Deluxerom

Deluxerom med balkong og havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i oppredbar lenestol. Wifi (raskere nett mot avgift), safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i oppredbar lenestol. Wifi (raskere nett mot avgift), safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom med havutsikt

Dobbeltrom med balkong eller terrasse og havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i feltseng. Wifi (raskere nett mot avgift), safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Executiverom

Executiverom med balkong eller terrasse med solsenger samt havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Wifi (raskere nett mot avgift), safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36-45 kvm
Antall personer: 1-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Skiathos Palace, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Superiorrom

Superiorrom med balkong og havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng sovesofa eller oppredbar lenestol. Wifi (raskere nett mot avgift), safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-3

Superiorrom, wing

Superiorrom med balkong, solsenger og havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng sovesofa eller oppredbar lenestol. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 1-3

Toroms suite

Toroms suiter med balkong med solsenger og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Stuedel med sofagruppe og mulighet for ekstrasenger i sovesofaer, slik at det blir et soverom. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. En TV i hvert rom. Badekåper og tøfler. Åpent mellom badet og soverommet med badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 65-75 kvm
Antall personer: 1-4