Papigo Towers

Papigo Towers

  • • Herlig enkelt og avslappende
  • • Omgitt av naturopplevelser
  • • Legg til halvpensjon

Vil du ha en litt annerledes ferie i fantastisk natur er det sjarmerende lille familieeide hotellet Papigo Towers et perfekt valg! Hotellet ligger vakkert i den lille byen Mikro Papigo, innsvøpt blant grønnkledde fjelltopper i mektige Zagoria. Med bare noen få rom, en herlig à la carte-restaurant som serverer lokalproduserte råvarer og en gjestfri familie som driver hotellet vil du garantert få en minnerik ferie.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,6 av 10
Basert på 10 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det familieeide hotellet Papigo Towers ligger i den lille byen Mikro Papigo og har en herlig beliggenhet med fantastisk utsikt over byen og fjellandskapet i Zagoria. Totalt er det ni rom her, og alle har en sjarmerende atmosfærer. For den beste utsikten over Zagorias unike landskap, med høye fjell og dype daler, har hotellet en herlig terrasse – utsikten herfra er helt fantastisk!

På hotellet er det en hyggelig à la carte-restaurant som er åpen hele dagen, og det er her måltidene serveres. Det er også en bar der du kan nyte noe godt å drikke om kvelden. Hotellet har også en resepsjon som er åpen kl. 7.00-24.00. Nivåforskjeller og trapper inne på hotellet.

Wifi inkludert i fellesområdene.

Oppdag omgivelsene En ferie i Zagorias sjarmerende små fjellandsbyer passer fremfor alt for deg som vil se og oppdage noe i ferien. Blant annet ligger den mektige Vikosravinen i nærheten, med vakre stier som løper langs elvene, og inviterer til alt fra fottur til mer fartsfylte aktiviteter som rafting, svømming eller rappellering. Med Apollo kan du bestille utflukter i Zagoria her.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og middag).

Alle hoteller – Zagoria

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa er et eksklusivt hotell med bygninger som kan dateres helt tilbake til 1700-tallet. Hotellet ligger flott til i en fjellandsby i Zagoria, med en slående utsikt over Vikosravinen. Mikro Papigo 1700 er ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell.