Fotturer og og aktiviteter på Madeira

Sportslige eventyr på Madeira

Fotturer i verdensklasse, spektakulær endurosykling og canyoning i en magisk natur. Madeira har lenge vært et populært reisemål for alt dette – med sitt kuperte landskap, frodige fjell og imponerende utsikter. Vil du vite mer om Madeiras alle sportslige eventyr? Sjekk våre beste tips til fotturer og andre aktiviteter her!

Bestill reise til Madeira >>

Se flere reisetips til Madeira

Vandringsreise Vandringsreise

Fotturer på Madeira

Madeira har lenge vært et populært reisemål for fotturer og hiking – og nettopp i dette naturskjønne landskapet finnes det en mengde vakre turstier. Du velger selv nivå, lengde og vanskelighetsgrad – gjennom spektakulære skoger og natur eller litt tøffere utfordringer i fjellet. Levadaene på Madeira er populære stier, og er egentlig kunstige kanaler som transporterte vann fra den nordlige delen av øya til den sørlige. Les mer om fotturene på Madeira her.

3 bra turstier på Madeira

  1. Rabacal
  2. Queimadas/Santana
  3. Pico Ruivo

Trailløping på Madeira

Trailløping er mer populært enn noensinne, og er en løpeform som skjer på mer krevende underlag som skogsstier og mot- og utforbakker. Madeiras frodige og fjellrike landskap er som skapt for dette og byr samtidig på fantastiske utsikter.

Surfing på Madeira Surfing på Madeira

Sykling på Madeira

Vil du ta deg raskere fram gjennom landskapet er sykling med mountainbike perfekt! På Madeira finnes det mengder av ulike sykkelstier for både nybegynnere og erfarne. Elsker du høydesykling skal du henge med på Enduro Days og sykle på stier som går hele veien fra topper og ned til havnivå. Les mer om sykling på Madeira her. 

Juvvandring på Madeira

Har du prøvd juvvandring før? Dette er en sport som innebærer at du vandrer, klatrer eller svømmer gjennom utfordrende terreng til en naturvakker plass, for eksempel opp en ravine eller ned langs et fossefall. Et eventyr som du ikke bør gå glipp av på Madeira!

Vannsport og bølgesurf

Madeira er en øy midt ute i Atlanterhavet, noe som gir perfekte forutsettinger for vannsport! Her kan du kjøre vannscooter, surfe, SUP'e, dykke, snorkle, paddle kajakk og svømme i åpent hav.

Bølgesurfing er svært populært på Madeira. En stor del av kysten består av klipper og revsurfing, men det finnes også gode småstrender med såkalte "beachbreaks". Er du nybegynner bør du besøke strendene Porto da Cruz og Seixal på den nordlige delen av øya. 

VIDAMAR Resorts Madeira

Er du ute etter en aktiv ferie på Madeira skal du bestille hotellet VIDAMAR Resorts Madeira. På dette hotellet av høy klasse bor du med beste beliggenhet ved havet og har tilgang på en rekke sportsaktiviteter.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her