AP Cabanas Beach & Nature

Aldersgrense på hotellet: 14 år

All Inclusive-hotellet AP Cabanas Beach & Nature ligger ved naturreservatet Ria Formosa Natural Park med et stort utvalg av fritidsaktiviteter rett rundt hjørnet. Slapp av ved bassenget eller ta den båten som drives på solenergi ut på havet og til den lille halvøya Ilha de Tavira med deilige sandstrender.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 900 m
Til sentrum: 7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

AP Cabanas Beach & Nature er et fint All Inclusive-hotell med naturen rett utenfor. Gjester på AP Cabanas Beach & Nature må være 14 år eller eldre. Hotellets beliggenhet er perfekt for aktiviteter som kajakk, SUP og fine sykkelturer. Lei en bil og oppdag den nærmeste byen Tavira mathall, kaféer, fiskerestauranter og butikker samt et trettitall kirker og en maurer-bro med sju buer.

Hotellet har et stort bassengområde, et laguneformet basseng med hellende bunn og gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Poolbaren er åpen fra tidlig formiddag til sen kveld. På hotellets tak ligger det ytterligere et basseng med solsenger og en loungedel for svale kvelder.

I bufférestauranten spiser du frokost, lunsj og middag og i restauranten Ria kan du spise fra en lunsjbuffé eller en fast meny til middag. I restauranten Grill smaker fisken og kjøttet ekstra godt rett fra grillen.

AP Cabanas Beach & Nature har mange utendørsaktiviteter. Her kan du bli med på fotturer og sykkelturer, padle kajakk, stand up-paddle board og ta båten som er drevet av solenergi til stranda og ut på havet. På stranda Ilha de Tavira er det solsenger for utleie og noen lunsjrestauranter. I hotellets spa er det et innendørsbasseng, badstue, dampbadstue og jacuzzi, spabehandlinger mot avgift. Treningsrom med aldersgrense 16 år.

Wifi inkludert på hele hotellet. Til sentrum av Tavira er det 7 kilometer. Til Faro 41 kilometer og til Faros flyplass 47 kilometer. Til Vilamoura og Albufeira 59 respektive 76 kilometer.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

Mot tillegg:

 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-22.00.
 • Snacks kl. 10.30-12.00 & kl. 15.00-18.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin samt lokale drinker i en av hotellets barer.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter hotellets All Inclusive som over samt:

 • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin samt internasjonale drinker og spritsorter.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 11.00 avreisedagen.

Hotell for voksne

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene