Sporty eventyr på Madeira

Fotturer i verdensklasse, spektakulær endurosykling og canyoning i en magisk natur. Madeira har lenge vært et populært reisemål for alt dette – med sitt kuperte landskap, frodige fjell og imponerende utsikter. Vil du vite mer om Madeiras alle sportslige eventyr? Sjekk våre beste tips til fotturer og andre aktiviteter her!

Fotturer på Madeira Fotturer på Madeira

Fotturer på Madeira

Madeira har lenge vært et populært reisemål for fotturer og hiking – og nettopp i dette naturskjønne landskapet finnes det en mengde vakre turstier. Du velger selv nivå, lengde og vanskelighetsgrad – gjennom spektakulære skoger og natur eller litt tøffere utfordringer i fjellet. Levadaene på Madeira er populære stier, og er egentlig kunstige kanaler som transporterte vann fra den nordlige delen av øya til den sørlige. Les mer om fotturene på Madeira her

3 bra turstier på Madeira

  1. Rabacal
  2. Queimadas/Santana
  3. Pico Ruivo

Trailløping på Madeira

Trailløping er mer populært enn noensinne, og er en løpeform som skjer på mer krevende underlag som skogsstier og mot- og utforbakker. Madeiras frodige og fjellrike landskap er som skapt for dette og byr samtidig på fantastiske utsikter.

Surfing på Madeira Surfing på Madeira

Sykling på Madeira

Vil du ta deg raskere fram gjennom landskapet er sykling med mountainbike perfekt! På Madeira finnes det mengder av ulike sykkelstier for både nybegynnere og erfarne. Elsker du høydesykling skal du henge med på Enduro Days og sykle på stier som går hele veien fra topper og ned til havnivå. Les mer om sykling på Madeira her. 

Juvvandring på Madeira

Har du prøvd juvvandring før? Dette er en sport som innebærer at du vandrer, klatrer eller svømmer gjennom utfordrende terreng til en naturvakker plass, for eksempel opp en ravine eller ned langs et fossefall. Et eventyr som du ikke bør gå glipp av på Madeira!

Vannsport og bølgesurf

Madeira er en øy midt ute i Atlanterhavet, noe som gir perfekte forutsettinger for vannsport! Her kan du kjøre vannscooter, surfe, SUP'e, dykke, snorkle, paddle kajakk og svømme i åpent hav.

Bølgesurfing er svært populært på Madeira. En stor del av kysten består av klipper og revsurfing, men det finnes også gode småstrender med såkalte "beachbreaks". Er du nybegynner bør du besøke strendene Porto da Cruz og Seixal på den nordlige delen av øya. 

VIDAMAR Resorts Madeira

Er du ute etter en aktiv ferie på Madeira skal du bestille hotellet VIDAMAR Resorts Madeira. På dette hotellet av høy klasse bor du med beste beliggenhet ved havet og har tilgang på en rekke sportsaktiviteter.


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Madeira.

Våre reisetips til Madeira

Vi vet hvordan du tar deg til øyas lengste strand med svart lavasand og hvilken buss du skal hoppe på for å komme deg til den Botaniske hagen. Se alle våre reisetips om magiske Madeira!

Les våre reisetips for Madeira

Hvorfor reise til Madeira?

Fortsatt usikker på om vinterens eller vårens reise skal gå til Madeira? Her svarer vi på de mest vanlige spørsmålene som tydeliggjør hvorfor du skal reise til akkurat Madeira!

Hvorfor reise til Madeira?

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.