Reis på ferie alene med barna

Apollo Mondo Solo Family

– for deg som reiser alene med barn.

Skal du på ferie alene med barna? Da har vi den perfekte løsningen for deg. I uke 31 gjør vi om vårt populære familiehotell Kipriotis Maris på Kos til et Solo Family-hotell. Da fjerner eller reduserer vi tillegget du ofte må betale når du bestiller rom med færre enn 2 voksne, og barneklubben blir gratis. Denne uken arrangeres det også forskjellige aktiviteter, slik at også du som voksen har muligheten til å møte nye venner – hvis du vil.

Barneklubb for de minste og avslappende morgenyoga og minglekvelder for de voksne – Kipriotis Maris har alt for en morsom og avkoblende ferie for hele familien!

Nyttig informasjon

Når: Uke 31/32. Avreise fredag 2. august.
Pris: 1 voksen og 2 barn, fra 15 000,–

Inkludert: 

  • Fly og hotell.
  • Frokost.
  • Barneklubb.
  • Sosiale aktiviteter (valgfritt).

Bestill reisen her

Kipriotis Maris Suites på Kos i Hellas

Ett av våre beste familiehoteller med litt ekstra av det meste. Her bor dere komfortabelt i store rom helt nede ved stranden. På hotellet finnes det både svømmeskole og Apollos egen barneklubb. I restauranten serveres god og sunn mat, og dere kan velge mellom en stor mengde aktiviteter og fire gratis treningstimer i løpet av dagen.

Les mer og bestill ferien her

Polly & Mino – vår egen barneklubb

Club Polly & Mino er vår egen barneklubb med skandinavisktalende barneklubbverter. Her står morsomme aktiviteter på programmet, men det blir også muligheter for å lære seg mye nytt som å si «hei» på landets språk og lage noe godt fra det lokale kjøkkenet. Alle barn i alderen 4 til 11 år er velkomne. Inkludert for barn uke 31/32.

Les mer om barneklubben her

Svømmeskole på hotellet

La barna lære seg å svømme i ferien eller la de utvikle svømmeferdighetene. Under sikker veiledning av profesjonelle svømmelærere og vårt eget spesialutdannede skandinaviske personale.
Pris fra 395,–

Les mer om svømmeskolen