En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

96% anbefaler hotellet

3460 vurderinger
Utmerket
 
2600
Veldig bra
 
687
Bra
 
117
Mindre bra
 
40
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

30.07.2022

av 4j83ajnnmj Ålesund, Norge

Best location in old town ? Perfect for couple above 40 😘

Hotellet ligger sentralt i gamlebyen helt nede ved sjøen. Vi booket en suite men den hadde begrenset utsikt og sol på terrassen først langt ut på ettermiddagen. Så neste gang går vi for et rom med havutsikt. Flott svømmebasseng ute med bar og i tillegg oppvarmet innendørs basseng med boblebad. Kjempebra frokostbuffet. Muligheter for ulike spabehandlinger. Hotellet er et "voksenhotell". Dersom du vil bo flott og sentralt i Funchal, er dette et supert valg. Kommer helt sikkert tilbake ved neste anledning !!

 
17.03.2022

av MaggyVI Oslo, Norge

Greit hotell, men kjedelig kjøkken.

God beliggenhet v gamlebyen. Grei nok kvalitet på bygninger, renhold osv. Rimlig god service fra personell, men noe rot og mangel på hjelpsomhet fra resepsjon. Største ulemmpe med hotellet er kjøkkenet, det imponerte ikke! Samlebåndsproduksjon, fantasiløst, kjedelig. Bo gjerne på hotellet, fint utgangspunkt for å se Funchal og Madeira. Men legg i det minste lunch/middag utenfor hotellet. Mange gode og hyggelige restauranter vegg i vegg.

 
12.01.2020

av Ovi-1946 Tønsberg, Norge

Juletur til Funchal

Vi var i Funchal og hotel Porto Santa Maria i des-19 for å oppleve julestemningen i byen. Det var 5 år siden vi var her sist på samme hotel. Byen er vakkert pyntet til jul og nyttår med forskjellige uttrykk i de forskjellige gatene. Utrolig vakkert med et myldrende liv om kveldene med fastboende og turister. Må oppleves.

 
02.07.2019

av rosakiss Verdal, Norge

For de voksne

Flott hotell, masse glimrende service. Mest voksne folk som ferierer her. Hotellet ligger i utkanten av bysentrum og ved strand, har eget basseng med betjent bar. Rommet vårt har egen balkong med utsikt til sjøen. Rimelig nytt og strøkent interiør.

 
12.12.2018

av toneabelona Oppegard, Norge

Super beliggenhet

Veldig fornøyd med valg av dette bostedet. Nydelig hotell med hyggelig personale. Stille og rolig, men allikevel sentralt. Enden av strandpromenaden på ene siden og rett ut i gamlebyen på den andre. Gode senger, god frokost, flott takterrasse. Hit reiser jeg gjerne tilbake