Tavira – golf, naturreservat og vakre strender

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, SMS og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Tavira ligger på Algarvekysten og bare tre mil fra grensen til Spania. Byen kan skilte med et naturreservat, fine sandstrender, broer fra en svunnen tid, fersk fisk på tallerken og to av Portugals kanskje beste golfbaner. Her bor du bra på Apollos hotell AP Cabanas Beach & Nature og fra hotellet kommer du til stranda med en båt drevet på solenergi.

Populære hoteller – Tavira


Fakta om Tavira

Valuta

Euro (EUR).

Mat og drikke

Atlanterhavet har gjennom alle tider sørget for råvarene til det portugisiske kjøkkenet. Fiskerettene er mange på restaurantenes menyer. En vanlig rett er Cataplana som tilberedes på like mange forskjellige måter som mors kjøttkaker. Gryta inneholder blåskjell, reker, blekksprut og hvit fisk, men kan også lages som en blanding av kjøtt og skalldyr. Krydderet er oftest mye hvitløk, koriander og persille. Smak også grillede sardiner eller fiskesuppa Caldo de Peixe.

Transport t/r hotell

For transport fra flyplassen i Faro til hotellet i Tavira anbefaler vi at du bestiller denne i forbindelse med at du bestiller reisen din med Apollo. Fra flyplassen tar det cirka 40 minutter til hotellet, avhengig av trafikken.

Strender

Mange brede og finkornede sandstrender og dramatiske bratte klipper langs hele Algarvekysten.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 24°c
okt 21°c
nov 18°c
des 15°c

Alle feriesteder Algarve

Alvor & Portimão

Når du bestiller en reise til Alvor & Portimão på Algarvekysten kan du ser frem til noen av Europas vakreste strender og koselige byer med godt restauranttilbud. Med leiebil er det lett å ta seg langs Algarvekysten med mer enn 40 golfbaner. Bestill fly og hotell på apollo.no og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.

Faro

Med dramatiske klipper som stiger opp fra havet har Faro i Portugal blitt populært for sin fantastiske beliggenhet på Algarvekysten. Reis til Faro og opplev det genuine Portugal. Der dagene bekymringsløst brukes på vakre sandstrender eller blant severdigheter fra middelalderen. Bestill fly og hotell til Faro med Apollo, og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio ligger ved elva Guadiana på grensen til Spania. Her kan du bade fra sandstrender, gå på oppdagelsesferd et rikt naturreservat og dypdykke i områdets historie. Bo luksuriøst på Grand House Algarve, unn deg et mineralbad i et salt-spa. Lei en bil og se Algarvekysten med koselige kystbyer og flere fine golfbaner. Legg til mer enn 3 000 soltimer i året med et behagelig klima så har vi kort oppsummert Vila Real de Santo Antonio!

Albufeira

Algarvekysten har lenge vært et populært reisemål for golfentusiaster. Her er et godt utvalg av fornøyelser, milelange strender med vakre og karakteristiske klipper– og et behagelig klima året rundt. Pakk reisen selv med Apollo og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.