Fotturer i Epirusområdet

Vandring i Epirusområdet

I Epirusregionen, det vil si Parga, Sivota og Zagoria med omegn, finner vi noen av Hellas’ vakreste steder og en rekke turstier som fører deg rett inn den greske, mer urørte naturen. I de mektige Pindusfjellene er det turstier for alle nivå. Gå fra den en koselige byen til den andre, gjennom den dype Vikosravinen eller langs en av elvene som renner langs Aoosravinen og Vikosravinen. Her går du i fint terreng der hvitløken vokser fritt og det dufter herlig av krydderurter som oregano og salvie. 


Fottur i Pindusfjellene

Kombinér sol & bad i Parga med en 3-dagers fottur i Pindusfjellenes makeløse natur. 

Steinbro i Pindusfjellene

Opplev et annerledes og spennende Hellas - bli med på en tredagers fottur i de greske Pindusfjellenes makeløse natur. Turen går gjennom raviner, blant vill hvitløk og duften av ferske urter som oregano og salvie, langs vassdrag og forbi ikoniske steinbroer. Landskapet er ikke mindre enn magiske på hele turen. Disse fjellene er habitat for alt fra ville hester, gaupe, rådyr og rev til ulv og brunbjørn. Dyra er dog meget sky og vi garanterer ikke annet enn at vi ser sporene etter dem.

Denne turen kombinerer du med sol- og badeferie i Parga. Perfekt fer deg som vil ha en aktiv og opplevelsesrik ferie ispedd noen avslappende dager ved havet.

Denne turen kommer snart for bestilling. 


Dagsturer i Epirusområdet

Bli med på en guidet utflukt til fots i ferien og opplev mer av reisemålet du besøker.

Gå til Lichnos Beach

Gå fra Parga til Lichnos Beach