Skiathos Palace

Skiathos Palace

  • • Fint bassengområde
  • • Gratis hotellbuss til Skiathos by
  • • Utmerket grillrestaurant

Skiathos kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Skiathos i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Har man først bodd på Skiathos Palace én gang, så kommer man gjerne tilbake. Den fantastiske panoramautsikten fra bassengområdet én av grunnene til at hotellet er så populært.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-4 personer hvorav 1 barn. Dobbeltrom med havutsikt for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Executiverom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Toroms suite for 2-4 personer. Superiorrom, wing for 2 personer. Kampanjerom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fint bassengområde. Fin stue.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 250 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Skiathos Palace er et stort ferieanlegg som ligger på en høyde med storslått utsikt over havet og Koukounaries-stranda. Meget pent bassengområde med gratis solsenger og parasoller, og poolbar med enkel matservering.

Bufférestaurant. Grillrestauranten White View byr på havutsikt og her serveres gresk mat samt fisk og skalldyr. En kveld i uken arrangerer hotellet BBQ-aften mot avgift (inkludert for gjester med halvpensjon) .

Gratis wifi i fellesområdene, høyhastighet mot avgift. Deponering mot avgift i resepsjonen. Stor TV-salong med kort- og brettspill. Hotellshop og lekeplass i høysesongen. Tennisbaner. Massasje mot avgift. Romservice.

Det er bratte bakker og trapper opp til hotellet. Cirka 1 kilometer til nærmeste lille tettsted. Gratis hotellbuss til Skiathos by som ligger cirka 11,5 kilometer unna. Buss til Koukounaries- og Marathon-strendene mot avgift. Regelmessig rutebussforbindelse til Skiathos by. Bratt bakke fører opp til hotellet. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

  • Ved ankomst/avreise i høysesong stopper bussen cirka 200 meter fra hotellet.
  • På grunn av vanskelig fremkommelighet vil bagasjen bli fraktet t/r hotellet med egen transport.