestill ferien her
Barneklubben Polly og Mino

Polly & Mino – vår egen barneklubb

Club Polly & Mino er vår egen barneklubb med skandinavisktalende barneklubbverter. Her står morsomme aktiviteter på programmet, men det blir også muligheter for å lære seg mye nytt som å si «hei» på landets språk og lage noe godt fra det lokale kjøkkenet. Alle barn i alderen 4 til 11 år er velkomne. Inkludert for barn uke 31/32.

Les mer om barneklubben her
Svømmeskole på Kipriotis Maris på Kos

Svømmeskole på hotellet

La barna lære seg å svømme i ferien eller la de utvikle svømmeferdighetene. Under sikker veiledning av profesjonelle svømmelærere og vårt eget spesialutdannede skandinaviske personale.
Pris fra 395,–

Les mer om svømmeskolen

Flere tilbud til deg som reiser alene

Vi har fjernet eller redusert tillegget for deg som reiser alene med barn på ytterligere tre familiehoteller i perioden 1. juli til 30. september.

Les mer og se hotellene her