Vila Real de Santo Antonio

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Vila Real de Santo Antonio ligger ved elva Guadiana på grensen til Spania. Her kan du bade fra sandstrender, gå på oppdagelsesferd et rikt naturreservat og dypdykke i områdets historie. Bo luksuriøst på Grand House Algarve, unn deg et mineralbad i et salt-spa. Lei en bil og se Algarvekysten med koselige kystbyer og flere fine golfbaner. Legg til mer enn 3 000 soltimer i året med et behagelig klima så har vi kort oppsummert Vila Real de Santo Antonio!

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Portugal.

Gjelder kun nye bestillinger.
Populære hotell – Vila Real de Santo Antonio


Fakta om Vila Real de Santo Antonio

Lokal tid

Norsk tid - 1 time.

Valuta

Euro (EUR).

Transport t/r hotell

For transport fra flyplassen i Faro til hotellene i Vila Real de Santo Antonio anbefaler vi at du bestiller transport i forbindelse med at du bestiller reisen din hos Apollo. Fra flyplassen tar det cirka 1 time (cirka 66 kilometer) til hotellene, avhengig av trafikken.

Strender

Sør for Vila Real de Santo António ligger Atlanterhavet med en tre kilometer lang kyst med brede sandstrender. Til stranda Praia de Santo António er det cirka 3 kilometer fra Vila Real de Santo Antonio. Stranda strekker seg bort til det lille tettstedet Monte Gordo og du kommer dit via en gang- og sykkelsti. Her går også minitoget mellom de to stedene. Havet, pinjetrærne og timian gir en herlig blanding av dufter.

Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 17°c
mar 19°c
apr 21°c
mai 24°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 28°c
okt 24°c
nov 20°c
des 17°c


 

Alle feriesteder Algarve

Faro

Med dramatiske klipper som stiger opp fra havet har Faro i Portugal blitt populært for sin fantastiske beliggenhet på Algarvekysten. Reis til Faro og opplev det genuine Portugal. Der dagene bekymringsløst brukes på vakre sandstrender eller blant severdigheter fra middelalderen. Bestill fly og hotell til Faro med Apollo, og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.

Tavira

Tavira ligger på Algarvekysten og bare tre mil fra grensen til Spania. Byen kan skilte med et naturreservat, fine sandstrender, broer fra en svunnen tid, fersk fisk på tallerken og to av Portugals kanskje beste golfbaner. Her bor du bra på Apollos hotell AP Cabanas Beach & Nature og fra hotellet kommer du til stranda med en båt drevet på solenergi.

Albufeira

Algarvekysten har lenge vært et populært reisemål for golfentusiaster. Her er et godt utvalg av fornøyelser, milelange strender med vakre og karakteristiske klipper– og et behagelig klima året rundt. Pakk reisen selv med Apollo og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.