Skiathos Palace

Skiathos Palace

  • • Fint bassengområde
  • • Gratis hotellbuss til Skiathos by
  • • Utmerket grillrestaurant

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Skiathos Palace ligger på en høyde med panoramautsikt over det vakre Egeerhavet og Koukounaries Beach. Her er det fine rom og et herlig bassengområde. I gangavstand ligger noen av Skiathos' beste strender. Gå ikke glipp av grillrestauranten White View som serverer gresk mat og ferske skalldyr.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 1-4 personer hvorav 1 barn. Dobbeltrom med havutsikt for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Executiverom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer. Superiorrom, wing for 1-3 personer. Toroms suite for 1-4 personer. Kampanjerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelige og flinke renholdere, hyggelige servitører til frokost, super beliggenhet. Effektiv og...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Skiathos Palace er et stort ferieanlegg som ligger på en høyde med storslått utsikt over havet og Koukounaries-stranda. Meget pent bassengområde med gratis solsenger og parasoller, og poolbar med enkel matservering.

Bufférestaurant. Grillrestauranten White View byr på havutsikt og her serveres gresk mat samt fisk og skalldyr. En kveld i uka arrangerer hotellet BBQ-aften mot avgift (inkludert for gjester med halvpensjon) .

Gratis wifi i fellesområdene, høyhastighet mot avgift. Deponering mot avgift i resepsjonen. Stor TV-salong med kort- og brettspill. Hotellshop og lekeplass i høysesongen. Tennisbaner. Massasje mot avgift. Romservice.

Det er bratte bakker og trapper opp til hotellet. Cirka 1 kilometer til nærmeste lille tettsted. Gratis hotellbuss til Skiathos by som ligger cirka 11,5 kilometer unna. Buss til Koukounaries- og Marathon-strendene mot avgift. Regelmessig rutebussforbindelse til Skiathos by. Bratt bakke fører opp til hotellet. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

  • Ved ankomst/avreise i høysesong stopper bussen cirka 200 meter fra hotellet.
  • På grunn av vanskelig fremkommelighet vil bagasjen bli fraktet t/r hotellet med egen transport.

Alle hoteller – Koukounaries

Panorama (Skiathos)

På Panorama i Koukounaries kan tilbringe dagene i bassengområdet eller rusle ned til den fine stranden like ved. Hyggelig restaurant på hotellet. Supermarked og noen få restauranter i nærheten.

Mandraki Village Boutique Hotel

Mandraki Village Boutique Hotel er et rolig hotell som ligger i nærheten av stranda Koukounaries på Skiathos. Her er det basseng og barnebasseng, samt den kjente gourmetrestauranten Elia's som serverer moderne greske retter. Hotellområdet er grønt og frodig med både palmer og fin blomsterhage.

Silver Beach

Silver Beach i Koukounaries på Skiathos er enkelt og hjemmekoselig. Her er det en hyggelig snackbar, basseng i hagen og kanskje det beste av alt – hotellet ligger i gangavstand fra flere av de fine strendene som har gjort Skiathos til et så populært reisemål i Hellas.