Vila Real de Santo Antonio

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Vila Real de Santo Antonio ligger ved elva Guadiana på grensen til Spania. Her kan du bade fra sandstrender, gå på oppdagelsesferd et rikt naturreservat og dypdykke i områdets historie. Bo luksuriøst på Grand House Algarve, unn deg et mineralbad i et salt-spa. Lei en bil og se Algarvekysten med koselige kystbyer og flere fine golfbaner. Legg til mer enn 3 000 soltimer i året med et behagelig klima så har vi kort oppsummert Vila Real de Santo Antonio!Fakta om Vila Real de Santo Antonio

Lokal tid

Norsk tid - 1 time.

Valuta

Euro (EUR).

Transport t/r hotell

For transport fra flyplassen i Faro til hotellene i Vila Real de Santo Antonio anbefaler vi at du bestiller transport i forbindelse med at du bestiller reisen din hos Apollo. Fra flyplassen tar det cirka 1 time (cirka 66 kilometer) til hotellene, avhengig av trafikken.

Strender

Sør for Vila Real de Santo António ligger Atlanterhavet med en tre kilometer lang kyst med brede sandstrender. Til stranda Praia de Santo António er det cirka 3 kilometer fra Vila Real de Santo Antonio. Stranda strekker seg bort til det lille tettstedet Monte Gordo og du kommer dit via en gang- og sykkelsti. Her går også minitoget mellom de to stedene. Havet, pinjetrærne og timian gir en herlig blanding av dufter.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 24°c
okt 21°c
nov 18°c
des 15°c

Alle feriesteder Algarve

Alvor & Portimão

Når du bestiller en reise til Alvor & Portimão på Algarvekysten kan du ser frem til noen av Europas vakreste strender og koselige byer med godt restauranttilbud. Med leiebil er det lett å ta seg langs Algarvekysten med mer enn 40 golfbaner. Bestill fly og hotell på apollo.no og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.

Faro

Med dramatiske klipper som stiger opp fra havet har Faro i Portugal blitt populært for sin fantastiske beliggenhet på Algarvekysten. Reis til Faro og opplev det genuine Portugal. Der dagene bekymringsløst brukes på vakre sandstrender eller blant severdigheter fra middelalderen. Bestill fly og hotell til Faro med Apollo, og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.

Albufeira

Algarvekysten har lenge vært et populært reisemål for golfentusiaster. Her er et godt utvalg av fornøyelser, milelange strender med vakre og karakteristiske klipper– og et behagelig klima året rundt. Pakk reisen selv med Apollo og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.