Grand House

Grand House er et luisuriøst hotell med aner fra begynnelsen av 1900-tallet og ligger i Vila Real de Santo António, like ved elva som danner grensen mellom Portugal og Spania. Her bor du i fine dobbeltrom, spiser godt i hotellets à la carte-restaurant og bader ved hotellets Beach Club. Ta tilfellet i akt og bad i ett av Portugals utendørs saltvannsspa.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Større dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Et hotell med historie
Grand House ligger i Algarves østre hjørne og like ved elva Rio Guadiana som er grensen mellom Portugal og Spania. Hotellet ble bygd på 1920-tallet og er bygd i Belle Époque-stil og var det første femstjerners hotellet i de historiske kvarteret i Vila Real de Santo António. Hotellet selv beskriver seg slik: "She’was Grand. She was glamorous, bringing together the affluent and the influencers". Grand House er et fint hotell med vakker og påkostet innredning og har lyse og fint innredede rom. Rett utenfor hotellet ligger en strandpromenade som er fylt med restauranter, barer og butikker og rett over gata ligger havna med småbåter.

Herlige bad
Nede ved elva har hotellet en Beach Club med en restaurant og et fint bassengområde med basseng, solsenger, parasoller og bassenghåndklær, åpent på dagtid.

Hyggelige måltider og Beach Club
Hotellet har to à la carte-restauranter, en kafé og to barer, der en restaurant og en bar ligger i hotellets Beach Club. The Beach Club Restaurant har en avslappet atmosfære og her spiser du godt. Inne på hotellet ligger à la carte-restauranten Grand Salon, som er åpen på kveldstid og tilbyr gode og vellagede retter fra det portugisiske kjøkkenet. Pent antrekk, langbukser for menn. I Grand Salon Bar kan du ta en fordrink innen middagen. The Grand Café serverer lettere retter, bakverk og sise ha byens beste kaffe.

Helse og velvære
Hotellet har yogatimer. Pass også på å besøke det naturlige, mineralrike saltvannsspaet utendørs i Castro Marim, noen kilometer nord for hotellet. Her kan du bade i Portugals svar på Dødehavet.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bytrafikk. For å komme til hotellets Beach Club må du krysse en trafikkert gate.

Nærhet til byer og strender
Sør for Vila Real de Santo António ligger Atlanterhavet med en lang kyststripe med sandstrender. Til stranda Praia de Santo António er det cirka 3 kilometer, men nærmeste strand ligger på den spanske siden av grensen. Til Playa de San Bruno er det cirka 1 kilometer . Til Faros flyplass tar det cirka 1 time (66 kilometer) og til Sevilla i Spania tar det cirka 2 timer å kjøre (cirka 150 kilometer).

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.


 

Alle hotell – Vila Real de Santo Antonio

Pousada Vila Real de Santa António

Pousada Vila Real de Santa António ligger ved torget, midt i Vila Real de Santa Antonio og her bor du i fine og komfortable rom. Slapp av i ett av hotellets basseng, ta en spasertur langs havna eller nyt den lange stranda ved Atlanterhavets kyst. Her er det også mulighet for å utforske naturen med et rikt dyreliv.