Fig Tree Bay – en perlerad av vakre strender

Morgenfly med SAS fra Oslo på lørdager

  • • Familievennlig
  • • Langgrunne og vakre strender

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Fig Tree Bay er på folkemunne kystlinjen på sør-østsiden av Kypros som dekker en liten perlerad av herlige strender og små feriebyer. Det rolige tempoet og de herlige strendene gjør området til et godt valg for barnefamilier og andre som foretrekker å bo i rolige omgivelser.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »



Fakta om Fig Tree Bay

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Larnaca til hotellene i Fig Tree Bay tar det cirka 1 time effektiv kjøretid til de første hotellene. Bussturen kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

På Kypros finnes det mange herlige strender og badeviker, de fleste med hvit, finkornet sand.

Mer fakta

Været

jan 17°c
feb 17°c
mar 18°c
apr 20°c
mai 23°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 26°c
nov 22°c
des 19°c
8,6 av 10 Fig Tree Bay
Våre gjesters vurdering, Basert på 1991 vurderinger

Alle reisemål Kypros

Pafos

Velkommen til den solsikre kystperlen Pafos eller Paphos på den sørvestre delen av Kypros! Her kan du tilbringe deilige dager med hvile på de fine strendene, der det krystallklare Middelhavet frister med herlige dukkerter. Kombiner sol og bad med turer til noen av alle de interessante og historiske severdighetene som kon oppleves rundt Pafos. Det sies dessuten at Pafos er den greske kjærlighetsgudinnen Afrodites fødested, så hvorfor ikke ta med kjæresten dit?

Coral Bay

Reis til Coral Bay på solsikre Kypros' vestkyst! Her kan du se frem til en ferie fylt med sol & bad, tavernakvelder og vakre omgivelser.

Limassol

Limassol på solfylte og varme Kypros er det perfekte reisemålet for deg som vil kombinere deilige dager på stranda med lange tavernakvelder, bra shopping og morsomme utflukter. Slentre rundt i de koselige gatene i gamlebyen eller ta en tur på strandpromenaden og nyte både strand- og byliv. Her finner du det meste som skal til for å ha en deilig og herlig ferie!

Ayia Napa

En reise til Ayia Napa er en reise til solsikkert klima, utrolige strender og turkisblått hav. Ayia Napa passer godt for en avkoblende parferie på ett av våre fine strandhoteller – badeferie i kombinasjon med et variert utvalg av alt fra fine utflukter til sjarmerende restauranter gjør Ayia Napa til ett av Kypros' mest populære reisemål.