Skiathos Palace

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Skiathos Palace ligger på en høyde med panoramautsikt over det vakre Egeerhavet og Koukounaries Beach. Her er det fine rom og et herlig bassengområde. I gangavstand ligger noen av Skiathos' beste strender. Gå ikke glipp av grillrestauranten White View som serverer gresk mat og ferske skalldyr.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom med havutsikt for 1-3. Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Executiverom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer. Superiorrom, wing for 1-3 personer. Toroms suite for 1-4 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet og utsikt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Skiathos Palace er et stort ferieanlegg som ligger på en høyde med storslått utsikt over havet og Koukounaries-stranda. Meget pent bassengområde med solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert. Pool- og snackbar med enkel matservering.

I bufférestauranten serveres frokost og middag samt retter à la carte. Grillrestauranten White View byr på havutsikt og her serveres gresk mat samt fiske- og skalldyrsretter. En kveld i uka arrangerer hotellet BBQ-aften mot avgift (inkludert for gjester med halvpensjon) .

Lekeplass. Massasje mot avgift. Vannsport mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet, høyhastighet mot avgift. Minimarked.

Det er bratte bakker og trapper opp til hotellet. Cirka 1 kilometer til nærmeste lille tettsted. Hotellbuss til Skiathos by som ligger cirka 11,5 kilometer unna inkludert. Buss til Koukounaries- og Marathon-strendene mot avgift. Regelmessig rutebussforbindelse til Skiathos by. Bratt bakke fører opp til hotellet.

Ved ankomst/avreise i høysesong stopper bussen cirka 200 meter fra hotellet. På grunn av dårlig fremkommelighet vil bagasjen bli fraktet t/r hotellet med egen transport. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hotell – Koukounaries

Panorama Skiathos

På Panorama Skiathos bor du i fine dobbeltrom ved Koukounaries-stranda. Blir du på hotellet kan du tilbringe dagene i det hyggelige bassengområdet med en poolbar som serverer avkjølt drikke. Fra hotellet er det cirka 100 meter til det lokale sentrumet i Koukounaries med supermarked, restauranter og flere barer.

Elivi

Elivi er et stilig hotellet med perfekt beliggenhet ovenfor stranda på Skiathos. Her venter en feriestemning blant pinjetrær og deilige basseng og et stort utvalg av restauranter med alt fra greske spesialiteter, asiatiske smaker til retter fra landene rundt Middelhavet. Rommene og suitene er elegante i lyse toner og velg gjerne en suite med eget basseng for en ekstra luksuriøs feriefølelse.